Trin-for-trin opskrift på svinelårgele til julebordet

Indholdsfortegnelse:

Trin-for-trin opskrift på svinelårgele til julebordet
Trin-for-trin opskrift på svinelårgele til julebordet
Anonim

Opskrift på svinelårgele kan være nyttig ikke kun til en solid familiemiddag, men også til et festligt bord. Denne ret er trods alt ideel til en velsmagende og duftende snack. Det er værd at bemærke, at den præsenterede aspic er ved at blive forberedt i meget lang tid. Men det er det værd. Tjek det ud og se selv.

Tilberedning af geléede svinelår til festbordet

svinekno opskrift
svinekno opskrift

Påkrævede komponenter:

  • store friske gulerødder - 1 stk.;
  • stort kyllingelår - 1 stk.;
  • svinelår skrællet - 2 stk.;
  • store hvide løg - 1 stk.;
  • hvidløg - et par store fed;
  • frisk persille - et par bundter;
  • havs alt, rød allehånde - tilsæt til bouillonen efter eget skøn.

Kødbehandling

Opskriften på svinelårgele kræver brug af ikke kun den navngivne ingrediens til madlavning, men også en sådan komponent som kyllingeskinke. Det skal vaskes godt og derefterLæg hele i en stor skål. Dernæst skal du lægge svinebenene i blød i køligt vand og lægge dem i blød i cirka 2 timer. Denne procedure er nødvendig, så kødproduktet er helt fri for snavs. Derefter anbefales det at skrabe huden på benene godt med en metalbørste eller en skarp kniv.

Behandling af grøntsager

tilberedning af geléede svinelår
tilberedning af geléede svinelår

Opskriften på geléede svinelår involverer også brug af ingredienser som grøn persille, hvidløg og store gulerødder. Disse produkter er nødvendige, for at basen for aspicen viser sig at være rig og duftende. Således skal alle de navngivne ingredienser skylles, og derefter skrælles kun én gulerod. Det anbefales ikke at befri løget fra skallen, da det vil give bouillonen en smuk gylden nuance.

Varmebehandling af produkter

Opskriften på svinebensgele anbefaler at bruge en stor gryde med tykke vægge og bund til at koge ingredienserne. Alle de forarbejdede komponenter skal placeres i det og derefter bringes i kog, fjern skummet med en hulske, luk låget og kog i cirka 4, 6-5 timer. Det anbefales at tilsætte krydderier til bouillonen til allersidst, da væsken delvist fordamper, og retten kan vise sig at være s alt.

Shaping the fadet

lækre gelé svinelår
lækre gelé svinelår

Efter ovenstående tid skal alle ingredienser fjernes fra gryden og derefter afkøles i luften. I dette tilfælde skal skinken adskilles fra knoglerne og skindet, og derefterskæres i små stykker eller bare skilles ad med hænderne. Det samme skal gøres med svinelår. Dernæst skal du si den varme bouillon, tilsæt revet hvidløgsfed, peber og havs alt efter smag. Derefter skal kødet lægges ud i dybe retter og derefter hældes med duftende bouillon, så det dækker hovedingrediensen med 2 centimeter. Til sidst skal de fyldte forme stå på køl i mindst 6 timer.

Sådan præsenterer du korrekt til bordet

Lækker gelé fra svinelår serveres skåret til bordet på en flad tallerken. For at gøre dette skal retterne med en frossen ret vendes på hovedet og rystes kraftigt. God appetit!

Anbefalede: