Dej til pandekager. Forskellige opskrifter

Dej til pandekager. Forskellige opskrifter
Dej til pandekager. Forskellige opskrifter
Anonim

Pandekager er populære over hele Europa. De kan serveres som hovedret eller som dessert. Denne lækre og meget enkle delikatesse er konstant efterspurgt i restauranter. Hver værtinde kan nemt diversificere hjemmelavet mad ved at lave retter fra pandekager. Processen med at forberede dejen til dem er enkel, fyldet er valgt efter smag, sød eller ej. Vi tilbyder meget vellykkede og enkle opskrifter.

Banankanelpandekagedej

For at tilberede retten skal du bruge: et glas mel, to små skeer bagepulver, en stor ske sukker og en kvart malet kanel, 250 gram varm mælk og et æg. Du skal blande ingredienserne for at få en homogen dej til pandekager. Skær nu en banan i cirkler og tilføj den. Bag pandekager som norm alt, men du kan forme dem til pandekager. Det anbefales at spise varmt.

Pandekagedej
Pandekagedej

Forårsrulledejen kan tilberedes på mange måder. Dette vil afhænge af hvilkenresultat påkrævet.

Den første vej. Smelt to store spiseskefulde smør, indtil det er helt smeltet. Tilføj til det et halvt glas mel, en knivspids s alt, 125 gram varm mælk, tre æg. Pisk det hele med en røremaskine, så dejen er homogen. Smør derefter den runde form med smør, hæld blandingen og sæt den i en forvarmet ovn i tyve minutter. På dette tidspunkt skærer du dine yndlingsfrugter i halve, vask og tør bærrene. Fordel dem over overfladen af den afkølede pandekage. Tilsæt flødeskum til midten. Det viser sig meget velsmagende.

Forårsrulle dej
Forårsrulle dej

Den anden vej. Varm en liter mælk op til halvtreds grader, tilsæt fire æg, halvandet glas mel, lidt s alt og sukker. Fra denne dej kan du koge meget tynde pandekager i en varm stegepande. Tilføj eventuelt fyld til dem og bind dem i form af en pose. Retten kan serveres både varm og afkølet.

Dej til pandekager med æbler

pandekageretter
pandekageretter

To store æbler, skrællet og skåret i skiver. Steg dem på en pande i smør i fem minutter. Til sidst tilsættes halvtreds gram revet cheddarost. På dette tidspunkt kan du begynde at forberede dejen. For at gøre dette skal du varme en halv kop fuldfed mælk op, tilføje den samme mængde mel, tre æg, lidt s alt, sukker og to store skeer Philadelphia ost. Bland ingredienserne og hæld over æblerne. Steg pandekagen på begge sider, indtil den er gyldenbrun. Server med din yndlingssirup.

Zucchini pandekagedej
Zucchini pandekagedej

Dej til pandekager kan også laves af grøntsager. For eksempel fra zucchini.

Riv et par stykker for at lave fire fulde glas. Kom i et dørslag, drys med en lille skefuld s alt og lad det stå i en halv time. På dette tidspunkt slå to æg, tilsæt hakkede grønne løg (tre fjer), et glas revet parmesan, lidt malet sort peber. Pres zucchinien meget intensivt, læg den på papirservietter i fem minutter og tilsæt til dejen. Forvarm panden og fordel blandingen på den, så der skal tre store skeer til hver pandekage. Det anbefales at servere retten varm, med fed creme fraiche.

god appetit!

Anbefalede: