Spaghetti med laks: opskrift, madlavningstip
Spaghetti med laks: opskrift, madlavningstip
Anonim

Spaghetti med laks er en udsøgt ret. Det serveres ofte på restauranter og caféer. Denne ret er nem at lave derhjemme. For at gøre dette skal du kende et par kulinariske hemmeligheder. Madlavningsanbefalinger og populære opskrifter er beskrevet i afsnit af artiklen.

Om hovedkomponenten

Det er nødvendigt at være særlig opmærksom på hovedkomponenten i retten - pasta.

spaghetti med laks
spaghetti med laks

Hvordan koger man spaghetti i en gryde? Tilberedningsinstruktioner diskuteres i dette afsnit. Først og fremmest skal du tage en pande med bred bund. Hæld en liter vand i det (pr. 100 g produkt) og hæld ca. 10 g. s alt. Beholderen sættes i brand, bring væsken i kog. Tilsæt spaghetti til vandet. Makaroni bør ikke knækkes. Kokke råder til at lægge dem i en gryde med en ventilator. Hvordan tilbereder man spaghetti, så den ikke hænger sammen? Du skal røre pastaen fra tid til anden. Det anbefales ikke at dække beholderen med et låg. Du kan tilføje en lille mængde olivenolie til vandet. Kog spaghetti efter anvisning. 2 minutter før slutningenforberedelsen af produktet afprøves. De skal have en fast tekstur. Produktet kasseres i et dørslag. Det kan ikke vaskes med koldt vand. Spaghetti kombineres med smør. Arranger på tallerkener, tilsæt sauce.

Hvordan tilbereder man fisk korrekt?

For at gøre spaghetti med laks lækker, skal du være særlig opmærksom på produktets kvalitet. Først og fremmest skal den være frisk. Fisk, der er for blød i konsistensen, betragtes som udløbet. Hvis der bruges let s altet laks til madlavningen, bør du ikke vælge fileter, der har hvide striber. Frugtkødet skal forsigtigt udhules.

Andre anbefalinger

Hvidløg bruges ofte til denne ret. Kokke anbefaler at stege produktet i ikke mere end 2-3 minutter. Det anbefales at dekorere pasta med laks med hakkede urter eller grøntsager, rød kaviar. Retten skal indtages umiddelbart efter tilberedning. Hvis du genopvarmer maden, bliver pastaen for blød. Dette vil påvirke kvaliteten af maden negativt. Sovs og pasta opbevares bedst i separate beholdere. Tips til madlavning af spaghetti med laks inkluderer anbefalinger til saucen. En blanding af Provence eller italienske urter fungerer godt til sovs. I mangel af disse krydderier kan du tilføje hakket grønt.

Mad med flødesauce

Det kræver følgende produkter:

  1. Pasta (mindst 200 gr.)
  2. Samme mængde laksepulp.
  3. Smør (ca. 40 gr.)
  4. Creme - mindst 150 ml.
  5. Tre fed hvidløg.
  6. Flok friske krydderurter.
  7. En lille skefuld olivenolie.

Spaghetti med laks efter denne opskrift laves sådan her. Pasta skal koges. Kombiner med olivenolie. Fiskens kød er opdelt i mellemstore fragmenter. Steg i en stegepande med tilsætning af smør. Tilberedningstid - 10 minutter. Så skal du lave saucen. Fløden bringes i kog, koges ved svag varme. Bland med hakkede krydderurter og fed hvidløg. Den resulterende masse tilsættes pastaen.

pasta med laks og flødesauce
pasta med laks og flødesauce

Rør maden, varm den op i en stor skål.

Mulighed for festmåltid

Denne ret vil blive værdsat selv af de kræsneste gourmeter.

pasta med laks og kaviar
pasta med laks og kaviar

Tilberedning af pasta med laks i en cremet sauce med rød kaviar er en fantastisk løsning for dem, der skal lave en gallamiddag.

Til mad har du brug for følgende produkter:

  1. Et halvt kilo pasta.
  2. Rød kaviar (ca. 100 gr.)
  3. Samme mængde blødt smør.
  4. En stor skefuld sigtet mel.
  5. S alt.
  6. 300 gr. laksepulp.
  7. Creme (mindst 350 ml).
  8. Olivenolie - 3 store skeer.
  9. Spinat (100 g).
  10. Sort peber.

madlavning

Fiskekødet deles i tern, stegt i olivenolie i 5 minutter. Herefter fjernes retten med laks fra bålet. Lad afkøle. Kom smør i en bradepande, smelt det. Ristet i denneen skål mel. Det skal koge i cirka 2 minutter. Derefter kommes hakket spinat og fløde i gryden. Sovsen gnides for at fjerne klumper. Kog det i 5 minutter. Pasta koges, smides i et dørslag. Stykker af fiskemasse, peber, s alt tilsættes saucen. Kog retten ved middel varme i fem minutter. Spaghetti lægges ud på tallerkener. Bland med sovs og fisk. Fadet er dekoreret med kaviar.

Fad med broccoli og ost

Han skal bruge:

  1. 400 gr. pasta.
  2. Cream (ca. 500 ml).
  3. Laksepulp – ikke mindre end 350 gr.
  4. Smør.
  5. Hvidløg (3 fed).
  6. 300 gr. broccoli.
  7. Ost efter smag.
  8. S alt og peber.
  9. Flere kviste persille.

Hvordan laver man spaghetti med laks? Pasta koges i vand med tilsætning af s alt. Persille skylles, tørres og hakkes. Hvidløgsfed pilles, presses gennem en presse. Steg maden i olie i tre minutter. Broccoli skylles, opdeles i blomsterstande. Læg i en skål med kogende vand. Efter 5 minutter overføres kålen til et dørslag. Fisken er opdelt i små fragmenter. Kombiner med hvidløg og krydderurter. Forbered 5 minutter. Tilsæt broccoli. Kog retten ved middel varme. Efter fem minutter anbringes s alt, fløde, peber i det. Bland produkterne. Tilbered mad i 10 minutter. Læg pastaen i skåle. Tilføj fisk og sovs.

pasta med laks og broccoli
pasta med laks og broccoli

Drys retten med hakket ost og hakkede krydderurter.

Opskrift på fisk og rejer

Han skal bruge:

  1. 300 gr. pasta.
  2. Cream (ca. 500 ml).
  3. 200 gr. laksepulp.
  4. Cherrytomater (efter smag).
  5. Omkring 300 gr. rejer.
  6. Frisk grønt (basilikum, koriander).
  7. Et par fed hvidløg.
  8. S alt.
  9. Olivenolie.
  10. knust peberfrugt.

For at tilberede spaghetti med laks og rejer skal du dele fisken i mellemstore stykker. Steg med olivenolie. Fileten skal koges i 3 minutter. Kogte rejer afkøles, renses. Tilføj til fisk. Fyld fadet med fløde. Bland med s alt, hakket hvidløg, peber. Drys med hakkede krydderurter. Tomater deles i halvdele. Lægges i et fad. Pasta koges, smides i et dørslag. Når den cremede sauce bliver tyk, fjernes laksen med rejer og tomater fra bålet. Makaroni koges, smidt i et dørslag. Kombiner med andre produkter, bland.

pasta med rejer og laks
pasta med rejer og laks

Pasta med fisk og svampe

Opskriften inkluderer:

  1. Champignons i mængden af 350 gr.
  2. 200 ml creme.
  3. Spinatpasta - ca. 400 gr.
  4. Samme mængde kølet laksefilet.
  5. Dorblu ost - mindst 100 gr.
  6. Smør.
  7. Hvid peber.
  8. S alt.
  9. Tør vin - mindst 50 ml.

Hvordan laver man spaghetti med laks og svampe?

pasta med laks og svampe
pasta med laks og svampe

Svampe skal knuses. Kom i stegepande med smeltet smørlæg låg på, lad det simre. Fiskens kød deles i tern. Tilføj til svampe. Fløden varmes op, osten æltes med en gaffel. Forbind produkter. Kog dem uden at bringe i kog. Laks og svampe hældes med vin. Når saucen af fløde og ost bliver tyk, skal den tages af varmen. Efter at væsken er fordampet fra panden med fisk, hældes retten med sauce. Tilsæt s alt, hvid peber. Pasta koges. Kombiner med andre produkter. Kog retten i 3 minutter.

Anbefalede: