Pandekager med cremefraiche. Lækker pandekage opskrift
Pandekager med cremefraiche. Lækker pandekage opskrift
Anonim

Pandekager er en let at tilberede ret, som også er meget velsmagende, hvis proportionerne er korrekte, og produkterne steges i moderate mængder. Da deres standardopskrift er meget enkel, har folk indset, at nogle ingredienser kan erstattes, hvis noget for eksempel ikke er ved hånden. Du kan også fylde dem med forskellige smagsvarianter. Generelt et helt felt til eksperimenter.

I lang tid har pandekager været en familieret, hvert barn i landsbyen har ventet på søndag, hvor hans mor vil lave lækkerier til ham lige fra komfuret. Og fastelavn var alle bare besat af pandekager, og det fortsætter den dag i dag! Generelt er dette en alsidig ret til både familiesammenkomster og som en fornøjelse for gæster.

Denne metode er præsenteret for dem, der kan lide at nyde lækre kager. Opskriften på tynde pandekager på cremefraiche er enkel og ikke kompliceret af noget, dog får de små huller og er lidt skrappe i forhold til de klassiske. Men antag ikke fejlagtigt, at dette gør dem smagløse, på ingen måde!

Obs: opskriften på pandekager på cremefraiche kan varieres - de kan laves både tynde og frodige og bløde, så der vil være tre opskrifter ens indhold, men resultatet bliver anderledes, så vælg den ene du kan lide.

Duftende pandekager
Duftende pandekager

Ingredienser til tynde pandekager

Fordi opskrifterne er lidt forskellige, er sammensætningen af ingredienserne også anderledes, så de vil blive markeret som separate varer i denne artikel.

Påkrævet:

  • Grøntsag eller smør (til stegning).
  • Æg - 2 stk.
  • Sukker - efter smag.
  • S alt efter smag.
  • mel - 250 g
  • Sodavand - 1 knivspids.
  • creme fraiche - 1 kop.

Opskrift på tynde pandekager med creme fraiche

Bland æg med creme fraiche, og tilsæt derefter s alt, sukker og eventuelt fyldstof efter smag. Du kan smelte smørret lidt, men ikke helt, men blødgør det og tilsæt det også til den allerede tilberedte masse. Tilsæt derefter sodavand. Sigt melet grundigt på forhånd, så der ikke er klumper, og for at mætte melet med ilt. Dejen skal være vandig.

Næste - stegning. Hæld enten vegetabilsk olie eller smeltet smør i gryden, det hele afhænger af dine præferencer. Hæld ca. en skefuld dej i den opvarmede gryde og fordel den ud. Steg den ene side og derefter den anden. Bemærk venligst, at den anden side er stegt meget mindre end den første.

Nu kan du servere dem til bordet, pynte med nogle bær, smør eller marmelade. Spis pandekager med creme fraiche!Deres opskrift er ekstremt enkel.

Tynde pandekager med creme fraiche
Tynde pandekager med creme fraiche

Ingredienser til luftige pandekager

  • Mælk - 100 ml.
  • mel - 250 g
  • Sukker - efter smag.
  • S alt efter smag.
  • Sodavand - 1 knivspids.
  • creme fraiche - 1 kop.
  • Grøntsager eller smør.

Som du allerede har bemærket, adskiller opskriften på frodige pandekager sig fra tynde kun i nærværelse af mælk. Denne opskrift giver dem mulighed for at være blødere, tykkere og mere tilfredsstillende. Men til hver sin egen, så i denne artikel får du et valg.

Luksuspandekager med cremefraiche. Opskrift

Knæk æggene i en skål, tilsæt sukker og s alt til dem, og bland dem indtil glatte. Tilsæt derefter gradvist varm mælk og bland igen. Opvarm cremefraiche til en varm tilstand, men det er tilrådeligt først at sætte det i rummet og lade det varme op til stuetemperatur. Når cremefraiche er klar, tilsæt den til den resulterende dej. Efter at have gjort den samme procedure med mel som i den forrige opskrift, tilsæt det gradvist og bland. Prøv at blande alt forsigtigt, så der ikke dannes klumper.

Og stegt igen. Steg pandekagerne på begge sider, efter samme regler som beskrevet ovenfor: Hæld dejen i en godt opvarmet pande og steg den anden side ikke så lang som den første.

Lækre pandekager lavet med creme fraiche og mælk! Opskriften er næsten ikke anderledes end den tidligere beskrevne, men forskellene er virkelig til stede. Lad dem køle lidt af, og du kan trygt servere dem til bordet, igen pynte dem efter din smag.

Luftige pandekager med creme fraiche
Luftige pandekager med creme fraiche

Pandekager bagt i creme fraiche i ovnen

Og nu opmærksomhed: pandekager i ovnen, bagt i creme fraiche. Overvej et par nuancer af, hvordan man tilbereder dem uden at gøre dem til en kæmpe klump uforståeligt noget. Sådanne pandekager er norm alt fyldt med noget: kød, hytteost, skinke, ost og så videre, opskriften vil blive beskrevet for hytteostversionen, da det er en klassiker.

Hvis du vil forkæle dig selv eller dine gæster med noget mere interessant, så er disse cremefraiche-pandekager, hvis opskrift er præsenteret nedenfor, specielt til dig. Prøv det, du vil ikke fortryde det.

Bagte og serverede pandekager
Bagte og serverede pandekager

Composition

Til pandekager med cremefraiche foreslår opskriften følgende sammensætning:

  • Æg - 2 stk.
  • S alt efter smag.
  • Sukker - efter smag.
  • mel - 200 g
  • Mælk - 100 ml.
  • Sodavand - 1 knivspids.
  • Grøntsager eller smør.
  • Hytteost uanset fedtindhold (mulig med rosiner) - 400 g.

Til påfyldning har vi brug for:

  • creme fraiche - 1 kop.
  • Æg - 1 stk.
  • Sukker - efter smag.
pandekage ingredienser
pandekage ingredienser

Pandekager i ovnen. Opskrift med creme fraiche

  1. Lav dejen. For at gøre dette, bland æg med sukker og s alt, tilsæt mælk, smør, sodavand og mel. Bland det hele til en homogen dej er opnået, det er meget vigtigt at den er uden klumper, ret flydende, så pandekagerne bliver tynde og smukke.
  2. Steg dem på begge sider efter vejledningen ovenfor. Tilbered hytteost: rør det, så der ikke er klumper. Læg derefter hytteosten i hver pandekage og rul dem i kuverter.
  3. Læg pandekagerne i et passende ovnfad.
  4. Forbered fyldet: bland creme fraiche med æg og sukker. Dernæst, jævnt over hele overfladen, hæld dem ovenpå med det forberedte fyld og send dem i ovnen i 20 minutter ved en temperatur på omkring 180 grader.
Forberedelse af pandekagedej
Forberedelse af pandekagedej

Nå, ring din familie til bordet og server færdiglavede pandekager med creme fraiche til bordet. Opskriften er unik hver gang og fortjener din opmærksomhed, så held og lykke med madlavningen og selvfølgelig god appetit!

Anbefalede: