Cocktail "Pino Colada"

Cocktail "Pino Colada"
Cocktail "Pino Colada"
Anonim

Det er svært at forestille sig en moderne bar, der ikke ville tilbyde en cocktail som Pinot Colada. Dette er en lækker drik, der indeholder ananas og kokos, som enten kan være alkoholholdig (i dette tilfælde er rom en af ingredienserne) eller alkoholfri. Lad os se nærmere på, hvordan man laver det derhjemme.

Cocktail "Pina Colada" (sammensætning): tre hundrede gram is i stykker (terninger), saft fra en kvart lime, to hundrede gram ananasjuice, tre spiseskefulde kokosmælk, tre spiseskefulde sukkersirup, fyrre gram lys og tyve gram mørk rom, cocktailkirsebær og et stykke ananas til pynt.

Pinot Colada
Pinot Colada

Glass til denne drik skal være på fire hundrede milliliter og have en buet form, du skal også bruge et sugerør og en shaker.

Først hældes hundrede gram is i shakeren og først derefter tilsættes resten af ingredienserne, låget lukkes og de begynder at ryste kraftigt for ikke kun at blande alle ingredienserne, men også piske dem lidt (kokosen vil give et hvidt skum). Så har du brug for en drinksmag og tilsæt mere rom, limesaft eller sukkersirup efter smag, hæld i glas fyldt med isstykker.

Det skal siges, at kokosmælk til tilberedning af Pinot Colada-cocktailen nogle gange erstattes med kokossirup, som kan købes i næsten ethvert supermarked. Norm alt indeholder siruppen allerede sukker, så det giver ikke længere mening at tilføje det til drinken. Du skal dog bruge lidt mere kokossirup end kokosmælk.

Sukker anbefales at fortyndes med vand, før det tilsættes til cocktailen, mens du kan bruge noget af det: hvidt, brunt eller en blanding af begge, det hele afhænger af smagspræferencer.

pino colada sammensætning
pino colada sammensætning

Ananasjuice skal bruges frisk, friskpresset. Men hvis dette ikke er muligt, kan du hente naturlig juice fra pakken eller blande den med ananasmos. I sidstnævnte tilfælde vil "Pino Colada" være noget tykkere og mere aromatisk.

Rom til cocktailen tilsættes efter smag, og limesaft kan udelades, selvom det giver en unik nåletræsduft. Under alle omstændigheder afhænger det hele af ananasjuice og drikkens sødme. Derfor tilsættes lime (i nogle tilfælde citron) ofte til allersidst, når cocktailen er smagt til sødme.

Pino Colada, hvis sammensætning vi allerede kender, er pyntet med en skrællet ananasskive og et cocktailkirsebær. Mange barer putter flødeskum oven på glasset.

Pina colada cocktail sammensætning
Pina colada cocktail sammensætning

Den smukkesteen drink lavet i ananas eller kokos er overvejet. Så saften drænes fra sidstnævnte, blandes med alle ingredienserne og hældes tilbage. Og at hælde en drink i en ananas er noget sværere, da du manuelt skal vælge frugtkødet ud.

"Pino Colada" betragtes som Puerto Ricos officielle cocktail og er meget populær blandt den kvindelige befolkning. Dens oprindelse diskuteres stadig den dag i dag. Nogle hævder, at den stammer fra en af landets restauranter, andre siger, at den kom fra Caribien. Men uanset hvad, så er den gode smag af Pinot Colada kendt næsten over hele verden.

Anbefalede: