Interessant opskrift - ost og pølsetærte

Interessant opskrift - ost og pølsetærte
Interessant opskrift - ost og pølsetærte
Anonim

I dag er tærter en af yndlingsretterne. Bare forestil dig: en varm delikatesse pakket ind i en vidunderlig aroma … Og glem selvfølgelig ikke påfyldningens rolle i tærter. Kød og ost er manges yndlingsprodukter, som vi i dag kombinerer i vores kulinariske mesterværker. Lad os starte med følgende opskrift: ost og pølsetærte. For at tilberede retten har vi brug for følgende ingredienser:

ost og pølsetærte
ost og pølsetærte

- mel - 160 gram;

- æg - 3 ting;

- s alt - en halv teskefuld;

- mayonnaise - 4 spiseskefulde;

- bagepulver - 2 teskefulde;

- knivspids kværnet sort peber;

- pølser - 300 gram;

- vegetabilsk olie - 1 spiseskefuld;

- ost - hundrede gram.

Tag en dyb skål, pisk æg i den, tilsæt gradvist bagepulver, mayonnaise og mel. Så skal denne masse peppes og s altes. Når alle ingredienserne er blandet, er det tilbage at piske det hele godt med en røremaskine.

Vi tager osten og river den, gerne en stor. Pølser skåret i cirkler (små). Tilsæt alt til dejen.

Forvarm imens ovnen til 180 grader. Når den ønskede temperatur er nået, i en olierethæld den resulterende dej i en bageplade og sæt til at bage. Om cirka fyrre minutter er vores ost- og pølsetærte klar.

Denne opskrift er meget enkel. Bagværket er meget velsmagende. Vores pølse- og ostetærte er designet til 12 portioner.

Fortsæt derefter til næste opskrift - ost og skinketærte. Vi vil forberede denne delikatesse fra butterdej. Dette brød er meget mørt og velsmagende. Til hende har vi brug for følgende ingredienser:

tærte med ost og skinke
tærte med ost og skinke

- skinke - 400 gram;

- butterdej - 1 pakke;

- hård ost - 200 gram;

- creme fraiche - 2-3 spiseskefulde;

- ét æg;

- sesamfrø (drys ovenpå tærten).

Ost og skinke skal skæres i tynde store skiver. Separat, bland ægget med creme fraiche, pisk lidt med en ske eller gaffel. Tag et stykke bagepapir, drys det med mel. På den ruller vi ud og spreder et bånd af butterdej bredt. Læg skiver af skinke og ost på den ene halvdel (skiftevis to lag af hver ingrediens).

Hæld tre fjerdedele af æg-creme fraiche-blandingen over toppen af osten. En fjerdedel af denne masse er tilbage til smøring af kagen på toppen. Derefter dækker vi tærten med dejens frie kanter og klemmer de resulterende sømme. Brug en silikonebørste til at pensle kagen med den resterende blanding af cremefraiche og æg, og du kan også drysse den med sesamfrø. For at undgå at toppen af tærten svulmer for meget under tilberedningen, skal du prikke den et par gange med en gaffel eller lave små huller med en kniv. Sammen med papiroverfør kagen til en bageplade. Vi bager det i en forvarmet ovn til 180 grader. Lad den færdige ret køle lidt af, og skær derefter i stykker.

Nogle gange er der pølse i køleskabet. Det virker ærgerligt at smide det væk, og du vil ikke spise det. I dette tilfælde kan du bage en tærte med ost og pølse. Så vi har brug for:

tærte med ost og pølse
tærte med ost og pølse

- kefir - et glas;

- mel - et glas;

- æg - 3 stykker;

- sodavand - teskefuld;

- pølse - 200 gram;

- mayonnaise - 100 gram;

- ost - hundrede gram;

- bue - 2 ting;

- krydderier - efter smag.

Præl og skær løget, og steg det derefter. Hak pølsen fint, tre oste på et rivejern. Vi blander æg, sodavand og kefir med krydderier og mel, tilføjer pølse, ost og løg. Hæld nu denne masse i en smurt bageplade, sæt alt i en forvarmet ovn. Vores wienerbrød tager cirka en halv time at forberede. Et par minutter før klargøring er vores kreativitet smurt ind med mayonnaise på toppen.

Så vi kiggede på et par opskrifter på lækker og fastfood til elskere af stivelsesholdige fødevarer. Jeg håber du nyder dem lige så meget som jeg gør. I mellemtiden går jeg og laver mig en oste- og pølsetærte til aftensmad. Jeg ønsker alle god appetit!

Anbefalede: