Føj farve til livet med The Safe restaurant i Skt. Petersborg
Føj farve til livet med The Safe restaurant i Skt. Petersborg
Anonim

Dette hjørne af Peter er fantastisk! Den har alt: en smuk, charmerende, men samtidig inspirerende atmosfære, et let, afslappende interiør, lækker mad og ædle vine… Meet The safe!

italiensk mad og vin

I øjeblikket er det italienske køkken blevet utrolig populært i de fleste lande i verden, inklusive Rusland. Alle kender til retter som pizza (af enhver art), calzone, pasta, fritte, carpaccio, bruschetta, focaccia og så videre. Og også, næsten enhver god sommelier, og bare en beundrer af gode alkoholiske drikke, ved, at italiensk vin er en af de ædleste og bedste vine i verden. Og hvis begge er kombineret, så viser det sig godt, bare noget utroligt. Denne kombination - italiensk køkken og vin - hævder ganske vist at blive en rigtig succesopskrift på en god restaurant, som er The Safe i St. Petersborg, som dukkede op sidste år i den nordlige hovedstad i Rusland. Og det er placeret på Ave. Moskva.

Et par ord om selve restauranten…

Ideen og implementeringen af dette meget interessante og succesrige projekt tilhører AnnaMoskvitina - kendt i Rusland, herunder i Skt. Petersborg og Moskva, sommelier fra Italy Group.

Ifølge den velkendte historiske reference vedrørende selve institutionens lokaler, var der tidligere placeret en bank i denne bygning. Og der var et pengeskab med penge og dokumenter i. Og da en restaurant slog sig ned her, begyndte ikke mindre værdifulde flasker vidunderlige vine at blive opbevaret i pengeskabet. Det er i øvrigt her selve navnet kommer fra - The Safe - som betyder "sikker" i oversættelse.

den sikre restaurant
den sikre restaurant

Og den har også sin egen vinbutik!

Restaurantmenu

Selvfølgelig er køkkenet i dette etablissement ikke kun italiensk, men snarere europæisk. Og også til stede i menuen og forfatterens retter fra kokken i restauranten - Alexei Kvasov! Han kombinerer perfekt de bedste produkter med den bedste teknologi til deres tilberedning. Og resultatet overgår simpelthen alle forventninger!

For eksempel "Tomatsuppe med røgede bønner og quinoa", "Grøn fiskesuppe med laks og porre" eller "Bruschetta med rejer og avocadosauce", "Borodino-toasts med lets altet laks". Du kan også smage lækre retter med skaldyr ("Blæksprutte med couscous og selleri"), kødretter og forskellige typer italiensk pasta.

Fra alkoholholdige drikkevarer tilbyder restauranten besøgende omkring fire hundrede varianter af vin. Og de er alle fra forskellige regioner i det solrige Italien. Vin tilbydes også på glas. Der er omkring tyve typer snacks til disse spiritus på menuen (se placeringen af Tapas- og Raw-sektionerne).

pengeskabet i Sankt Petersborg
pengeskabet i Sankt Petersborg

Der er også en vinskoleservice,hvor alle vil blive undervist i forskellige interessante funktioner og finesser vedrørende vinfremstilling.

Og blandt desserterne er naturligvis Cheesecake, Caramel Honey Cake og Banana Millefeuille særligt populære.

Facilities

The Safe restaurant har et ret moderne, stilfuldt og sofistikeret interiør. Alle haller er smagfuldt indrettet og i en enkelt designløsning.

Med hensyn til farve er lyse toner fremherskende, herunder grå, beige og lys kaffe.

pengeskabet i Sankt Petersborg
pengeskabet i Sankt Petersborg

Her er der flere store haller, og hver af dem har sit eget inventar. Den ene indeholder borde og stole. I den anden er der borde og store sofaer med puder langs de store vinduer, og danner dermed sådan set isolerede "rum".

Bardisken og hovedvæggen er dekoreret med et rebpanel på en meget original måde. Dette giver stedet en særlig gejst. Og mellem første og andet niveau i restauranten blev der bygget en utrolig installation af tilsyneladende svævende vinglas, hvilket er etablissementets kendetegn.

Restauranten er oplyst af talrige lamper og krystallysekroner, hvortil der er knyttet et stort antal pendler.

Ud fra dette bliver det klart, at du kan komme i restauranten som et stort og venligt selskab, såvel som med din familie, samt sammen med din elskede, siddende i et afsidesliggende "værelse". Eller hold et meget organisk forretningsmøde. For enhver smag.

For de besøgende, der beslutter sig for at gå til detteen institution for hele familien eller bare med børn, der er et separat børneværelse, udstyret i lyse farver med forskellige enheder til babyer.

Der er mange spil her, også for dem, der ønsker det, animatorer udfører quests. Du kan hyre en babysitter, hvis det er nødvendigt.

Restaurantfilosofi

Som alle sådanne etablissementer har The Safe også sin egen filosofi.

Her bliver alle introduceret til drikkekunsten og undervist i den. Som nævnt ovenfor er School of Wine åben i denne institution. I den, under streng vejledning af en professionel sommelier, kan du lære at forstå forskellige varianter af vine.

Pobedy park metrostation
Pobedy park metrostation

Coordinates of The Safe restaurant

Det er enkelt og nemt at finde dette elskede sted. Den er placeret på: Moskovsky Prospekt 208. Den nærmeste metrostation er Park Pobedy eller Moskovskaya. Afstanden er omtrent den samme at gå både fra den første og fra den anden.

Tid og dage for dets arbejde: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag - fra 12.00 til 23.30; Fredag og lørdag - fra 12.00 til 02.00 om natten. Der er også forretningsfrokoster - fra mandag til fredag kl. 11.00-16.00.

Betalingsform med check: både kontant og ikke-kontant.

Anbefalede: