"Paulaner" på "Paveletskaya": ægte bayersk øl i Moskva
"Paulaner" på "Paveletskaya": ægte bayersk øl i Moskva
Anonim

Restaurant-bryggeriet "Paulaner" tilhører den verdensberømte kæde Paulaner Brauhaus, som sælger øl af egen produktion. Paulaner-ølmærket har produceret sine produkter i over 400 år.

Den første Paulaner Brauhaus-filial i Moskva blev åbnet 373 meter fra Paveletskaya-metrostationen, på det sted, hvor Sadovoye Koltso og Shluzovaya Embankment krydser hinanden. Paulaners adresse på Paveletskaya: Gateway Embankment, 2/1.

ægte tysk pubstemning

Restauranten "Paulaner" på Paveletskaya besøges ikke kun af mænds virksomheder, men også af par, familier, forretningspartnere og kolleger, der har valgt dette sted til en buffet eller firmafest. Som ølelskere bør, elsker Paulaners lånere at se fodboldudsendelser, som arrangeres her specielt for fodboldfans.

Restauranthallen imponerer med sin størrelse - 450 personer kan sagtens rumme her, og i ølhaven (oversat fra tysk - "ølhaven") kan du sidde for yderligere 200 personer, som vil have en smuk udsigt over Moskva-floden. Dens indredesignet på en sådan måde, at feriegæster får det indtryk, at de er i Bayerns hovedstad - München, ved Oktoberfesten: træmøbler, lange bardiske, smedejernslamper og loftsbjælker ligner en traditionel tysk pub.

Bag baren er der bryggeudstyr - en poleret kobberbryggekedel og forfas fra det tyske firma BrauKon.

Paulaner Paveletskaya
Paulaner Paveletskaya

bayersk øl drikkes her

bayersk øl brygges her af tyske ingredienser på Moskva-vandet under utrættelig opsyn af en brygger i München.

Ølkyndige smagere har rost Paulaner Weizen, der brygges her, en hvedeøl, der smager umuligt at skelne fra typisk tysk. I dens eftersmag mærkes noter af nelliker og banan tydeligt.

Paulaner Dunkel, en mørk øl med m altsmag og udt alte karamel-bærnoter, og Paulaner Hell, en let øl med sødlig m altsmag, er meget godt brygget her.

Paulaner Paveletskaya
Paulaner Paveletskaya

Udover ren øl kan du her bestille en radler - en blanding af øl med en slags limonade efter kundens smag. Nå, hvis du virkelig kunne lide en slags, så kan du altid købe en growler kande med din yndlingsøl og tage den med hjem.

Menu for restauranten "Paulaner" på Paveletskaya

Måltider her tilberedes kun af naturlige produkter og årstidens grøntsager. De smager som hjemmelavet mad - velsmagende og sunde.

Til den vidunderlige tyske øl i Paulaner-restauranten kan du bestillefremragende appetitvækker - kokkesalat med bacon, årstidens grøntsager og flødeost, salat med oksekød og marineret tunge, med peberrod, løg og æblecidereddike sauce, de berømte Thüringer pølser, München pølser med kartoffel og surkål garniture, kringler, wienerschnitzel, og hvis du vil spise dig grundigt, så vil tjenerne anbefale en rig bayersk fiskesuppe og kødbrød. Tjenerne er i øvrigt klædt i fuld overensstemmelse med restaurantens stil - i den bayerske nationaldragt. Restauranten serverer hovedsageligt tyske, europæiske og russiske retter.

restaurant Paulaner på Paveletskaya
restaurant Paulaner på Paveletskaya

Priserne på Paulaner-restauranten på Paveletskaya er ret demokratiske, så du kan ofte møde studerende og tilholdssteder her. Den gennemsnitlige regning passer til 2 tusind rubler. Medarbejdere fra nærliggende kontorer kommer ofte her til forretningsfrokoster, som i gennemsnit koster 280-450 rubler, afhængigt af appetit. Du kan betale for din ordre både kontant og med betalingskort.

Anmeldelser om restauranten "Paulaner" ("Paveletskaya")

Der observeres en stor kundetilstrømning her fredag aften, så det er tilrådeligt at bestille bord på forhånd. Tysk nationalmusik spiller som kulisse i restauranten, og der bliver ofte givet livekoncerter med ensembler. Der er en meget munter og afslappende atmosfære her.

Paulaner på Paveletskaya adresse
Paulaner på Paveletskaya adresse

Den bedste anmeldelse af enhver restaurant eller cafe kan kun være fyldte sale og smilende kunders ansigter. Dette er det billede, man ofte ser på en restaurant -Paulaner bryggeri.

Anbefalede: