"Dantes" - en restaurant på Myasnitskaya, 13: en kort oversigt over institutionen

Indholdsfortegnelse:

"Dantes" - en restaurant på Myasnitskaya, 13: en kort oversigt over institutionen
"Dantes" - en restaurant på Myasnitskaya, 13: en kort oversigt over institutionen
Anonim

"Dantes" - en restaurant, der med rette kan betragtes som et værdigt svar på St. Petersborg-institutionen kaldet "Pushkin". Det er her, der serveres god morgenmad om morgenen, og om aftenen bliver institutionen et samlingssted for den lokale beau monde.

Ejeren af denne restaurant er en succesrig forretningsmand Evgeny Katsnelson, som allerede har erfaring med at lede populære etablissementer, herunder f.eks. Paveforbundet og Bourgeoisiets beskedne charme.

dantes restaurant
dantes restaurant

Interiør

"Dantes" er en restaurant, hvor den perfekte kombination af tre velkendte stilarter hersker: hi-tech, imperium og postmodernisme. Her er væggene afslappet beklædt med dekorativt murværk, og enkelte interiørdetaljer er dekoreret med smuk kunstnerisk stuk. Institutionen har tre luksuriøse sale og en sommerveranda, der inviterer gæster i varmt vejr.år (åben fra maj til september).

Den største sal er mere som en café på en fransk gade. Der er mange dekorationer lavet af lyst træ, og fra lofterne hænger klatregrønne planter i potter. Store vinduer har udsigt over Myasnitskaya-gaden.

Der er mørkebrune firkantede borde og små hvide stole rundt omkring. I en anden hall er der et stort åbent køkken - her kan gæster se processen med at tilberede deres ret. Et andet træk ved institutionen er bardisken, der ligner et kæmpe marmorbord med drikkevarer.

dantes restaurant på myasnitskaya
dantes restaurant på myasnitskaya

Køkken

"Dantes" - en restaurant på Myasnitskaya, som er klar til at tilbyde sine besøgende at smage de lækreste retter fra det russiske, middelhavs- og kaukasiske køkken. Hele teamet af kokke her ledes af den talentfulde kok Igor Dudkin.

Menuen byder på et udvalg af salater ("Mangal salat", "Caprese", "Caesar", salat med pære og rejer, sprød kylling, grøntsager, skaldyr), kolde og varme forretter ("Forbudt", oksekød eller laksecarpaccio, lammedolma, nuggets, ølrejer, lobio).

Restauranten er klar til at overraske feriegæster med den fantastiske smag af forretter (kyllingnudler, borscht med hvidløgscroutoner, okroshka, lagman, tom yum suppe). Til varme retter tilbyder "Dantes" flere typer koteletter, "Magre" and, samt flere fiskeretter (tigerrejer, grillet eller dampet laks, helleflynder, smelt). eneståendetilbuddet er en ret kaldet "BBQ Pork Ribs": bestiller du en portion ribben, kan du bede om en tilføjelse til dem helt gratis.

Restauranten tilbereder italiensk pasta (carbonara, laks, broccoli og rejer) og flere tilbehør (grøntsager, linguini, kartofler).

"Dantes" er en restaurant, der også serverer kaukasiske retter. Derfor er der her særlig opmærksomhed på tilberedningen af ægte kaukasiske retter på grillen og grillen. Først og fremmest er der tale om en grill, som her kan laves af svinenakke, lammekam og frugtkød, kyllingefilet. Gæsterne på restauranten kan få serveret fremragende kebab. Marmorerede oksekødsretter (rib-eye steak, entrecote og striploin) og flere typer fisk og skaldyr (dorado, havaborre, kongerejer) tilberedes på kul.

Til slik serverer Dantes forskellige kager og bagværk (Napoleon, tiramisu, cheesecake, honningkage, gulerods-græskarmuffins), is, skovhonning og flere typer syltetøj og syltetøj.

myasnitskaya 13
myasnitskaya 13

Bar

Restaurantens udvalg er repræsenteret af et stort antal forskellige varianter af te og kaffe. Her kan du bestille milkshakes, juice, almindeligt vand, estragon, kvass, limonade, tranebærjuice og lidt flere kulsyreholdige og ikke-kulsyreholdige drikkevarer.

Baren har et godt udvalg af spiritus, herunder cognac, rom, whisky, gin, tequila, vodka, likører, absint, grappa. Talentfulde bartendere kan tilberede lækre alkoholiske cocktails (Cuba Libre, Bacardi Daiquiri,"Pina Colada", "Martini Royal", "Martini Fizz", "Grey Goes la Fizz", "Martini Spirito Cola"). Gæsterne tilbydes cider og flere øl.

"Dantes" - en restaurant, der har et godt vinkort, som præsenterer røde, rosenrøde, hvide samt kvalitetsmousserende vine. Det er muligt at bestille vin i portioner, i glas.

Evgeniy Katsnelson
Evgeniy Katsnelson

Yderligere oplysninger

Besøgende kommer meget ofte til "Dantes" med hele deres familier, så alt her er arrangeret på en sådan måde, at hver alderskategori er behagelig og bekvem. For eksempel er et børnehjørne åbent her dagligt fra 10 til 16, især for unge gæster. Her vil animatorer passe dine børn, spille underholdende og lærerige spil med dem.

For gæster i nærheden af institutionen er der betalingsparkering og gratis adgang til internettet Wi-Fi. På hverdage tilbyder restauranten sine besøgende lækker morgenmad og solide forretningsfrokoster, som ikke er så dyre. I weekenden inviteres en DJ til institutionen, som aftenen igennem underholder publikum med groovy musikalske kompositioner.

dantes restaurant
dantes restaurant

Adresse og åbningstider

Restaurant "Dantes" er placeret på adressen: Moskva, Krasnoselsky-distriktet, Myasnitskaya-gaden, 13-3 (den nærmeste metrostation - "Chistye Prudy").

Etablissementet er klar til at modtage gæster hver dag: fra kl. 8 til midnat fra mandag til fredag fra kl.9.00 til 03.00 lørdag og søndag.

Anbefalede: