Festlig smaragdsalat: Opskrift

Festlig smaragdsalat: Opskrift
Festlig smaragdsalat: Opskrift
Anonim

Smaragdsalat, hvis opskrift er præsenteret nedenfor, vil indtage sin retmæssige plads på ethvert feriebord. Når alt kommer til alt, viser sådan en selvkogt ret sig ikke kun meget velsmagende og mør, men også utrolig smuk. Og for at være sikker på dette, overvej opskriften på dens oprettelse mere detaljeret.

Delikat og lækker salat "Emerald": madlavningsopskrift

Påkrævede produkter:

opskrift på smaragdsalat
opskrift på smaragdsalat
  • stort løg - 1 stk.;
  • Parmesanost - 120 g;
  • frosne eller friske svampe (enhver kødtype) - 160 g;
  • kyllingeæg almindelig størrelse - 3 stk.;
  • duftende skinke – 210 g;
  • raffineret solsikkeolie - fra 65 ml (til stegeprodukter);
  • fedtfattig mayonnaise - 120 g (tilføj efter eget skøn);
  • fint bords alt - tilsæt ingredienserne efter smag;
  • frisk ung agurk - 2 stk.

Svampebehandling

Salat "Smaragd", hvis opskrift indeholder mange forskellige ingredienser, involverer kun brug af friske produkter. For at gøre dette skal du tage 160 g svampe(kan være hvide eller champignon), vask dem grundigt og skær i små tern sammen med løg. Derefter skal begge komponenter lægges i en opvarmet stegepande med solsikkeolie og stege alt godt, indtil der vises en gylden skorpe, smagt til med bords alt. Derefter skal produkterne være helt afkølet.

smaragd salat billede
smaragd salat billede

Behandling af de resterende ingredienser

Ud over løg og svampe indeholder smaragdsalat mange andre produkter. For at gøre dette skal du koge 3 kyllingeæg til en hård blomme, afkøle dem i vand, og derefter skrælle dem og hak dem i små stykker med en kniv. Du skal også hakke den duftende skinke og rive parmesanosten på et stort rivejern.

Det er værd at bemærke, at Emerald-salaten, hvis billede kan ses i denne artikel, viser sig at være smuk og original på grund af den omhyggelige behandling af friske agurker. De skal vaskes, navlerne fjernes og derefter skæres i en spids vinkel i tynde stykker.

Former et smukt fad til festbordet

smaragd salat
smaragd salat

Når alle komponenterne til salaten er klargjort, bør du begynde at forme den. For at gøre dette skal du kombinere følgende ingredienser i en skål: stegte svampe med løg, kogte kyllingeæg, duftende skinke, revet parmesanost, bords alt (tilsæt efter smag) og fedtfattig mayonnaise. Alle produkter skal blandes godt med en ske, og derefter lægges i en smuk dyb tallerken i form af en høj rutsjebane. Yderligeredu bør begynde at dekorere en festlig salat. For at gøre dette skal du tage tynde strimler af friske agurker og begynde fra kronen og lægge dem ud i en spiral med uret. I dette tilfælde er det tilrådeligt at presse grøntsagerne en efter en ned i fadet.

Sådan serverer du korrekt

Smaragdsalat, opskriften som vi har gennemgået ovenfor, anbefales at opbevares i køleskabet i mindst en halv time før servering til en festlig middag. Derefter skal den sættes på bordet og drysses med friske persilleblade. Sådan en smuk og original ret serveres lige før en varm frokost.

Anbefalede: