Hindbær-cheesecake. Kulinariske opskrifter. Et billede
Hindbær-cheesecake. Kulinariske opskrifter. Et billede
Anonim

De fleste tror, at cheesecaken (hvoraf et billede er præsenteret i artiklen) blev opfundet og distribueret rundt om på planeten af amerikanerne. Men faktisk er deres hoveddeltagelse i denne ret navnet. Delikatessen har en meget mere gammel historie, da den blev "opfundet" af grækerne, som forstærkede OL-deltagernes styrke med cheesecake for mere end otte tusinde år siden. I USA blev den suppleret med fløde – og nu opfattes desserten udelukkende som en national amerikansk ret. Der er en million opskrifter på det, men i dag laver vi en hindbærcheesecake, fordi smagen af bagning fra dette bær bliver uforglemmelig.

hindbær cheesecake
hindbær cheesecake

Nogle finesser

Ostekage med bær er ikke altid vellykket første gang. Og alt sammen fordi husmødrene ikke er klar over bestemte regler og tricks.

  1. Bag ikke i ovnen for længe - overophedning vil uundgåeligt forårsage revner.
  2. Undgå unødvendig åbning af ovndøren. Her er reglerne, som når du bager en kiks: Hvis du smækker låget i, falder det af.
  3. Beredskabet af enhver, inklusive hindbær, cheesecake kontrolleres ikke ved piercing (dette bør aldrig gøres!), men ved at ryste. Hvis kun midten svinger, er det tid til at slukke for ovnen.
  4. Du kan ikke tage formen ud med det samme - delikatessen skal køle af i ovnen.
  5. Hvis du vil have et ekstremt mørt fyld, kan du ikke bage en cheesecake i ovnen, du skal bruge et vandbad (hvilket ikke alle vil gå med til). Og hvis du foretrækker tæthed, tilsæt majsmel eller stivelse til det.
  6. Dessertens hovedingrediens er flødeost. Ideelt set - "Philadelphia", men du kan ikke altid finde det i naturlig ydeevne. Almette fungerer som et alternativ i mange opskrifter, og vores husmødre erstatter perfekt alle disse lækkerier med hytteost.
  7. Alle ingredienser skal have stuetemperatur, medmindre du er villig til at maskere revnerne i cheesecaken.

Nu kan du begynde at lave mad.

cheesecake med bær
cheesecake med bær

Ostekage med hindbær til de dovne

Hvis du følger denne opskrift, behøver du ikke rode med ovnen. En pose gelatine fortyndes efter instruktionerne skrevet på den og lader svulme op. 400 gram smuldrende småkager (selv "Te" er velegnet) knuses til krummer (men ikke til støv!) Og blandes med smeltet smør, som du skal bruge til at tage en 200-grams pakke. "Dej" fordeles i en form med god komprimering og gemmer sig i køleskabet. Hævet gelatine lægges på brænderen og varmes opfør opløsning. Et glas fløde, sukker og vanilje piskes i en skål, som smages til, hvorefter der tilsættes 400 gram af et syrnet mælkeprodukt, der ikke er elsket af mange børn - denne gang tilbereder vi en næsten klassisk hytteostkage. Når gelatinen er afkølet til en tålelig temperatur, indføres den i den samlede masse. Til sidst hældes hindbær i og blandes meget forsigtigt. Alt dette fyldes med en "kurv" og fjernes på køl i to timer. Dessert er klar til at spise!

Raspberry Chocolate Treat

Denne gang vil vi have en cheesecake med kager. Opskriften råder til at købe sukkerkager til ham som bagt mælk. Det vil tage omkring en tredjedel af et kilogram. Småkagerne knuses igen til krummer og blandes med et stykke smør, denne gang smeltet. Den æltede masse fordeles i form og fjernes i ti minutter i en ikke for varm ovn. Til fyldet æltes eller gnides 600 gram blød flødeost, kombineres og æltes med et piskeris med fed creme fraiche og sukker (begge 150 gram hver). Derefter indføres to æg og en blomme; Efter hver tilsætning blandes fyldet flittigt. Til allersidst hældes to spiseskefulde mel. En 100 grams bar hvid chokolade hakkes fint eller gnides groft og blandes sammen med et tredje kilo hindbær i massen. Den lægges i bunden, og formen sættes tilbage i ovnen i tre kvarter. Du kan spise hindbær cheesecake efter fire timer, som han skal bruge i køleskabet.

cheesecake billede
cheesecake billede

Engelsk variation

Den har en cheesecake med bærtilberedt uden cookies og andre erstatninger. Fra 60 gram smør igen, 130 mel, en halv skefuld bagepulver, tre spiseskefulde sukker og en lille pose kokosflager æltes en ret smuldrende dej. En kage bages af den i cirka et kvarter ved en standardtemperatur. I en moset "Philadelphia" eller i ekstreme tilfælde moset hytteost (400 g) gnides en halv bar hvid chokolade, og et glas tung fløde pisket med tre spiseskefulde sukker (tag brun) tilsættes. En pakke gelatine fortyndet efter alle regler tilsættes, fyldet æltes og hældes på kagen. Efter en times henstand i kulden er hindbær, jordbær og kiwiskiver generøst lagt ovenpå, al denne luksus drysses med chokoladechips og efterlades natten over til den endelige størkning.

cheesecake opskrift
cheesecake opskrift

Ostekager i portioner

Vil kun være en livredder for mødre, hvis børn konstant skændes om, hvem der fik mere af noget lækkert. Nu får hver af de onde en personlig hindbær cheesecake. 100 gram smuldrede småkager smuldres fint (en blender eller kødhakker hjælper) og blandes med to spiseskefulde smeltet smør og halvanden spiseskefuld sukker. En hel skefuld af blandingen lægges i forede eller smurte cupcakeforme og vædres. Ti minutter i ovnen og tag ud til afkøling. Et glas hindbær pureres med en blender, gnides gennem en fin sigte for at fjerne frø og blandes med en skefuld sukker. Næsten et pund blød flødeost piskes til det er luftigt, et glas sukker hældes efter -lidt s alt, lidt vaniljesukker og til gengæld to æg og til sidst - hindbær. Stop når du er glat, så du ikke tvinger luft ind i blandingen. Fyldet lægges i kurve, som sættes i ovnen i en tredjedel time til bagning og derefter i fire timer i kulden for at hærde.

Valgfrit: citroncreme

Hvis du ikke vidste det, kan du lave en cheesecake uden gelatine. Og det vil vise sig velsmagende, tæt og samtidig luftigt. Basen er allerede lavet på den sædvanlige måde: en krumme af en pakke smør eller sukkerkager (200 g) kombineres med en halv pakke smør (selvfølgelig smelter det), en kagekurv dannes i en bageform og sat i ovnen i 10 minutter citron og to spiseskefulde saft deraf (blandet med en halv pose bagepulver), ca 600 gram fed hytteost, næsten et helt glas fløde eller creme fraiche og et halvt glas sukker. Alt dette piskes - med en røremaskine eller blender. Derefter indføres til gengæld tre æg med mellempiskning. Fyldet fordeles jævnt over kagen, og “tærten” bages i ovnen i en time. Cirka fem minutter før klargøring vågner overfladen rigeligt med bær, så hindbærcheesecaken er mættet med deres aroma og saft, men bærrene selv krymper ikke. Citroncreme tilberedes af et halvfabrikat og påføres en allerede afkølet dessert.

cheesecake i ovnen
cheesecake i ovnen

Ostekage med valmuefrø

Bonden tilberedes som sædvanlig: to kopper småkagekrummer eller kiks kombineres med en halv pakke smør (ved hjælp af en blender), to store skeer sukker og to små skeer juicecitron. Mens kurven bager, forbereder du fyldet. Og for hende dampes to spiseskefulde valmuefrø i cirka syv minutter i et halvt glas kogende vand, et pund fedtfattig hytteost piskes med et glas sukker. Herefter tilsættes 200 gram flødeost og tre æg. Fyldet er delt i tre. I to dele tilsættes valmue, den ene forbliver ren. Valmuefyld lægges ud langs siderne, midten laves som norm alt. På toppen er den dækket med hindbær. Formen er dækket med pergament og gemt i ovnen i 50 minutter. Det viser sig ikke kun lækkert, men også meget smuk cheesecake - billedet vil bekræfte gyldigheden af disse ord.

japansk cheesecake

Ganske kompleks opskrift med en original base. Seks æg adskilles i hvider og æggeblommer. De første piskes først med en knivspids s alt til skum, derefter tilsættes sukker (to tredjedele af et glas) - og indtil ikke-faldende toppe. En terning smør gnides med et kvart kilo flødeost til den er glat, saften af en halv citron presses derud, hvorefter blommerne kommer på skift. Derefter hældes mælk i - og igen æltes massen. Tre spiseskefulde mel kombineres med en skefuld stivelse og en fjerdedel af en skefuld bagepulver; denne blanding hældes gradvist i en fælles beholder. Til sidst blandes tæt piskede proteiner forsigtigt. Dejen fordeles forsigtigt i en form, som lægges i en dyb bageplade og sættes i ovnen. Kogende vand hældes i lagen, ovnen skal opvarmes til 150 - dette vil være en erstatning for vandbadet. Præcis en time rør ikke ved noget! Efter meget forsigtigt fjernelse, dæk med hindbær og drys med flormelis.

klassisk hytteostkage
klassisk hytteostkage

Ostekage med Baileys

Det vil kræve en pakke chokolade- eller kaffekager, som skal males og blandes med smeltet smør, lidt mindre end halvdelen af pakken. En kage dannes af massen, denne gang uden sider, og bages i cirka ti minutter. En blanding af chokolade smeltes: bitter - et lille stykke, og mørk, helst med cognac eller anden alkohol - en hel bar. En kvart liter tung fløde piskes til skum, sideløbende gøres det samme med blød ost som Almette (250 g), kombineret med to spiseskefulde pulveriseret sukker og tre - Baileys spiritus, som en mulighed kan du tage Kahlua. Massen kombineres med fløde og smeltet chokolade ved at blande med en røremaskine, der kører på lav hastighed. Fyldet lægges jævnt på kagen, pyntes med hindbær, og cheesecaken gemmes i køleskabet i fire timer.

cheesecake med kondenseret mælk
cheesecake med kondenseret mælk

Ostekage med kondenseret mælk

Bonden er lavet af småkager (chokolade ville være dejligt), æggeblomme og smør på traditionel vis og forbagt i de samme ti minutter. Denne opskrift har et interessant fyld. For hende piskes et halvt kilogram hytteost til en enkelt masse med tre æg og en standard dåse kondenseret mælk (ikke kogt). Den hældes i den forberedte base, formen anbringes i en gryde med vand, der hældes op til en tredjedel af dens højde og sendes til ovnen i næsten en halv time ved en temperatur på 200 Celsius. Efter den tildelte tid falder gløden til 170, og formen fjernes ikke i endnu en tredjedel af en time. Når cheesecaken med kondenseret mælk er kølet godt af, lægges den koldt natten over for at få tæthed. Alleredeinden servering males overfladen kunstnerisk med hindbærsyltetøj.

Vanille cheesecake

Denne opskrift er lidt anderledes end dem, der allerede er beskrevet. En tredjedel af et kilo småkager (nu sandkager) smuldrer og kombineres med en blender med en halv pakke smør – det har vi allerede været igennem. Dejen fordeles i form - det er også allerede kendt. Men herefter er formen gemt i køleskabet i en halv time - dette er allerede en nyhed. Mens bunden afkøles, piskes en tredjedel liter creme fraiche eller meget tung fløde med en pose vaniljesukker og 150 gram almindeligt sukker. Dernæst sættes et kvart kilo Philadelphia eller tilsvarende i røremaskinen, og til allersidst, uden at stoppe apparatet, tre æg. Fyldet hældes i den forberedte kurv, friske eller frosne bær lægges ovenpå, og hindbærcheesecaken går til bagning, som vil vare præcis en time ved 160 grader. Derefter - god appetit!

Anbefalede: