Curd-banancreme: opskrifter og anmeldelser
Curd-banancreme: opskrifter og anmeldelser
Anonim

Tilberedning af hytteost-banancreme er nemt og enkelt. Ingen grund til at spilde tid på lang forberedelse, bagning og også vente på, at retten er blød og afkølet. Dette er en af de hurtigste og sundeste desserter. Delikat smag og behagelig aroma vil helt sikkert glæde dig. Og muligheden for at dekorere med frugter eller chokoladechips vil bringe yderligere æstetisk nydelse. Derfor er Banana Curd Cream perfekt til morgenmad.

Sød mulighed
Sød mulighed

"Morning"-opskrift

Produktliste:

  • blød hytteost - 200 g;
  • yoghurt (uden fyldstof) - 100 g;
  • banan - 1 stk.;
  • honning - 1 spsk. l.

Denne hytteost-banancreme er perfekt til morgenmad på grund af dens lette og hurtige tilberedning. De angivne mængder er til to portioner. Det vil tage omkring ti minutter.

Ostemasse-banancreme
Ostemasse-banancreme

Hvordankok:

  1. Smid skrællet banan, hytteost i blenderskålen og hæld yoghurt.
  2. Begynd at piske ved middel hastighed, mens du langsomt tilsætter honning.
  3. Pisk i et par minutter mere, indtil cremen tykner.
  4. Fordel massen i skåle og pynt med frugt.

Sweet Banana Curd Cream Opskrift

Produktliste:

  • blød hytteost – 250 g;
  • creme fraiche (mindst 25 % fedt) - en halv spiseskefuld;
  • banan - 2 stk;
  • rosiner - ½ kop;
  • vanillin - 2 tsk;
  • pulveriseret sukker - 3 spsk. l.

Denne hytteost-banancreme tager omkring en halv time at tilberede. Antallet af ingredienser er beregnet til fire personer.

Sådan laver du mad:

  1. Hæld rosiner med kogende vand i en halv time, og tør derefter.
  2. Knus bananerne med en blender.
  3. Tilsæt creme fraiche, hytteost, sukker og vanillin til den resulterende puré. Pisk indtil glat.
  4. Kom rosiner i cremen, bland forsigtigt.
  5. Fordel massen mellem skålene og lad stå i køleskabet i 15 minutter.
  6. Server med vaffelruller.

Curd-banancreme med kokosflager

Denne opskrift er god, fordi den er en selvstændig ret, og den kan også fungere som en ekstra glaseret creme til bagning. Det tager 20 minutter at forberede. Ingredienser er baseret på to portioner.

Produktliste:

  • fedtfattig hytteost - 200 g;
  • banan - 1 stk.;
  • kefir – 100r;
  • vanillin - 2 tsk;
  • kokosflager - ½ teskefuld.

Sådan laver du mad:

  1. Kom hytteost, hakket banan, kefir og vanillin i en dyb skål. Pisk med en røremaskine eller blender til en homogen masse med en delikat lysegul farve.
  2. Fordel i vaser, drys med kokosflager.

Sød og cremefraiche

Denne opskrift er lige så enkel som de foregående. Husk dog på, at massen er meget flydende, så den er ideel til udblødsætning af kager. Hvis du vil servere denne ostemasse-banancreme til morgenmad, så er et par minutter i fryseren inden servering et must. Smagen viser sig at være overraskende harmonisk og afbalanceret: banansurhed, sød kondenseret mælk og delikat smør er perfekt kombineret med hinanden. Derudover er denne creme perfekt opbevaret i køleskabet, så den kan tilberedes på forhånd. Det vigtigste er, at massen ikke oxiderer, ellers bliver den grim og mørk. Opbevar derfor cremen i en lufttæt beholder eller i en almindelig krukke pakket ind i husholdningsfilm.

Frysecreme
Frysecreme

Produktliste:

  • banan (du kan tage grønlig) - 1 stk.;
  • kondenseret mælk - 70 g;
  • smør – 70 g.

Sådan laver du mad:

  1. Kombiner blødgjort smør med kondenseret mælk. Det er vigtigt, at massen er homogen, men ikke delaminerer.
  2. Knus bananen til en purétilstand, og begynd derefter at piske forsigtigt med en blender. Vedhæft cremetkondenseret masse. Rør igen.
  3. Konsistensen af cremen vil være som flydende creme fraiche. Hvis du har brug for, at den holder formen og ikke breder sig, så læg den i fryseren i en halv time. Samtidig skal det hvert 10. minut tages ud og røres.

Anmeldelser

Der er mange opskrifter og anmeldelser om hytteost-banancreme. Den høje popularitet forklares med, at denne ret er let fordøjelig og også hurtigt tilberedt, hvilket er meget vigtigt i lyset af mulig mangel på tid om morgenen.

Fløde med krymmel
Fløde med krymmel

Desuden er dette en fantastisk morgenmad til et barn. Alle ved om anvendeligheden af hytteost, men ikke alle ved, at en banan er den eneste frugt, der praktisk t alt ikke forårsager allergiske reaktioner hos børn. Disse egenskaber gør hytteost-banancreme til en meget sund mad. Hvis du vil gøre det til en dessert, skal du blot tilføje sødme med sukker eller tørret frugt. Vær ikke bange for at eksperimentere.

Anbefalede: