Fyld til kødpandekager: madlavningsopskrift med foto
Fyld til kødpandekager: madlavningsopskrift med foto
Anonim

Sandsynligvis er der i hvert lands nationale køkken en opskrift på pandekager. Et eller andet sted er de gjort tykke, med spring og grænser, et eller andet sted er de lavet tynde, som dejblonde. Tortillas, crepes, mælk - alle disse er pandekager. Toppings er endnu mere varieret. Pandekager kan trods alt serveres som dessert - med bær, sød hytteost, æbler. Men de kan også fungere som en fuldgyldig ret, hvis deres fyld indeholder kød, hård ost, spinat, kaviar eller kål.

Hver husmor har sin egen opskrift på hakket kød til sådanne dejkuverter. I artiklen vil vi tale om, hvordan man forbereder kødfyld til pandekager. Denne ret er velegnet til både morgenmad og frokost. Det kan sættes som frokost til en skoledreng. Dejen til pandekager i dette tilfælde skal være usødet. Ethvert kød er egnet - oksekød, svinekød, lam, fjerkræ. Varmebehandling kan også være anderledes. Til pandekager kan du vride kogt, stegt, bagt eller røget kød. Nedenfor finder duet udvalg af opskrifter på hakket kød.

Fyld til pandekager med kød
Fyld til pandekager med kød

Fyld fra kogt kød til pandekager

Vi har brug for fire hundrede gram magert svine- eller kalvekød. Kog kødet til det er gennemstegt. Køl ned. Hvis du scroller et varmt stykke i en kødhakker, kan knivene blive sløve. Vi renser to mellemstore eller tre små løg. Vi hakker dem så små som muligt. Steg i vegetabilsk olie, indtil de er gyldenbrune. Kulinariske eksperter siger, at jo flere løg der er, jo saftigere vil fyldet til empanadas komme ud. Kogt og afkølet til stuetemperatur kalve- eller svinekød skåret i mellemstore stykker. Vi ruller dem gennem en kødkværn. Tilsæt det stegte løg til det hakkede kød sammen med resterne af vegetabilsk olie. Ælt.

Bag pandekager, smør hvert stykke med smør. Læg straks hakket kød ud og pak det ind med en kuvert. Nogle husmødre kan godt lide at sende revne gulerødder til panden, hvor løg bliver stegt.

Opskrift på pandekager med kødfyld
Opskrift på pandekager med kødfyld

Hemmeligheder bag lækkert kødfyld

Pandekager bliver saftigere, hvis du hælder en halv slev bouillon i det hakkede kød. Du kan også lægge et stykke cremet kød der. Fyldet til empanadas bliver mere velsmagende, hvis du blander varianter. Den klassiske kombination er okse- og svinekød. I en sådan blanding opnås den perfekte balance mellem saftighed og fedtindhold. I hakket kød kan du indtaste (bortset fra det obligatoriske løg) ikke kun gulerødder, men også andre grøntsager.

Meget velsmagende pandekager fyldt med stegte champignoner eller andre spiselige svampe. De skal tilføjesstegepande, når løget allerede er gyldent, og steg indtil væsken er helt fordampet. Du kan også tilføje en lille brøkdel af surkål til det tilberedte hakkekød. Det vil give retten en behagelig syrlighed. Hvis der er lidt kød, og du har bagt mange pandekager, kan du tilføje hårdkogte og hakkede æg til fyldet.

Pandekager med kødfyld opskrift med foto
Pandekager med kødfyld opskrift med foto

Røget bryst- og baconfars

Du kan også lave lækre empanadas med disse ingredienser. Fyldningsopskriften med et foto giver dig mulighed for at bruge rå bryst - på knoglen, med et lille lag fedt. Men i dette tilfælde skal det sættes i en kedel i et helt stykke, hæld varmt vand og bring det i kog. Derefter skal du tilføje skrællede store gulerødder skåret i stykker, to laurbærblade, et par peberkorn, s alt og koge indtil selve kødet skiller sig fra benet (ca. to en halv time).

Fjern brystet fra bouillonen, afkøl. I mellemtiden hakkes to eller tre løg. Vi skal skære dem så små som muligt, så hvert stykke er på størrelse med et riskorn. Vi skærer seks stykker bacon i strimler. Kom i en kold gryde. Tænd et lille bål og smelt fedtet fra baconen. Sæt løg, steg indtil gyldenbrun. Tilsæt 2-3 pillede og finthakkede fed hvidløg i gryden. Vi steger i yderligere fire minutter. Vi passerer den afkølede kogte eller røgede bryst gennem en kødkværn. Vi putter dette fyld i gryden. Tilsæt muskatnød, s alt efter smag. Steg et par minutter mere. Inden fyldet fordeles på pandekager,cool.

Sådan laver du kødfyld til pandekager
Sådan laver du kødfyld til pandekager

hakket kylling

Det, der er godt ved denne ret, er dens økonomi. Den bouillon, som kyllingen blev kogt i (sammen med løg, gulerødder og krydderier) kan bruges til at lave supper. Og fra skroget af en fugl får du et lækkert fyld til pandekager med kød. Hak to løg fint, giv dem i vegetabilsk olie. Fjern fjerkrækødet fra knoglerne. Vi skal bruge cirka 600 gram kylling. Kom kødet med løg i en blenderskål og purér. Smag til med krydderier, s alt. At fylde pandekager.

Ostemasse og hakket kød

Ifølge denne opskrift skal vi koge 600 gram udbenet oksekød. Afkøl stykket og før det gennem en kødhakker. Bland med løg sauteret i vegetabilsk olie. Du kan tilføje gulerødder, revet med store chips, til gryden for smag. Ostefyld til empanadas er nemt at tilberede. Vi mangler kun tre hundrede gram fed hjemmelavet hytteost og et råt æg. Men for at gøre farsen mere velsmagende kan du også tilføje 100 gr. ostecrememasse. Det kunne være Philadelphia eller Mascarpone. S alt og bland alle ingredienserne til det er glat. Til hver pandekage sætter vi en skefuld kød- og ostefyld. Rul dejen til et rør. Læg pandekager på en bageplade tæt på hinanden. Dryp med smeltet smør, drys med rasp og sæt i forvarmet ovn i ti minutter.

Fyld til pandekager med kød med foto
Fyld til pandekager med kød med foto

Leverpostej

Steg ti til tolv tynde pandekager påmælk. For at de bevarer deres elasticitet, smør dem med smør. Vi renser fire hundrede gram kalkunlever fra film, skåret i små stykker. Steg indtil kogt i vegetabilsk olie. Til allersidst skal du s alte og tilføje dine yndlingskrydderier.

Skræl gulerødderne og gnid med store chips. Bland med småkager. Vi sender disse to ingredienser til en blender. Bland den færdige puré med halvtreds gram blødgjort smør. Så vores fyld til pandekager med kød er klar. Billedet vil gøre det tydeligere, hvordan det placeres. Fordel lidt af fyldet på den smurte pandekage. Glat ud med et tyndt lag. Overtræk med mayonnaise. Jeg puttede endnu en pandekage. Vi går frem på nøjagtig samme måde som med den første. Og så videre, indtil stakken af pandekager danner en tærte.

Kødfyld til pandekager med kød
Kødfyld til pandekager med kød

Fyld fra købt hakket kød

Denne opskrift er velegnet til dem, der ikke har en kødhakker derhjemme. Det er bedre at købe blandet hakket kød (fra svinekød og oksekød). Kødfyldet til empanadas er meget simpelt i dette tilfælde. Vi hakker løget i proportioner af et stykke pr. 250 gram hakket kød. Du kan også male et par fed hvidløg efter smag. Vi opvarmer panden, hælder raffineret vegetabilsk olie og spreder hakket kød. Tilsæt straks løg med hvidløg, s alt og smag til med krydderier. Rør og steg i fem minutter. Tilsæt derefter lidt varmt vand eller bouillon (med en hastighed på et halvt glas pr. 250 gram hakket kød). Dæk gryden til, reducer varmen og lad det simre i cirka tyve minutter.

Gør en sæson. Til dette, i en skålfrigive ægget. Pisk det med en knivspids s alt og lidt vand. Vi tager æg med en hastighed på et stykke per 250 gram hakket kød. Hæld isen i gryden. Rør rundt og lad det simre under låg i yderligere fem minutter. Først derefter begynder vi at stege pandekager. Smør hvert færdigt produkt med smeltet smør og læg fyldet ud. Pakk med en konvolut.

Kogt kødfyld til pandekager
Kogt kødfyld til pandekager

Original empanadas: shawarma-fyldopskrift

Steg hakket kød med løg og hvidløg, som angivet i den forrige opskrift. Når kødet er færdigt tilsættes dåsebønner og et par spiseskefulde tomatpure og bouillon. Smag til med krydderier og s alt. Rør rundt, lad det simre tildækket i cirka ti minutter. Vask salat, del i blade. Skær hård ost i strimler. Vi bager pandekager. På hver af dem lægger vi et blad salat, et par skeer kødfyld og en stribe ost. Pak ind i konvolutter. Læg pandekager på en bageplade. Smør overfladen med creme fraiche og bag.

Sådan en pandekage "shawarma" kan tilberedes med røget kylling. Kødet skal fjernes fra benet og deles i stykker langs fibrene. Vi fylder pandekager med kylling, salat, du kan tilføje sød majs på dåse, ketchup eller mayonnaise efter smag.

Anbefalede: