Nem og hurtig dessert - butterdej med chokolade

Indholdsfortegnelse:

Nem og hurtig dessert - butterdej med chokolade
Nem og hurtig dessert - butterdej med chokolade
Anonim

Chokolade er elsket af alle eller næsten alle. Dette er et meget kontroversielt produkt, som er anvendeligt i små doser, og i meget store doser er det endda dødeligt for mennesker. Men alligevel kan man nogle gange forkæle sig selv, især hvis man viser lidt fantasi og laver en lækker dessert til hele familien ud af én chokoladebar. Du kan for eksempel bage butterdej med chokolade. Outputtet vil være et lækkert sug, der vil mætte, give energi og glædeshormoner. Kort sagt en fornøjelse, der kræver et minimum af omkostninger.

butterdej med chokolade
butterdej med chokolade

passende lejlighed

Hvis gæsterne utilsigtet kom ned, så er det vigtigste ikke at tabe ansigt. Ideelt set bør du tilbyde dem te med dessert. Men som heldet ville det, herhjemme kun chokolade. Hvad skal man gøre? Lav en fantastisk enkel og lækker tærte! For at gøre dette skal du bruge butterdej medchokolade, og 1 æg mere og nogle hakkede nødder. Du kan bruge kokosflager, bærsyltetøj eller ahornsirup til pynt, men det er ikke nødvendigt. Dessert og i nærværelse af grundlæggende ingredienser vil vise sig velsmagende og saftig. Har du brug for den rigtige undskyldning for at lave butterdej med chokolade? Ja, faktisk nej. En sådan dessert kræver ikke meget tid, energiomkostninger eller køb af dyre ingredienser. Dette er en god mulighed, når venner kigger forbi til te, og du vil forkæle dem med noget særligt. Opskriften er enkel, men virkelig mindeværdig. Det er i øvrigt også økonomisk, da det ikke kræver dyr chokolade. Du kan helt klare dig med en chokoladebar, da dens smag vil blive suppleret af andre ingredienser.

butterdej med chokolade indeni opskrift med foto trin for trin
butterdej med chokolade indeni opskrift med foto trin for trin

Hvem er opskriften til?

Hvem kan lide butterdej med chokolade? Alle vil kunne lide, at retten smager, men enkelheden i udførelsen er især tiltalende for de mennesker, der er langt fra kulinariske bedrifter, fordi lidt afhænger af kokkens færdigheder, og næsten alle ingredienser er købt. Et par plader butterdej i en pakke kan købes i din nærmeste butik. Der er ingen særlige krav til kvaliteten af chokolade. Det eneste er, at du skal bruge bagepapir, som du skal fordele på en bageplade. Fordel en plade butterdej ovenpå og læg en chokoladebar præcis i midten. Kokkens yderligere handlinger afhænger af, hvad du ønsker at få som resultat. Hvis dit mål er en simpel kage, så pak dejen rundt om chokoladebaren. Hvis den æstetiske komponent for dig ikke er mindrevigtigt, så lav snit på dejen ca 2 cm bred Start fra chokoladebaren til kanterne og bevæg dig langs en skrå linje. Det er mest bekvemt at lave udskæringer med en pizzaskærer.

Hvad sker der?

For at få en smuk butterdej krydses de afskårne stykker dej på kryds og tværs for at skabe en "pigtail". Resultatet er butterdej med chokolade indeni. Opskriften med billedet er ret detaljeret trin for trin, men faktisk er det ret simpelt at flette en pigtail fra afskårne strimler. Bare tag dig god tid og husk, at chokolade ikke skal være synlig bag dejen. Pisk et råt æg i en separat skål og brug en silikonebørste til at smøre den færdige tærte. En sådan nuance vil give en potentiel pust en blank glans. Forvarm ovnen til 200 grader og send puffen dertil. Pynt først tærten. Hakkede nødder, revet kokos og hakkede bær er perfekte til dette. Cirka 20 minutter når puffen i ovnen.

butterdej med chokolade indeni opskrift med foto
butterdej med chokolade indeni opskrift med foto

Bemærk

Her er butterdejen med chokolade indeni. Opskriften med et foto er ikke fuld af komplekse elementer, men resultatet af billedet er meget appetitligt. Selv serveringen af retten kan varieres, så gæsterne bliver gennemsyret af atmosfæren af en spontan ferie. For at gøre dette skal du lave diagonale snit på puffen og arrangere stykkerne på plader. Top puffen med ahorn- eller chokoladesirup og læg en kugle is ved siden af. Retten er klar! Nyd smagen og overrask dine kære!

Anbefalede: