Fjernøstlig salat med rød fisk: opskrift

Indholdsfortegnelse:

Fjernøstlig salat med rød fisk: opskrift
Fjernøstlig salat med rød fisk: opskrift
Anonim

Fjernøstlig salat med rød fisk er en delikatesse, der vil pynte på ethvert feriebord. Det kan forberedes til en fødselsdag og til et bryllup og til en familiefest. Og du kan glæde dine kære ved en standardmiddag i tæt kreds. Denne salatopskrift er nem. Du er garanteret at modtage de mest flatterende anmeldelser fra gæster og familie.

Rød fisk i salat

Fjernøstlig salat med rød fisk
Fjernøstlig salat med rød fisk

Sammensætningen af den fjernøstlige salat med rød fisk vil forbløffe og overraske enhver gourmet. Det er ingen hemmelighed, at rød fisk ofte dekorerer det festlige bord, norm alt er det ørred, laks, laks, chum laks. Det er en ædel fisk, der har fremragende smag, få ben, så den er nem at rengøre, og den er også meget sund.

Takket være alle disse faktorer er den fjernøstlige salat med rød fisk ved at blive sådan en favorit og populær blandt mange. I den klassiske opskrift bruges chumfisk til tilberedning. Dette eren række stillehavslaks. Der er især meget af det i Fjernøsten, derfor blev navnet på denne salat født.

Med hensyn til dens konsistens og produktsæt, kan den fjernøstlige salat med rød fisk minde nogle om Olivier, men dens smag viser sig at være helt anderledes - frisk og usædvanlig. Dette er den bedste ret til nytårsferiebordet, som ikke er svært at tilberede, men samtidig vil den være sjælden og unik.

Salatingredienser

salat ingredienser
salat ingredienser

Opskrift på en fjernøstlig salat med rød fisk indeholder følgende ingredienser. Skal tage:

  • fire kartofler;
  • to gulerødder;
  • tre kyllingeæg;
  • one løg;
  • to hundrede gram s altet chum laks;
  • tre spiseskefulde mayonnaise;
  • en teskefuld eddike;
  • bunke grønt.

Tilberedningsproces

Fjernøstlig salat i lag
Fjernøstlig salat i lag

For at forberede denne ret starter vi med at hakke løget fint og hælde kogende vand over det. Omkring en kop kogende vand vil være tilstrækkeligt. Tilføj en teskefuld eddike til det. Vi efterlader løget i denne form til at marinere i cirka et kvarter. Dette gøres, så bitterhed forlader løget.

På dette tidspunkt skal du være opmærksom på resten af salatens komponenter. Kog kartofler i en gryde og skær dem i tern. Vi gør det samme med kogte gulerødder. Hak de kogte æg fint.

Lad os nu komme ned til hovedkomponenten i salaten - s altet chum laks. Vi renser det fra knogler og skræl, skåret i små terninger. Bland nu alle ingredienserne sammen og pynt salaten med mayonnaise.

Vores salat er klar. Den kan serveres på et fælles fad, så gæsterne tager så meget, som alle finder det passende, eller i portioner.

Salat kogt i lag

fjernøstlig salatopskrift
fjernøstlig salatopskrift

For at tilberede en fjernøstlig salat med rød fisk i lag, tager de norm alt lidt forskellige ingredienser:

  • to gulerødder;
  • fire kartofler;
  • to kyllingeæg;
  • 200 gram lets altet rød fisk;
  • 150 gram mayonnaise;
  • 150 gram hård ost.

Brug rød og sort kaviar til dekoration.

Tilberedning af lagdelt salat

Kog først kartoflerne i deres uniformer og gulerødder. Æg skal være hårdkogte. Vi gnider gulerødder og kartofler på et lille rivejern, og skærer æggene, maler blommer og proteiner separat på det mindste rivejern.

Skær den røde fisk i små og pæne tern. Ost er også tre på et fint rivejern. For at gøre salaten jævn, og det var praktisk at sprede lagene, anbefales det at bruge en rund metaldåse. Glem ikke at overtrække hvert lag med mayonnaise.

Læg først kartoflerne på bunden af krukken. Husk at lagene skal komprimeres godt, så du kan bruge en kagerulle til at bevare formen.

Det andet lag er fra rød fisk, og det næste lag er fra gulerødder. Bare lad være med at bruge det hele, lad lidt stå til pynt. Drys gulerødder med revet æggeblommer, det sidste lag er lavet af revet ost.

Nu kan dufjern den runde form og beklæd kanterne af salaten med mayonnaise. For at dekorere, drys dem med æggehvide, fra de resterende gulerødder laver vi originale dekorationer i form af fisk med øjne lavet af æg. Det viser sig origin alt og meget festligt. Denne salatdekoration vil helt sikkert blive husket af dine gæster og familie.

Salaten bliver saftig og godt gennemblødt, så den kan skæres som en kage. Du kan være sikker på, at gæster vil bede om mere.

I mange etablissementer betragtes fjernøstlig salat med rød fisk som en signaturret. Pizza Blues er ingen undtagelse. Så er for eksempel navnet på et populært netværk af virksomheder i Astana og Ust-Kamenogorsk. I deres menu vil du altid finde ikke kun denne salat, men også mange andre originale retter lavet af gourmetprodukter.

I samme menu finder du altid salater "Nomad" med oksekød, kylling og syltede agurker, "Forest Tale" med tunge og svampe, "Matador" med oksekød og skinke, "Jul" med svampe og kylling, " Valentin" med suluguni ost, ananas og grapefrugt, "Harbin" med laks og funchose, "Odysseus" med oksekød og tomater, "Moment" og andre.

Kædens menu er så rig og varieret, at den fjernøstlige salat ikke vil være den eneste position, der vil glædeligt overraske dig.

Anbefalede: