Strawberry puffs - hurtig, nem og lækker
Strawberry puffs - hurtig, nem og lækker
Anonim

Besluttet at lave noget lækkert, men vil du ikke stå i køkkenet ved komfuret i en halv dag? Du kan glæde børnene og din mand med jordbærpuster. Det tager et minimum af tid at forberede dem. Og resultatet er fantastisk - en lækker dessert med lavt kalorieindhold på dit bord. Overvej flere opskrifter på jordbærdessert. En af hovedingredienserne er butterdej. Du kan købe det i ethvert supermarked, men det er selvfølgelig bedre at bruge hjemmelavet dej.

Puffer med jordbær fra butterdej med gær

Lad os begynde at forberede dejen. På det første trin, rør gæren i varmt vand, tilsæt 1 tsk. Sahara. Vi sender i 15 minutter på et varmt sted, indtil der dannes en gær "hætte". Rør.

puffs med jordbær
puffs med jordbær

Sigt melet på en ren og tør bordflade. Drys s alt og lidt sukker på. Vi blander alt. Hertil tilsættes et par stykker smør. Hvis det ønskes, kan olien rives. Nu skal blandingen hakkes med en kniv til krummer.

Tilbage til gærblandingen. Når det er hævet tilsættes ægget og mælken hældes i. Den resulterende flydende blandingskal hældes i melkrummer. Og for at gærvæsken ikke spredes over hele bordet, er det nødvendigt at danne et hul fra krummerne. Ælt nu dejen til den bliver elastisk og glat. Hvad er det næste? Den resulterende dej skal sættes i køleskabet i et par timer. Derefter kan du begynde at forberede desserten. Vi tager dejen ud af køleskabet, ruller den ud og skærer små diamanter ud på 5x5 cm.

Skyl jordbærrene og fjern halerne. Skær i tern.

butterdej med jordbær
butterdej med jordbær

Drænk hver dejrombus med sukker. Placer jordbær i midten. Vi fastgør kanterne, så saften ikke flyder ud. Smør en bageplade med smør. Læg nu vores diamanter ud. Vi bager i cirka 15 minutter. For at gøre puffs med jordbær velsmagende og sprøde, skal de smøres inden bagning. For at gøre dette kan du bruge en æggeblomme med sukker eller almindeligt sødt vand.

Opskrift på fremstilling af butterdejspuster (ingen gær)

Til fyldet tager vi jordbær og sukker i samme mængde. Vi begynder at forberede dejen. Hæld mel på overfladen, fordel smørret skåret i stykker ovenpå. Bland s alt og sukker hver for sig i koldt vand. Hæld derefter vand i melet med smør og begynd hurtigt at ælte dejen. Den færdige dej skal dækkes med et fugtigt håndklæde og sættes i køleskabet. Hvis du ikke har travlt med at forberede dessert, så lad dejen stå hele natten. Efter at vi tager dejen ud og ruller den ud mindst to gange. Hver gang vi tilføjerkuvert og rul ud igen.

Hvis du ikke tilbereder puffs med jordbær med det samme, så kan dejen sendes i køleskabet i et par dage. Ellers er det bedre at opbevare det i fryseren. Jordbærsmørdejspuster uden gær tilberedes efter samme princip, hvis du brugte butterdej. Formen på puffene kan være anderledes. Det behøver ikke at være diamanter. Det vigtigste er at fastgøre dem, så fyldet ikke siver ud. Så læg fyldet ud, luk puffen og send det til ovnen i 15 minutter. Glem ikke at pensle pufferne med æggeblomme.

Strawberry Puffs: My Grandmother's Recipe

opskrift på jordbærpust
opskrift på jordbærpust

Trin nummer 1. Tag 200 g hytteost, bland med en pose vanilje og 2 spsk. skeer sukker. For dem, der er bange for at få det bedre, kan sukker erstattes med honning.

Trin nummer 2. Skær det forberedte bær i små tern.

Trin nummer 3. Rul dejen ud til rektangler, der er 3 mm tykke. Klip kanterne med et sildebensmønster.

Trin nummer 4. Læg hytteosten med jordbær i midten af hvert rektangel. Dejens kanter skal lukkes skiftevis for at lave en pigtail. Top med blomme og send til ovnen. Efter 15-20 minutter er en lækker og smuk puff med jordbær klar. Vi ønsker alle god appetit!

Hurtige kanel- og jordbærpuster

Påkrævede ingredienser:

  • 500 g butterdej;
  • frosne jordbær - ikke mere end 30 bær;
  • 6 art. l. sukker;
  • et knivspids kanel;
  • stivelse;
  • 2 poser vaniljesukker.

Tilberedningsproces

Skær dejen i firkanter på begge sider (10 cm hver). Kom sukker i midten af firkanten, og et par jordbær ovenpå. Drys toppen med vaniljesukker, kanel og stivelse. Vi fastgør alle fire hjørner af firkanten, så vi får en konvolut. Vi sender puffs med jordbær til ovnen. Bagetid - 15-20 minutter. Hvis det ønskes, kan de færdige puffs drysses med pulveriseret sukker eller sesamfrø. Nu inviterer vi husstandsmedlemmer til bords.

puffs med frosne jordbær
puffs med frosne jordbær

Smagen af puffs med frosne jordbær er ikke ringere end puffs med friske bær. Denne opskrift på at lave puffs er relevant om vinteren.

Anbefalede: