Salat "Havskum" med blæksprutte og rejer: opskrifter

Indholdsfortegnelse:

Salat "Havskum" med blæksprutte og rejer: opskrifter
Salat "Havskum" med blæksprutte og rejer: opskrifter
Anonim

Der er mange kendere af havets delikatesser over hele verden. Sådanne produkter omfatter alger (tang og andre), fisk, krebsdyr og bløddyr. De er inkluderet i salater, varme retter, appetitvækkere, supper.

skaldyrssalat
skaldyrssalat

I dag bliver sådanne opskrifter mere og mere populære, ikke kun blandt vestlige, men også blandt russiske kulinariske specialister. Sektioner af artiklen er afsat til særegenhederne ved tilberedning af disse delikatesser. Der er flere interessante muligheder.

Hvad gør disse typer snacks attraktive?

Havskumsalat med blæksprutte er en ganske interessant ret. Den kombinerer skaldyr og forskellige typer grøntsager. Nogle kokke ændrer sammensætningen lidt, men de generelle regler for opskriften forbliver. Denne delikatesse betragtes som en af de foretrukne delikatesser blandt kendere af disse typer mad. Dette er en interessant ret med en sofistikeret smag. Hanskan med rette kaldes ret nyttig. Havets delikatesser indeholder trods alt mange stoffer, der er nødvendige for kroppens korrekte funktion. Selv børn, der nægter at bruge disse komponenter i deres rene form, er glade for at spise dem som en del af en salat. Mad betragtes som en fremragende mulighed for en højtidelig godbid, nærende, men let. Det efterlader norm alt ikke feriens gæster ligeglade.

Opskrift med blæksprutte og rød kaviar

For at tilberede retten skal du bruge følgende:

  1. Gulerod (1 rodfrugt).
  2. 2 æg.
  3. 150 gram ost.
  4. Emballering af blæksprutter på dåse.
  5. 2 fed hvidløg.
  6. Mayonnaisesauce.
  7. Nogle rød kaviar og blækspruttekroppe.

Havskumsalat med blæksprutte gøres sådan her. Gulerødder og æg skal koges i vand med s alt. Produkterne males på et rivejern. Dåse blæksprutter skal trækkes ud af pakken, fjern overskydende væske. Skær i firkanter. Forretten lægges ud på en tallerken i lag i følgende rækkefølge:

  1. Æg.
  2. Blæksprutte.
  3. Gulerod.
  4. Revet ost blandet med hvidløg.

Hver etage er dækket af mayonnaise.

salat med kaviar og blæksprutte
salat med kaviar og blæksprutte

Havskumsalat med blæksprutte er dekoreret med hvirvler af sauce, rød kaviar, blækspruttekroppe.

Agurkvariant

Denne snack kræver:

  1. 2 hårdkogte æg.
  2. Fire smelteoste.
  3. 70 milligram saucemayonnaise.
  4. Frisk agurk.
  5. Salatblad.
  6. 3 små stykker mozzarellaost.
  7. 500 g blæksprutte.

Tilbered fisk og skaldyr, og vent, indtil den er kølet af. Derefter hakkes denne komponent i sugerør. Agurk skal skæres i firkanter. Slib osten på et rivejern.

Kombiner alle produkter i én skål. Tilsæt hakkede æg, mayonnaisesauce, bland grundigt. Salatblade og mozzarellastykker lægges på overfladen af Sea Foam-salaten med blæksprutte og agurk.

Endnu en forrettermulighed

For at forberede det skal du bruge følgende produkter:

  1. 100 gram kinesiske kålblade.
  2. Et halvt kilo frosne rejer.
  3. Citron.
  4. Noget s alt.
  5. 2 store skeer mayonnaisesauce.
  6. 100 g fløde.
  7. Nogle krydret dressing.

Skær kålen i mellemstore stykker, læg på en tallerken. Til salat "Sea Foam" i henhold til opskriften med rejer tilberedes den angivne komponent i vand med s alt. Når havets delikatesser er afkølet, skal skallerne fjernes fra dem. Fløde skal piskes. Læg 3 store skeer af denne ingrediens i en skål. Derefter kombineres det med mayonnaise. Du skal tilføje 2 tsk. krydret sauce og bland det godt sammen med rejemassen.

rejesalat
rejesalat

Denne komponent placeres i en tallerken med kål. Pynt retten med en citronskive.

Havskumsalat med blæksprutte er ikke den eneste mulighed for sådan en forret. Der er flere andre varianter, der ikke er mindre interessante. Dette erDelikatessen er perfekt som morgenmad, den kan indtages om aftenen. Sådan en godbid til fejringen anbefales at placeres i vaser (gerne gennemsigtige) og serveres på bordet i kombination med afkølet champagne eller hvidvin.

Anbefalede: