Græskarpynt: verdensopskrifter

Indholdsfortegnelse:

Græskarpynt: verdensopskrifter
Græskarpynt: verdensopskrifter
Anonim

Græskarretter ignoreres af de fleste mennesker af en eller anden grund. I ekstreme tilfælde tilberedes slik af en grøntsag - de bager med sukker, laver kandiserede frugter, bager boller og muffins. Selv den enkleste ret - græskargrød - er kun tilberedt til små børn. Og de tager slet ikke højde for, at et græskartilbehør kan være meget velsmagende og harmonerer godt med både fisk og kød. Prøv det og se selv.

græskar pynt
græskar pynt

Schweizisk græskarpynt

Den er også god, fordi den er meget nem at tilberede. Et og et halvt kilo grøntsager tages, skæres i små skiver og dyppes i s altet kogende vand i syv minutter. Du bør ikke lave mad længere - stykkerne er små og efter kogning bliver de til en mistænkeligt udseende puré. Og hvis du skærer større, vil det ydre lag af grøntsagerne blødgøres, og indeni forbliver det råt. Derefter siles græskargarnituret, tørres lidt, hældes med ghee (en 100 grams bar er nok til en sådan mængde grøntsag), dryssespeber og hård revet ost. Hurtig, velsmagende og sund.

græsk græskarpynt

Det tager længere tid at forberede, men indsatsen og opmærksomheden værd. Gram 700 af en grøntsag skæres i tern, og et stort løg skæres i skiver (ikke sugerør og ikke tern). Alt sammen stegt til de er gyldne i olivenolie. Et halvt kilo modne tomater befris fra skindet, skæres og tilsættes gryden. I 15 minutter stuves alle grøntsager i en utildækket skål. Kort før fjernelse smages græskarpynten til med havs alt, basilikum og peber. Du kan spise!

græskar garniture opskrift
græskar garniture opskrift

Snacksalat

De fleste tror, at et tilbehør skal være varmt. Samtidig glemmer man sådan en vidunderlig opfindelse af menneskeheden som salater. Men ernæringseksperter anbefaler stærkt at kombinere dem med kød. For at forberede en græskar sideskål i denne stil, skal du først forberede marinaden. Til det kombineres 600 ml vand, en halv stak solsikkeolie, et halvt glas æble- eller vineddike (stærk, 6%), et par store skeer s alt og syv sukkerarter. Der er også lagt adskillige nelliker, tre laurbærblade, en halv teskefuld kanel og peberfrugt - hver en chili og 10 stykker duft og ærter. Marinaden koger i fem minutter; de hældes med grøntsager: græskar, i tern, tre søde (helst flerfarvede) peberfrugter - striber og halve ringe af røde eller hvide løg. Sandt nok, for at få denne salat bliver nødt til at vente tre dage. Men så suppleres græskarskålen til kød med hakket hvidløg og dild, hældt med vegetabilsk olie og serveret med evt.fad. Enestående fornøjelse!

græskar tilbehør til kød
græskar tilbehør til kød

Halloweengryderet i mørk øl

Det er ikke vigtigt at forberede en separat græskarpynt. Opskriften giver dig mulighed for at bygge både kød og en tilføjelse til det, så at sige, i én flaske. For at implementere det skæres et pund oksekød i tern, s altet og peber og steges hurtigt i en tykbundet stegepande. Der tages smør til dette. Dernæst tilsættes halve ringe af to løg, efter fem minutter - plader med fem fed hvidløg. Derefter lægges Lavrushka (et par blade), en teskefuld sukker og lidt kanel. En flaske mørk øl hældes i en færdiglavet græskargarniture, beholderen dækkes og efterlades til stuvning i to timer. Til sidst tilsættes gulerødder, skåret i cirkler og porreringe. Den sidste touch forbliver: efter 10 minutter tilsættes et græskar, hakket på samme måde som oksekød - 700-800 gram. Du kan slukke den efter 20 minutter. Sådan en ret kan i princippet spises med det samme. Men det er eksperimentelt blevet fastslået, at dette tilbehør med græskar til kød er mere velsmagende end det infunderede, serveret næste dag.

Og husk på, at de foreslåede opskrifter ikke udtømmer listen over muligheder, som en græskarpynt kan tilberedes til! Igen er der ingen, der forbyder at eksperimentere. Man skal bare begynde at prøve, og du vil ikke stoppe - græskarretter vil være faste gæster på dit bord.