Restauranter "La More" i Moskva: beskrivelse, menu, adresser

Indholdsfortegnelse:

Restauranter "La More" i Moskva: beskrivelse, menu, adresser
Restauranter "La More" i Moskva: beskrivelse, menu, adresser
Anonim

La maree er en kæde af fiskerestauranter i Moskva. Den første af dem blev åbnet i 2004 i krydset mellem Boulevard-ringen og Petrovka. Dette er et unikt etablissement med et helt nyt koncept for datidens russiske hovedstad - en restaurant med et udstillingsvindue af frisk fisk og skaldyr. Da den første restaurant "La More" blev åbnet i Moskva, havde et firma med samme navn allerede eksisteret i 15 år, som leverede fisk og skaldyr til hovedstaden fra forskellige dele af verden. Company President - Medi Duss - den ideologiske inspirator, skaber og ejer af La mare-kæden.

Information til gæster

La Flere restauranter i Moskva er placeret på følgende adresser:

  • Petrovka, 28. Chekhovskaya metrostation.
  • Malaya Gruzinskaya, 23, bygning 1. Metrostation "Ulitsa 1905", "Barrikadnaya", "Krasnopresnenskaya".
  • Protochny-bane, 7. Smolenskaya- og Kyiv-stationer.
  • Velozavodskaya, 13, bygning 1. Dubrovka- og Avtozavodskaya-stationerne.
Image
Image

Priserne på menuen i restauranten "La More" i Moskva er høje, den gennemsnitlige regning er fra 4.000 til 10.000 rubler.

Institutionen er åben fra 12 til 24 timerdagligt.

Beskrivelse og tjenester

Restaurant "La More" i Moskva, beliggende på Malaya Gruzinskaya, indtager en to-etagers bygning. Ud over restauranten er der en fiskebutik, der sælger fisk, skaldyr samt Prags chokolade, jamon og førsteklasses dagligvarer. Det indre af etablissementet har en mosaik med fuld væg og søjler udskåret med søheste, skaller og andre elementer fra dybhavet.

la maree i Moskva
la maree i Moskva

Fisk og skaldyr leveres til virksomheden fra 20 lande. I restaurantens menu kan du finde de sjældneste repræsentanter for havfauna, som er hentet fra Nord- og Sydamerika, Sydøstasien. Kammuslinger og østers kommer fra Sakhalin og Kuriløerne, krabber kommer fra Murmansk og Fjernøsten.

Restauranten serverer morgenmad og levering af mad. Sportsudsendelser arrangeres for fans, en sommerterrasse åbnes i den varme årstid, og der afholdes regelmæssigt madlavningsmesterkurser. Etablissementet har sit eget bageri. Af funktionerne - en bardisk, menu på engelsk, levende musik, vinkort.

la maree restaurant
la maree restaurant

Menu

Menuen byder på retter fra flere køkkener: hav, europæisk, russisk, fisk, middelhavs, thailandsk.

Menuen er baseret på skaldyr og fisk. Her tilberedes stør, havkat, sterlet, ørred, duft, krabber samt kødretter og pasta.

la sea restaurant i Moskva menupriser
la sea restaurant i Moskva menupriser

I restauranten kan du bestille:

  • Carpaccio fra rejer og marmoroksekød, kammusling tartar (fra 1500 til 2500 rubler).
  • Kolde appetitvækkere: trepang fra akvariet (2900 rubler), salat med laks (1050 rubler), salat med rejer, grøntsager og spelt (920 rubler).
  • Varme forretter: torsk med citron (650 rubler), millefeuille med krabbe (2540 rubler), artiskokfrikassé med spelt (1870 rubler), fasanqueneller med morkler (1600 rubler), helleflynder med laks (1100 rubler)).
  • Første retter: kold gazpacho med krabbe og avocado (1950 rubler), okroshka med kalvekød (650 rubler), suppe med syre, havfisk og vagtelæg (880 rubler).
  • Pasta (fra 900 til 1750 rubler).
  • Varme retter: kebab fra fisk og skaldyr (1950-2950 rubler), koteletter af mælkekød og marmoreret oksekød (2450 rubler), mælkeged (3200 rubler).
  • Desserter: mangocarpaccio (2550 rubler), jordbærtærte (1500 rubler), bærterrine (990 rubler).
la sea restaurant i Moskva menu
la sea restaurant i Moskva menu

Anmeldelser

Ifølge gæsteanmeldelser er dette et prætentiøst sted, hvor maden er lækker, men for dyr. Mange muskovitter er glade for muligheden for at købe frisk fisk og skaldyr i en fiskebutik, dog til en høj pris. Gæsterne bemærker, at her er hyggeligt, god stemning, høfligt personale, men der er problemer med parkering. Nogle besøgende advarer om, at der nogle gange findes gammel mad, såsom østers.

Anbefalede: