Restaurant på dæmningen, Samara: hvordan kommer man dertil? Anmeldelser

Indholdsfortegnelse:

Restaurant på dæmningen, Samara: hvordan kommer man dertil? Anmeldelser
Restaurant på dæmningen, Samara: hvordan kommer man dertil? Anmeldelser
Anonim

Udvalget af restauranter, caféer og barer giver alle mulighed for at finde det perfekte sted til et bestemt tidsfordriv. Nogle mennesker foretrækker små, halvmørke etablissementer et sted under taget af et gammelt palæ, andre vil nyde den friske luft på terrassen til en café i byens centrum, andre foretrækker lyden af vand, mens de sidder i restauranter på dæmningen. Samara er rig på sidstnævnte, og det er naturligt for en by ved Volga. Mange finder fred og harmoni i nærheden af floden, og hvis dette også ledsages af fremragende køkken, hyggelig atmosfære og behagelig baggrundsmusik, er sådan en ferie uvurderlig. Artiklen nedenfor vil diskutere de steder, der er mest populære og øjeblikkeligt vinder alle besøgendes hjerter. Hvert ord er baseret på gæsteanmeldelser, så ingen opdigtede fakta eller falske beskyldninger.

Hvordan kommer man til Samaras dæmning?

Samara-dæmningen dækker flere gader, men ruten dertil forbliver uændret. Til alle cafeer og restauranterat komme dertil er ret nemt. At køre i din egen bil vil ikke give nogen problemer, da Samara-dæmningen er et af de mest besøgte steder, og hvis chaufføren ikke ved, hvordan man kommer dertil, vil de lokale helt sikkert fortælle dig det. Du kan også bruge offentlig transport: sporvogne 5, 15, 20, 20k, 22 for at komme til Sports Palace og cirkus, gå til dæmningen eller busser 11, 61 til stoppestederne "Volga Hotel", "Volna Cinema", " Osipenko Street", "Iberian Monastery".

Måge

Hvis vi taler om en enkel, stille sommercafé, så er det værd at bemærke et sted, der hedder "Mågen". Adressen på denne institution: Volzhsky Avenue 34. Cafeen er en bygning i to niveauer, hvis design tillader sollys og frisk luft at fylde hallerne uden problemer. Området for restauranten "Chaika" i Samara på dæmningen er stort nok til at rumme næsten tre hundrede mennesker. Etablissementets indre er gennemtænkt til mindste detalje.

restaurant på dæmningen samara
restaurant på dæmningen samara

Søde kurvemøbler, et springvand i midten af hallen, en frisk kombination af hvidt og grønt, lyse gardiner, harmoniske lamper og levende planter - alt dette er lige hvad sådan et sted har brug for. Og varmeapparater giver dig mulighed for at nyde dit måltid selv på kolde aftener, mens du ser på fantastiske landskaber. Menuen er domineret af russisk og europæisk køkken. Hver ret i dette etablissement er et rigtigt kulinarisk mesterværk, fordi det er tilberedt af hænderne på de bedste kokke. Mange mennesker vælger Chaika-restauranten, fordi alt er perfekt inden for dens vægge, lige fra personalets opførsel til serveringen af retter.

Three Deers

På adressen - Volzhsky Avenue, 40 er der et hyggeligt og stemningsfuldt sted kaldet "Three deer". Denne restaurant giver enhver besøgende en følelse af ro og ro, fordi den hjemlige atmosfære, lækker mad og lyden af Volga bidrager til dette. Etablissementet har overlevet genopbygningen, så nu kan gæsterne slappe af i tre forskellige rum. Velvalgte møbler, enkle og lette materialer, interessante tekstiler, harmoni af farver - alt dette gør en simpel sommerferie til en ferie ved højlys dag.

mågerestaurant samara på dæmningen
mågerestaurant samara på dæmningen

I restauranten "Three deer" i Samara på dæmningen kan du smage de bedste retter fra det europæiske køkken. Marmorkød, alle slags fiskeretter, skaldyr, friske salater og ægte italiensk pasta vil glæde selv den mest sofistikerede gourmet. Nå, hvordan kan en institution med sådan et navn undvære vildtretter? En række forskellige bøffer og snacks baseret på denne ingrediens bliver gjort opmærksom på de besøgende.

Hudson

Nu er der flere og flere enkle etablissementer til lette sammenkomster med dine kære. Hvad med smarte, sofistikerede restauranter til alle lejligheder? Og selvom sådanne steder forpligter til et bestemt udseende og opførsel, er besøgende mere og mere opmærksomme på dem. Netop sådan en institution er Hudson-restauranten på Samara-dæmningen på adressen: Sadovaya Street, 251. I den er selv luften mættet af det gamle Englands ånd. Interiøret er lavet i en aristokratisk stil.

restaurant tre hjorte samara på dæmningen
restaurant tre hjorte samara på dæmningen

Brugen af træ, læder og dyre stoffer, elegante lysekroner, fantastiske portrætter, lysestager og kandelabre gør et enkelt rum til en separat verden, hvor du vil blive så længe som muligt. Restaurant "Hudson" på dæmningen i Samara tilbyder sine gæster at smage de bedste retter fra det engelske køkken. Derudover er hvert punkt på menuen forfatterens, så sådanne smagskombinationer ikke kan smages andre steder.

Scriabin

Besøgende blev virkelig forelsket i Skryabin, en restaurant ved havnefronten i Samara, som betager med sin varme og hjemlige atmosfære. Det er placeret på Lesnaya Street, på 23. Gæster kan bo i to haller: den første er ret stor og er lavet i beige og hvid, den anden er mindre, dekoreret i røde nuancer. Skryabin Restaurant serverer russiske og europæiske retter. En særlig populær ordre er dumplings, hvorefter du vil slikke ikke kun fingrene, men også din tallerken.

hudson restaurant på dæmningen samara
hudson restaurant på dæmningen samara

De mindste gæster blev ikke frataget opmærksomheden, for hvem der er legesæt, børnestole og en særlig menu. Men ikke alt er perfekt. Nogle besøgende taler om personalets ikke altid hurtige arbejde og høj musik, der ikke kan råbes ned.

Dæk

"Deck" er en af de mest dansende restauranter på Samaras dæmning. Dette etablissement er beliggende på Lesnaya Street, på 23, mange mennesker forbinder det med et interessant interiør i form af et skibsdæk, som du ønsker at udforske op og ned, en rig menu, fremragende cocktails oggod musik. Fester og show-programmer afholdes konstant inden for Paluba-restaurantens mure, så du kommer bestemt ikke til at kede dig sådan et sted.

restaurant myasoff samara på dæmningen
restaurant myasoff samara på dæmningen

Besøgende kan smage utroligt lækkert europæisk køkken. Derudover bider priserne i institutionen ikke, så man kan ofte glæde sig med nye gastronomiske fornemmelser. Mange er også glade for restaurantens veranda på Samaras dæmning, da den byder på et fortryllende panorama over Volga.

Myasnoff

Hvis du spørger en lokal beboer om byens bedste kødetablissement, vil han helt sikkert fortælle dig om Myasnoff-restauranten på Samara-dæmningen ved Volzhsky Prospekt 36. unikke kødretter. Men desværre lukkede den officielt den 8. september 2017. Igor Sarukhanov og nogle Samara-bands optrådte ved afskedsfesten. Det var en virkelig fortryllende lukning af en elsket institution. Det blev hurtigt kendt, at Chaikhana nr. 1 ville åbne på stedet for Myasnoff-restauranten.

Anbefalede: