Den bedste russiske restaurant i Moskva

Indholdsfortegnelse:

Den bedste russiske restaurant i Moskva
Den bedste russiske restaurant i Moskva
Anonim

Det russiske køkken er et område i konstant udvikling med uforanderlige traditioner. Du kan kun prøve retter, der har deres egen specielle smag, i de bedste restauranter, hvor de bruger gamle opskrifter og ikke er bange for at tilføje noget nyt og origin alt til dem. Russiske køkkenrestauranter i Moskva, som er bedømt i denne artikel, tilbyder deres besøgende et stort udvalg af moderne og traditionelle retter. Dette er de mest forskelligartede fortolkninger med den konstante tilstedeværelse af kærlighed til gode produkter og kulinariske traditioner.

Intro

Rusland er et kæmpe land med masser af muligheder for inspiration. Kulinariske traditioner er så store, at de bedste kokke skaber unikke mesterværker, der ville dekorere den kongelige fest. Etablissementer, der tilbyder ægte russisk køkken, stræber efter at maksimere det fulde potentiale i dette enorme område. Derfor er det så nemt ikke kun at nyde de bedste retter, menog have det sjovt med at besøge en russisk restaurant i Moskva.

Pushkin

Dette er en af de første institutioner i hovedstaden, som tilbyder sine besøgende retter i de bedste traditioner fra det russiske køkken. Det åbnede i 1999, men er stadig et benchmark inden for dette kulinariske område. Vi kan sige, at dette er den bedste restaurant med russisk køkken i centrum af Moskva. Under vejledning af den uforanderlige kok Andrey Dellos er han allerede blevet en legende. Institutionens interiør er meget origin alt og rammer fantasien fra de første skridt.

Russisk køkken restaurant i Moskva
Russisk køkken restaurant i Moskva

Restauranten består af fem sale, der hver har sit eget gejst i designet.

"Apotek" er et sted, hvor du kan kaste dig ud i datidens atmosfære og nyde den storslåede og specielle atmosfære. Hallen er dekoreret med gamle ting: en kedel med en fløjte, som blev opvarmet af en spirituslampe placeret nedenfor, den første manuelle symaskine, sølvchokoladeæsker, et klaver, et ur med en melodisk klokke og en jukeboks, der allerede har krydset en alder af 130 år.

"Ildsted Hall" er et majestætisk, højtideligt rum, som er dekoreret med smukke fresker, et loft med billedet af sejrsgudinden Nike og en smuk pejs.

"Entresol" - en sal, der ligner et aristokratisk embede. I den finder du hylder og skabe fyldt med bøger og en stor mezzanin, der er placeret over hovedsalen.

Biblioteket er indrettet i datidens ånd.

Bedste russiske restauranter i Moskva
Bedste russiske restauranter i Moskva

Hovedstedet her er optaget af hylder med bøger, to teleskoper og en globus. PÅnogle dage er feriegæster her behageligt med livemusik (fløjte og harpe).

Kælderrummet ligner mere et apotekslaboratorium.

Restauranten har en sommerterrasse med udsigt over den frodige Tverskoy Boulevard og et drivhus, som har store panoramavinduer med udsigt over boulevarden og er omgivet af grønne områder. Der er et hyggeligt hjørne for hver kunde her.

Menu

Den bedste restaurant med russisk køkken i Moskva tilbyder sine besøgende udsøgte retter tilberedt efter de bedste traditioner. Her vil du blive tilbudt en original menu kaldet "Gastronomisk Bulletin". Kokken på restauranten, som har været uændret siden åbningsdagen, ved, hvordan man skaber mesterværker af kulinarisk kunst, som vil blive serveret med ikke mindre udsøgte vine. Til morgenmad i restauranten vil du blive tilbudt flere mejeriretter, 6 muligheder for tilberedning af æg, et stort antal desserter (pandekager, frugter, kager), syltetøj, juice, slik, te og kaffe. Udvalget af forretter og salater er også enormt. Den bedste russiske restaurant i Moskva retfærdiggør fuldt ud sin status.

Russisk køkken restaurant i centrum af Moskva
Russisk køkken restaurant i centrum af Moskva

Etablissementet tilbyder mere end 10 salater, fra simple til de mest sofistikerede, og et stort udvalg af forretter fra fisk, kød, grøntsager og svampe. Glæder sortimentet af lækre, læskende kager. De første retter i restauranten tilberedes udelukkende efter gamle russiske opskrifter. Kulinariske delikatesser fra kød, fisk og fjerkræ forbløffer selv den mest krævende gourmet. Restaurantens vinkort er simpelthen et mesterværk. Den fyldes kun op med de bedste og mest udsøgte drinks. Alle retterserveret med masser af krydderurter og grøntsager. Prisen for et måltid kan virke imponerende, men fornøjelsen af en ægte kongelig fest er det værd.

Doctor Zhivago

I betragtning af de bedste restauranter i det russiske køkken i Moskva, kan doktor Zhivago ikke ignoreres. Dette er en relativt ny institution, der allerede har formået at vinde sit publikum. Det tilbyder ægte russisk køkken. Interiøret i restauranten er origin alt, det indeholder ikke overdreven patos. De hvidmalede vægge er dekoreret med reproduktioner af post-revolutionære malerier, metromosaikker og statuer fra pionertiden. Dette er en typisk restaurant med traditionelt russisk køkken. Moskva er en kæmpe stor by, men man kan ikke spise så velsmagende alle steder. Restaurantens menu er enkel. Du får serveret gode portioner grød, som bliver krydret med kød, indmad og nødder.

Russisk køkken restauranter i Moskva vurdering
Russisk køkken restauranter i Moskva vurdering

For første gang i restauranten kan du bestille kålsuppe, pickle, nudler, fiskesuppe og andre retter fra det russiske køkken. Kød, fisk, kulinariske grøntsager fra kokken, pandekager med vildt og bær, pickles og marinader, desserter og kager - alt dette vil pynte dit bord, når du besøger Doctor Zhivago. Restauranten byder blandt andet på omkring 300 varianter af vodka og et stort udvalg af læskedrikke. Når du kommer hertil, kan du simpelthen kaste dig ud i atmosfæren på en moderne russisk restaurant med lækkert køkken.

Ærligt køkken

Russisk køkkenrestaurant i Moskva "Honest Kitchen" er en selvforsynende virksomhed, der er populær blandt besøgende og har et fremragende ry. hans vigtigsteet særligt træk er ejeren og kokken Sergey Yaroshenko. Det var ham, der skabte sit hjernebarn og hævede det til et sådant niveau. Som ivrig jæger og tilhænger af god og velsmagende mad lægger han stor vægt på restaurantmenuen. I den finder du mange retter af vildt, laks og vildsvin. Fra Sibirien bringer pålidelige leverandører fisk til restauranten, og små gårde i Moskva-regionen leverer mejeriprodukter.

Restaurant med traditionelt russisk køkken i Moskva
Restaurant med traditionelt russisk køkken i Moskva

Ejeren af restauranten laver sine egne likører, som smager fantastisk.

Dette er ægte russisk køkken i alle dets udtryk. En særlig menu, der er gyldig i en måned, er dedikeret til et væsentligt produkt eller en gruppe af dem. I den finder du retter tilberedt ved hjælp af hovedingrediensen. Prisen for festen vil også glædeligt overraske dig. Her kan du spise velsmagende og til rimelige priser.

Oblomov

Restauranter med det nationale russiske køkken i Moskva har endnu et ikonisk etablissement på deres liste. "Oblomov" ligger i en gammel ejendom, som er stiliseret i overensstemmelse med sit navn. Restaurantens klassiske menu omfatter alle traditionelle russiske retter.

Restauranter med nation alt russisk køkken i Moskva
Restauranter med nation alt russisk køkken i Moskva

Her serverer de kålsuppe, tærter, korn, kød, grøntsager, fiskeretter, som kunne smages for flere årtier siden. Det er krabber bagt i sort brød, hvid laks, gæs, bjørnekød og mange andre lækre retter. Autentisk russisk måltid vil blive dekoreret med lækre drinks og desserter.

Konklusion

De bedste restauranter i det russiske køkken iMoskva åbner hjerteligt deres døre for besøgende. Her kan du til fulde opleve de store menneskers farve, levevis og levevis. Hver virksomhed er original på sin egen måde, men i dem alle er konceptet med lækker mad i de bedste traditioner fra det russiske folk synligt. Kokke, fagfolk inden for deres felt, skaber kulinariske mesterværker, tager gamle opskrifter som grundlag og tilføjer et strejf af modernitet og sofistikering til dem. Alle retter er farverige, usædvanlige og på samme tid enkle, som en russisk persons sjæl.

Anbefalede: