Restaurant "Ju-Ju": anmeldelser, adresse, menu
Restaurant "Ju-Ju": anmeldelser, adresse, menu
Anonim

Når den mest fantastiske og unikke ferie for alle nærmer sig, opstår spørgsmålet om, hvor man skal fejre denne aften med et venligt selskab. Opskriften på en sjov fest vil være en kombination af et spændende program, gourmetkøkken, branddanser og interessante konkurrencer. Du kan fejre nytårsferien og hjemme i et varmt selskab, men den bedste mulighed ville være et møde på Ju-Ju restaurant. Placeringsadresse: Moskva, Smolensky Boulevard, 15.

Fantastisk restaurant i hjertet af hovedstaden

Restauranten "Ju-Ju" vil give en fabelagtig atmosfære, et interessant program og fantastiske originale retter til ferien. Dette er et af de steder i hovedstaden, hvor den besøgende, efter at have været her én gang, vil vende tilbage igen. Interiøret i restauranten adskiller sig fra mange lignende etablissementer. Dens hovedtræk og attraktion i den tredje sal, og faktisk hele etablissementet, er hovedet af et næsehorn, placeret over den hvide pejs, der vækker tanker om en safari.

Det klangfulde navn på restauranten er velvalgt, det kan oversættes til "amulet" eller "amulet". Det er fuldstændig forbundet med konceptet om det indre afinstitutioner. Alle de materialer, som væggene, loftet og gulvet er lavet af, er valgt meget godt, de er naturlige, hyggelige og varme, du vil bare røre ved dem med dine hænder. Alt er gennemtænkt til mindste detalje og fint arbejde.

juju ju anmeldelser
juju ju anmeldelser

Hvordan er han?

Hjemmevævede syriske tæpper og malede marokkanske tallerkener fordyber besøgende i kolonitiden i Afrika. Ventilatorer, der roterer på loftet, samt fotografier på væggene, der viser de indfødtes liv, passer farverigt ind i interiøret, hvilket gør den allerede hyggelige restaurant endnu mere interessant.

Restaurantens bekvemme beliggenhed gør den mere tilgængelig for gæster, og dens spændende stribede skilt vil straks løfte dit humør. Hele atmosfæren her er fyldt med hjemlighed, udsmykningen af hallerne lavet af træ, som giver fred, tilføjer en særlig varme. Varmen fra familiens ildsted tilføjes af kurvestole, der er placeret i etablissementet på en hjemlig måde. Og en speciel, utrolig smag skabes af poser med frø og grøntsager, placeret ved en åben montre midt i hallen.

juju restaurant
juju restaurant

Valg af hall

Hver af de otte haller imponerer med sin pragt, og ingen er som den anden. Den allerførste sal er lille og indrettet til flere gæster. Hallen er skjult bag et cremegardin fra nysgerrige blikke, så gæsterne føler sig godt tilpas her, og for deres større komfort er der knapper, som det er nemt at ringe til tjeneren med, hvis det er nødvendigt. Alt her er gennemtænkt til mindste detalje af hensyn til de besøgendes bekvemmelighed.

TilRestaurantens anden sal tilbyder besøgende et imponerende syn. Hallen er fuldstændig dekoreret i beige toner, og kun det brune loft ser ud til at svæve over rummet og rummer lysekroner lavet i form af sammenflettede grene. Op mod væggen indeholdt et enormt skab en række lertøj, en række kopper, tekander og fade. Der er spotlights i hjørnerne af salen, og melodisk klingende jazz komplementerer hele ekstravaganzaen.

gode restauranter
gode restauranter

Strålende er enkelt

I en af hallerne med åbent køkken tiltrækkes de besøgendes særlige opmærksomhed af et akvarium med levende østers. Det komplementerer væggen perfekt med et smukt mønster lavet af skaller og søstjerner mod sandet. En dekorativ disk med en række grøntsager og frugter, lækre desserter ligner et orientalsk marked. Ingen af hallerne er som de andre.

juju adresse
juju adresse

Restauranten "Ju-Ju" på Sadovoye er berømt for sit fremragende køkken, hver hjemmelavet eller forfatters ret smager ikke kun godt, men udmærker sig også ved sin særlige originalitet. Restaurantens hovedretter er kødretter. Men fisk eller grøntsager er også fremragende her. Ved siden af det åbne køkken er et udstillingsvindue med produkter, som du selv kan vælge, og derefter se tilberedningen af den bestilte ret. I køkkenet tilberedes produkter ikke kun på en konventionel ovn, men også på en grill eller brændeovn. Derfor er retterne overraskende velsmagende og saftige.

Hvad gæster kan tilbyde

I restauranten "Ju-Ju" er menuen megetvarieret, forskellige kødretter tilberedes i støbejern og pander, i lergryder og bare i varmen. Det er en stor vanskelighed for besøgende at vælge mellem gryderet og grill, bøf og kebab, frikadeller og kålruller - alt er værd at prøve. Til kødretter anvendes svine- og oksekød, kalv og lam, lam, kanin og fjerkræ. Hver gourmet vil være i stand til at vælge sin yndlingsret efter hans smag.

juju menu
juju menu

Etablissementet tilbereder retter fra forskellige lande i verden, så her kan du altid bestille ikke kun russiske eller franske, men også italienske, orientalske kulinariske mesterværker. Det kan være pizza og pasta, kager og okroshka, ossetiske tærter eller en skaldyrsret, for ikke at nævne salater og lækre desserter. Derfor er anmeldelserne om restauranten "Ju-Ju" altid vidunderlige.

Børn huskes også her

Restauranten "Ju-Ju" tog sig også af de små gæster. Til børn tilbyder de en række lækre desserter og drinks, som de er tilfredse med. Børn er glade for at prøve te fra bjergurter, som ikke kun er velsmagende, men også sund. De er glade for en lækker luftig cheesecake serveret med en original feijoa sauce. For dem, der gerne vil tage en pause fra de velsmagende lækkerier, vil de her tilbyde genstande til at tegne.

Mester i sit håndværk

Dette er en af de bedste restauranter åbnet af Arkady Novikov, præsentationen fandt sted i 2006. Så slog han først sine besøgende, og fortsætter nu med at glæde alle gæster. BerømtRestauranten er placeret i en bekvem og tilgængelig placering. Alle etablissementer af den berømte restauratør blev kendetegnet ved originalitet og sofistikering. Restaurant "Ju-Ju" (Moskva) er inkluderet på listen over mere end tredive restauranter åbnet af Arkady Novikov og betragtes som en af de bedste.

restaurant juju moskva
restaurant juju moskva

Arkady Novikov er kommet langt fra det helt basale, så han er tydeligvis klar over, hvad der kræves for, at en populær institution kan fungere. Gode restauranter er jo altid guld værd. Efter at have dimitteret fra den kulinariske skole og det økonomiske fakultet ved Institut for offentlig catering arbejdede han i flere år som en almindelig kok på en restaurant. Derefter gik han fra vicekok til kok i forskellige etablissementer og lærte mere om restaurantkunsten.

Succes kommer med vedholdenhed

Halvfemserne blev udgangspunktet for hans succes, Novikov åbner sin første restaurant. Institutionen blev straks forelsket i besøgende, og berømmelse faldt på ejeren. Han var den første i hovedstaden, der introducerede sine gæster for dengang ukendte fiskeeksotiske delikatesser og produkter, som nu kan smages på næsten alle landets restauranter.

Men han introducerede en ny kvalitetstilgang til køkkenet, atmosfæren og interiøret i sine restauranter i hver af dem. Søgen efter nye koncepter, legemliggørelsen af de udtænkte interessante ideer bar frugt. Hans afkom er ikke bare gode restauranter, de er rigtige mesterværker. I 2002 skabte han sit eget drivhus, og i restauranter, herunder Ju-Ju, begyndte de at brugelaver kun de friskeste og økologiske grøntsager og frugter.

Hvem har ansvaret i køkkenet

Kokken i restauranten, Aleksey Kanevsky, som straks var værkfører, blev derefter souschef, hvorefter han overtog kokkens plads, blev også med succes udvalgt. Han var i stand til at organisere sin virksomhed på en sådan måde, at restauranten efter den tidligere kok ikke blot konsoliderede sine tidligere positioner, men også blev endnu mere populær. Efter hans ordre bliver menuen i "Ju-Ju" opdateret hver sæson, hvilket overrasker og glæder sine gæster.

Alle retter i restauranten er tæt på hjemmelavet mad, ikke kun ved tilberedning, men også ved servering, så enhver kunde føler sig godt tilpas og godt tilpas her. Denne effekt hjælper med at opnå et perfekt afstemt interiør, møbler, som er værd at nævne separat. Hyggelige stribede sofaer, lænestole vævet af naturmateriale - alt dette tilføjer en vis pift og giver varmen i et hjem. Mange gæster på "Ju-Ju" giver anmeldelser ikke kun om retterne, men også om den fremherskende atmosfære i restauranten. Afrikanske motiver, der kan spores i alt, får gæster til at føle sig som rigtige rejsende.

Alle for besøgende

Hvis behovet opstår, kan retten tilberedes på bestilling, også selvom den ikke er på hovedmenuen. Det vigtigste er, at der til dens forberedelse er tilgængelige produkter. Om nødvendigt tilberedes fastelavnsretter til besøgende - fra enkle ingredienser som korn, grøntsager, vil mestre af deres håndværk forberede et rigtigt mesterværk. Derfor kan om "Ju-Ju" anmeldelser værehøre mest behageligt. Som over alt er der besøgende, der ikke er tilfredse med nogle øjeblikke, men de fleste af gæsterne beundrer både køkkenet og interiøret samt servicen i institutionen.

restaurant ju ju på haven
restaurant ju ju på haven

Restaurantpersonalet vil altid møde besøgende med et smil og velvilje, selvom nogle af gæsterne ikke har helt ret i noget, vil de ikke skændes med dem og vil blive serveret på højeste niveau. Takt og høflighed - det er den største fordel for alle restauranttjenere. De foregriber ethvert ønske hos den besøgende, selv at være på afstand fra bordet. Tjenernes uniform komplementerer stedets interiør til fulde, gennemtænkt til mindste detalje.

Den bedste aften for sjælen

De, der ønsker at tilbringe en uforglemmelig aften i et unikt og behageligt miljø, føle den vidunderlige atmosfære af hjertelighed og gæstfrihed, bør besøge den fantastiske restaurant "Ju-Ju". Anmeldelser af behagelig musik, utrolige, lækre retter fra yderst professionelle kokke, fantastiske desserter og kulinariske mesterværker fra kokken selv, om tjenernes følsomme og hjertelige holdning - alt dette vil blive husket af hver gæst. Nægt ikke dig selv fornøjelsen af at besøge hovedstadens legendariske restaurant, som vil give en rigtig ferie til enhver besøgende.

Anbefalede: