Vodka "Light head": beskrivelse, anmeldelser
Vodka "Light head": beskrivelse, anmeldelser
Anonim

I lang tid i Rusland blev et lyst hoved kaldt en intelligent person, udstyret med en gnist af Gud. Vodka "Light Head" betragtes som en af de bedste indfødte russiske drikkevarer, hvis brug ikke skygger hovedet og ikke sløver sindet. Tilsætningen af naturlige ingredienser gør dens smag mere duftende, harmonisk og behagelig. Dette er et dyrt produkt, det tilhører raffinerede og højkvalitets stærke drikke. Den bruges ved en særlig lejlighed.

Description

Vodka "Light Head" har en utrolig friskhed. Til dets tilberedning blev mineralvand, Rhodiola rosea-rod, lindeblomstinfusion og naturlig honning brugt. Denne sammensætning giver drikken en harmonisk smag og raffineret aroma. Aftapning udføres i en gennemsigtig flaske med et volumen på 0,5 liter. Der er et vinterlandskab på etiketten - helt i bunden er der en snedækket landsbygade, et hus med en skorsten, hvorfra røgen strømmer ud, træer og graner strøet medsne og mørkeblå himmel ovenover.

Vodka Light Head
Vodka Light Head

Højere til flaskehalsen på en hvid baggrund ses skitser af trægrene, udført i blå, små indviklede guldrammer og inskriptionen: "Lys hoved" i blå maling.

Premium drink

Vodka "Light head "Premium"" er et produkt af høj kvalitet. Takket være brugen af naturligt vand, udvundet fra underjordiske kilder og passeret gennem kulstof-sølvfiltrering, samt flertrinsrensning, har producenterne opnået en unik blødhed af denne drik. Kvalitetskontrol under produktionen, blødgjort vand, samt luksuskvaliteter af spiritus gjorde det muligt at bringe smagen af denne vodka til perfektion.

Premium Vodka
Premium Vodka

Drikken er produceret i 0,5 og 0,7 liter, den sidste emballage er en blå gaveæske, hvorpå navnet på vodka er skrevet med hvide bogstaver. Gennem et lille vindue kan du se en flaske origin alt design med et mønster præget på det, der minder om et vintermønster, i midten af hvilket navnet på vodka er indskrevet med blå maling. Halvliters volumen sælges i de samme flasker, men uden emballage.

Vodka "Light head "Golden""

Dette er en premium drink. Flertrins kvalitetskontrol i produktionsprocessen, kulstof-sølvfiltrering samt brugen af specielle filtre med guldtråde gør renheden af dette produkt perfekt. Afbalancerede ingredienser giver den en harmonisk smag og raffineret aroma:

  • rhodiolapink;
  • naturlig honning;
  • linde blomster.

Derudover inkluderer sammensætningen af drikken en alkoholinfusion af havregryn, luksus rektificeret ethanol, drikkevand, sukkersirup.

Vodka i gaveæske
Vodka i gaveæske

Drikken produceres i 500 og 700 milliliter. Volumen på en halv liter fås i en guldbelagt glasflaske uden emballage. Emballage i 0,7 liter er pakket i en blå gaveæske, hvorpå navnet på vodkaen er skrevet med guldbogstaver. Gennem et lille vindue kan du se en gul glasflaske af origin alt design med et mønster præget på det, der minder om et vintermønster, i midten af hvilket navnet på vodka er indskrevet med blå maling og under inskriptionen "gylden". Og desuden produceres gavesæt af vodka "Light head "Golden Premium"" med et volumen på 0,5 liter, bestående af to skud og en flaske med et usædvanligt mørkt farvedesign. Beige kartonpakke med et ornament på siderne og et praktisk håndtag.

Interessante fakta

Hvad er vodka? Det viser sig, at dette er en diminutiv form af ordet "vand". For sådanne kvaliteter som mystik, gennemsigtighed, krystalklarhed og enkelhed blev navnet givet til denne drik. I en lang periode blev vodka kaldt "vin". Under Catherine II's regeringstid blev der for første gang opnået en drink af højeste kvalitet. Dens pris var flere gange højere end prisen på de mest sjældne franske cognacs.

Vodka "Light Head": anmeldelser

Drikken har modtaget verdensomspændende anerkendelse. Denne vodka er ejeren af de mest prestigefyldte priser i verden.internationale og russiske spirituskonkurrencer. Forbrugeranmeldelser om dette produkt, og især om Gold Premium-serien, beundrer kun:

  • neutral alkohollugt;
  • dejlig varmende glød;
  • lys tekstur;
  • lang eftersmag;
  • udskiftelig og magnetisk.
gavesæt
gavesæt

Anerkendt som en af de bedste i verden af førende eksperter.

Konklusion

Efter at have læst artiklen stiftede du bekendtskab med et af vodka-mærkerne, som har en mild smag med en urte-nuance og en klassisk vodka-aroma. Drikken er vist serveret kold. Producent af vodka "Svetlayaya Golova" - JSC "Kashinsky Distillery "Veresk"". En fest eller en fest med venner med denne udsøgte stærke drik vil være uforglemmelig.

Anbefalede: