Mandarintærte: opskrift med foto
Mandarintærte: opskrift med foto
Anonim

Nogle gange vil du gerne glæde dig selv og dine kære med velduftende hjemmelavede kager, men blandt de mange forskellige desserter er det så svært at udpege den mest interessante. Prøv at lave en mandarintærte. Denne dessert har en unik smag og delikat aroma af citrus, der ikke vil efterlade nogen ligeglade.

Tangerinekiks: ingredienser

Denne delikatesse er fantastisk ikke kun til et familie-teselskab, men også til et festligt bord.

mandarin tærte
mandarin tærte

For at lave en mandarintærte skal du bruge:

  • et glas hvedemel af første klasse;
  • 2 kyllingeæg;
  • tre store mandariner;
  • 130 gram granuleret sukker;
  • 120 gram smør;
  • 10 gram bagepulver.

Tilberedning af mandarinkiks

For at tilberede en kiks skal du først og fremmest presse et halvt glas juice fra mandariner. Det er tilrådeligt kun at vælge modne og duftende frugter. Bland granuleret sukker, hønseæg og blødt smør hver for sig. Når blandingen bliver homogen tilsættes friskpresset juice og forsigtigtrør.

Mel skal sigtes og blandes med bagepulver. Takket være dette får dejen en ensartet konsistens. Tilsæt gradvist mel og bland grundigt.

Læg den fremtidige mandarintærte på en smurt bageplade og bag i 45 minutter ved 180 grader. Den færdige kiks har en unik smag. Han vil ikke efterlade sig ligegyldige hverken børn eller voksne.

Tricks of the trade

Det er ingen hemmelighed, at hver ret har sine egne madlavningstricks, der gør det færdige produkt unikt. En god værtinde ved altid, hvordan man forbedrer kager. For at lave den perfekte mandarinkiks skal du notere følgende anbefalinger.

mandarintærte opskrift med foto
mandarintærte opskrift med foto

Dejen må kun røres med uret og i intet tilfælde må retningen vendes om. Dette sikrer, at bagværket hæver godt og har en jævn tekstur.

Hvis du har en dårlig bageplade, klæber alt til den, tilbered gerne en mandarintærte, men husk følgende trick. For nemt at skille kagerne fra formen og få kiksen hel, læg formen på et vådt håndklæde og vent til den er helt afkølet. Takket være dette tip vil kiksen let adskilles fra formens vægge. Husk også, at det under kagens bagning ikke anbefales at åbne ovnen for ikke at lukke kold luft ind. Dette er dårligt til bagning. Hvis du åbner ovndøren for at tjekke en mandarintærte, er der en øget chance for, at den falder af og ikke bager igennem. Ved at følge anbefalingerne sikrer du, at dine kagervil altid være perfekt.

Semolina Mandarin Pie: opskrift med foto

Denne opskrift giver dig mulighed for at tilberede en utrolig lækker dessert, som selv din svigermor vil sætte pris på! Dette er en meget enkel mandarinkage, der adskiller sig fra kiksen med en lys frosting dekoration. Du vil huske aromaen af denne dessert i lang tid.

mandarintærte i en langsom komfur
mandarintærte i en langsom komfur

For at lave Mandarin Frosted Pie skal du bruge:

  • 110 gram blødt smør;
  • 150 gram perlesukker + 200 gram til glasur;
  • 2 store kyllingeæg;
  • 50 gram semulje;
  • 85 gram hvedemel;
  • 1 tsk bagepulver;
  • et knivspids s alt;
  • 6 store mandariner;
  • saft af en halv citron.

For at forberede glasuren til kagen skal du rive skallen af to mandariner og presse et halvt glas juice ud. De resterende fire frugter skal skæres i cirkler, læg dem i en gryde og hæld friskpresset mandarin og citronsaft. Derefter skal du tilføje 200 gram perlesukker og en knivspids s alt til gryden, sætte på lav varme og koge i 7 minutter. Når mandarinerne er blevet bløde, læg dem på en tallerken og kog siruppen til den tykner.

For at forberede tærten, pisk æg og smør med det resterende sukker, indtil der dannes en luftig masse. Tilsæt også skallen til æg-smørblandingen. Bland alle de tørre ingredienser i en separat skål og tilsæt dem gradvist til æggesmørmassen. Vi overfører den færdige dej til en smurt form og sætter ovenpåkaramelliserede mandarinskiver.

Kagen skal bages i ovnen ved 190 grader i 15 minutter. Så skal du sænke temperaturen til 175 grader og bage i yderligere 25 minutter. For at tjekke om dejen er færdig, prik den med en tandstik. Når desserten er klar, vil tandstikkeren være helt tør.

Den færdige mandarintærte skal forsigtigt gennembores i en cirkel med en tandstik og hældes med sirup. Dette vil lade kagen trække godt.

Denne dessert fortryller med sin unikke aroma og smag. Sådan en kage vil gøre dagen lys og glædelig.

Duftende mandarintærte i en langsom komfur

For nylig er det blevet populært at købe en multicooker. Det er med til at spare en masse tid. Vi har allerede sorteret to utroligt enkle mandarintærteopskrifter. Kan dette tilberedes i en slowcooker? Selvfølgelig kan du det.

mandarintærte i en slow cooker-opskrift
mandarintærte i en slow cooker-opskrift

Mange husmødre har allerede bemærket multicookerens positive egenskaber, fordi kager næsten ikke klæber til skålen, og de kan nemt fjernes. Nu vil du lære, hvordan man laver en mandarintærte i en langsom komfur. Opskriften er ret simpel. Til madlavning skal du bruge:

  • 4 kyllingeæg;
  • 200 gram granuleret sukker;
  • 2 kopper mel;
  • 6 mellemstore mandariner;
  • 1 spiseskefuld skal.

For at tilberede en duftende tærte i en langsom komfur, skal du skille mandarinerne ad i skiver, fjerne knoglerne. Drys multikogskålen med mel og læg skiverne på bunden.

Lad os begynde at forberede dejen. For at gøre dette skal du slå æggenemed sukker, mel og skal. Hæld den forberedte dej over mandarinerne og sæt den i bagetilstand i 60 minutter. Efter bip fra multikogeren kan du roligt tage kagen ud og nyde dens utrolige smag.

Mandarintærte tilberedes ret hurtigt og nemt i en langsom komfur. Opskrifter med billeder kan desuden findes i opskriftsbogen, der følger med multicookeren. Mandarintærte vil lyse op enhver dag og bringe glæde.

Mikrobølgemandarinkage: Ingredienser

Hvis du ikke ejer en ovn og en slowcooker, men du har en mikrobølgeovn, så er denne opskrift noget for dig. For at lave mandarinkage skal du bruge:

  • 80 gram margarine;
  • 150 gram granuleret sukker;
  • 1 stort æg;
  • 250 ml sur mælk;
  • 6 mellemstore mandariner;
  • 500 gram mel;
  • 1 tsk sodavand læsket i eddike.

Mikrobølgemandarinkage

For at lave en mandarinkage skal du male margarine med perlesukker og et æg. Når blandingen bliver homogen, skal du tilføje surmælk, bagepulver og mandariner gennem en kødkværn. Den færdige masse skal hældes i mel og æltes godt. Drys et mikrobølgeovnsfad med mel, kom den færdige dej i den og lad den stå i 40 minutter.

mandarin tærte i en langsom komfur opskrifter med fotos
mandarin tærte i en langsom komfur opskrifter med fotos

Kagen skal bages i 15 minutter ved 80 % effekt. Den færdige kage skal stå 5 minutter i mikroovnen. Skorpen kan skæres i tredele og blød i sukkerlage. Hvis det ønskes, kan du smøre kagen med creme. Vanillecreme eller creme fraiche passer godt til mandarinkager. Du kan også tilføje frugt til kagen. Vær dog opmærksom på, at ikke alle frugter vil passe godt sammen med mandarinkager.

simpel mandarintærte
simpel mandarintærte

Tangerine Delight

Citrusdessert er ret enkel at tilberede. Mandarintærte har en udsøgt smag og unik aroma. Sørg for at afsætte en time af din tid og tilbered denne dessert. Enhver mandarintærte, hvis opskrift med et billede er udgivet i denne artikel, vil appellere til både voksne og børn. God appetit!

Anbefalede: