"Grace" - verdensberømt te

Indholdsfortegnelse:

"Grace" - verdensberømt te
"Grace" - verdensberømt te
Anonim

Te i dag er uden tvivl den mest almindelige drik i verden, som alle indtager. En kop varm drik giver ikke kun en interessant smag, delikat aroma, men skaber også komfort, harmoni og løfter stemningen. Så "Grace" er en te, der giver et særligt humør, en udsøgt lys smag i hver kop. Dette mærke har en upåklagelig kvalitet, som er skabt af de bedste titestere. Det repræsenterer en moderne stil både i design og inde i pakken. Kollektionen indeholder de mest succesrige og bedst sælgende mærker rundt om i verden, som er skrevet og t alt om, elsket og værdsat af mange. Kollektionen er opdelt i flere typer: bestseller, legender fra østen, sort, grøn og bladte. Lad os overveje hver af dem i detaljer.

nåde te
nåde te

"Grace": te fra "Bestseller"-kollektionen

Denne samling omfatter flere varianter af engelsk te. For eksempel er "English for Breakfast" en stærk, opkvikkende, velsmagende drik, der passer godt til mælk og er velegnet til morgenmad. Earl Grey er en af de mestpopulære varianter af Ceylon te med aroma af bergamot, som kombineret med mild astringens skaber en forfriskende drink. Melissa Green Tea er en kinesisk grøn te med friskhed fra citronmelisse og aroma af citrongræs. Brug den afkølet. Te "Grace", hvis pris er relativt lav (kun tres rubler), kan præsenteres i en sammensætning med alpine urter. En god start på en vellykket dag er en kop afkølet kinesisk alpeurte. "Green Star" er en turkis te med en delikat aroma af blomster og en mild smag.

Sort te "Grace"

Denne kollektion er repræsenteret af fire mærker, der indeholder udvalgte sorter dyrket i Indien, Kina, Sri Lanka. Alle har de en unik kombination af smag og styrke. Hver af dem er designet til at blive drukket på et bestemt tidspunkt. Så "Morgenmadstid" anbefales at bruge om morgenen. Denne drik har en dyb rig smag og en let behagelig aroma, der styrker og lader positivt hele dagen. Denne "Grace" (te) passer godt til varme kager med smør, marmelade og mælk. "Daglig tid" indtages om eftermiddagen med en skive citron. Den er udstyret med en delikat blomstersmag med en behagelig astringens. Om eftermiddagen vil det være godt at drikke en kop te "Prime time". Den indeholder friskheden af citrusfrugter, duften af blomster og myrte, så den har en rig smag. Kager, bær eller frugter egner sig godt til en drink. "Evening Time" drikkes bedst om aftenen, da drinken er i stand til at slappe af,berolige og fremkalde søvn. Det passer godt til slik.

nåde te pris
nåde te pris

Grøn te

"Grace" er en te, der har en positiv effekt på menneskers sundhed. Denne kollektion indeholder unikke sammensætninger skabt på basis af grøn kinesisk te. For eksempel har "Grøn te med citronmelisseblade" en naturlig delikat aroma og udsøgt smag, den er i stand til at give energi hele dagen. Og "Grøn te med jasminblomster" skaber en fremragende drink, der hjælper til konstant at være i god form. Alle drinks fra denne kollektion skaber en atmosfære af varme og komfort, der fyldes med harmoni og ro.

Løvte

Denne kollektion indeholder elitevarianter af bladte og blomsterarrangementer fra Kina, Indien, Kenya. Så "Pride of London", "French Riviera" eller "Golden-domed Moscow" er udvalgte varianter af te, som hver på sin egen måde inkarnerer bredden af den menneskelige sjæl.

te nåde anmeldelser
te nåde anmeldelser

Legends of the East

Grace-te, hvis anmeldelser kun er positive, har sjældne samlingsvarianter fra den friskeste afgrøde, der dyrkes i Kina, Indien og Sri Lanka. Hemmelighederne ved at skabe hver af dem er blevet videregivet af mestre fra generation til generation i mere end et århundrede. For eksempel er "White Pearls" en god hvid te, som er behagelig at drikke på alle tider af dagen. "Milk Oolong" er den eneste turkise te i kollektionen med mælkesmag og karamelaroma.

Anbefalede: