Restaurant "Victoria" i Sergiev Posad: beskrivelse af institutionen

Indholdsfortegnelse:

Restaurant "Victoria" i Sergiev Posad: beskrivelse af institutionen
Restaurant "Victoria" i Sergiev Posad: beskrivelse af institutionen
Anonim

Der er mange cateringsteder i Sergiev Posad. Restaurant "Victoria" er populær ikke kun blandt lokale beboere, men også blandt byens gæster.

I institutionen kan du slappe af og prøve en vandpibe. Tilstedeværelsen af flere sale med forskelligt interiør gør det muligt at holde banketter her.

Interiør

Der er 5 værelser i alt. Den største kan rumme op til 70 gæster. Det kaldes gyldent. Stemningen i salen svarer til navnet. Disse "kongelige kamre" tiltrækker opmærksomhed fra mange gæster. Interiøret er lavet i barokstil. Masser af buede linjer, glansen fra marmorgulvet og en pejs tiltrækker besøgende.

gyldne sal
gyldne sal

Der er en sal til 35-40 gæster, hvor alle finder deres eget aflukkede hyggehjørne. Det er indrettet i beroligende grønne farver.

Restauranten "Victoria" i Sergiev Posad tilbyder også sine besøgende to barlokaler til 15 og 35 personer. Hvis besøgende ønsker at gå på pension, så kan du besøge VIP-hallen medpoolbord.

Adresse

Restaurant "Victoria" (Sergiev Posad) ligger på gaden til Den Røde Hær i huset 209. Selvom det er i udkanten, er institutionen placeret i en bekvem del af byen. Du kan nemt komme hertil både med offentlig transport og med din egen.

Image
Image

Restauranten har sin egen hjemmeside med telefonnumre. De kan bestille bord på forhånd. Administratorer tager også imod bestillinger fra gæster til en banket eller firmafest.

Restaurant "Victoria" (Sergiyev Posad): menu

Der er mange kulinariske lækkerier i udvalget af institutionens retter. Kokkene tilbereder hovedsageligt europæiske retter, men der er også originale opskrifter på menuen. Ifølge gæsternes anmeldelser bliver det tydeligt, at det er så tæt som muligt på en banket her.

ret på restauranten Victoria
ret på restauranten Victoria

Barmenuen opfordrer dig også til at have det sjovt. Lækre desserter og et udvalg af læskedrikke er altid tilgængelige.

Restaurant "Victoria" venter på gæster hver dag fra kl. 11.00 til kl. 12.00.

Anbefalede: