Bønnesalat: madlavningsopskrifter med billeder. Salat med dåsebønner
Bønnesalat: madlavningsopskrifter med billeder. Salat med dåsebønner
Anonim

Bønnesalat kan tilberedes med forskellige ingredienser. Som regel gøres det nemt og enkelt. I denne forbindelse tilberedes en sådan forretter meget ofte til en familiemiddag såvel som til et festligt bord.

Lav en lækker bønnesalat med croutoner og ost

bønnesalat
bønnesalat

Det er bedre at købe bønner på dåse til en hurtig snack. Et tørt produkt skal trods alt koges i lang tid i kogende vand. Med denne ingrediens viser salaten sig desuden at være særlig mør og velsmagende.

Så vi har brug for:

  • røde bønner på dåse - lille krukke;
  • duftende skinke - omkring 100 g;
  • hård ost - cirka 90 g;
  • Beijing-kålblade - et par stykker;
  • mediumfed mayonnaise - valgfrit;
  • fed hvidløg - efter smag (valgfrit);
  • hjemmelavede kiks af hvidt brød - et par håndfulde.

Behandler komponenter

Før du forbereder bønnesalaten med croutoner, bør du behandle alle de nævnte ingredienser en efter en. Først skal du rense den duftende skinke fra skallen, ogskær den derefter i tynde strimler. På samme måde bør du hakke bladene af kinakål. Hvad angår hård ost og hvidløg, skal de rives på henholdsvis et stort og et lille rivejern. Du skal også åbne en krukke røde bønner og hælde al s altlagen ud.

Shaping the fadet

Bønnesalat med ost, skinke og kiks dannes meget hurtigt. For at gøre dette skal du lægge alle de nævnte ingredienser i en stor skål og derefter tilføje kinakålsstrå, røde bønner, revet hvidløgsfed (valgfrit) og hjemmelavede kiks til dem. Efter at have smagt komponenterne til med mayonnaise, skal de blandes grundigt.

Hvordan tjener man?

bønnesalat med croutoner
bønnesalat med croutoner

Når bønnesalaten er færdigkogt, skal den lægges i en dyb skål og straks præsenteres for familiemedlemmer. Hvis du ikke planlægger at servere en sådan ret til bordet i den nærmeste fremtid, bør du ikke krydre den med mayonnaise, samt tilføje croutoner. Ellers bliver den ikke så velsmagende og sprød, som vi gerne vil have.

Lav en mør bønnesalat med svampe

For at tilberede sådan en snack har vi ikke kun brug for bønner og ost, men også friske grøntsager såvel som svampe. Men først ting først.

Så for at lave en lækker bønnesalat har vi brug for:

  • hvide eller røde bønner på dåse - 0,5 kopper (ingen s altlage);
  • champignoner (det er bedre at tage små og friske) - ca. 150 g;
  • frisk agurk (du kan også tilføje syltet) - 1 stk.;
  • friske tomater - 2 små stykker;
  • enhver ost, men kun hård - omkring 100 g;
  • fedtfattig mayonnaise - 200 g;
  • lugtfri vegetabilsk olie - til stegning af svampe;
  • havs alt og kværnet sort peber – påfør efter smag.

Forberedelse af komponenterne

Selvfølgelig kan bønnesalat ikke kun laves af et dåseprodukt, men også af et tørt produkt. Du skal dog bruge ret lang tid på at koge det.

dåse bønnesalat
dåse bønnesalat

Derfor skal de købte bønner i en krukke åbnes og lægges i et dørslag. Efter skylning i koldt vand skal den så vidt muligt fratages væske. Derefter skal du vaske svampene, skære alle unødvendige elementer af fra dem og hakke i sugerør. Derefter anbefales det at stege dem, indtil de er gennemstegte, ved at bruge deodoriseret olie til dette.

Den præsenterede salat kræver blandt andet brug af friske grøntsager. De skal vaskes og om nødvendigt rengøres. Fremover kan agurker og tomater hakkes i tern.

Til sidst skal du rive hård ost.

Processen med at danne en lækker salat

Salat med dåsebønner skal formes på nøjagtig samme måde som ovenstående ret. For at gøre dette skal du i en ret kombinere et bønneprodukt, stegte champignoner, frisk agurk, tomat og hård ost. Dernæst skal du tilføje krydderier til ingredienserne efter smag og smag til med fedtfattig mayonnaise. Når du røreringredienser, skal du have en meget mør og nærende salat.

Hvordan skal det præsenteres korrekt på bordet?

Efter at forretten er dannet, skal den lægges i en salatskål og serveres. Hvis du vil gøre retten mere krydret, kan du tilføje syltede grøntsager i stedet for friske agurker. Det anbefales også at tilføje et hvidt eller rødløg, hakket i tern, til forretten.

Lav en hurtig og smagfuld snackret

Bønnesalat med kylling er god at tilberede, når du snart skulle have gæster til dig. Det skal bemærkes, at en sådan forretter er ideel til alkoholholdige drikkevarer. Takket være de komponenter, der udgør dens sammensætning, viser den sig faktisk at være ret pikant.

bønnesalat med kylling
bønnesalat med kylling

Så for hurtigt at tilberede en lækker og duftende salat, har vi brug for:

  • hvide eller røde bønner på dåse - krukke (uden s altlage);
  • røget fjerkræbryst - omkring 200 g;
  • dåseoliven og sorte oliven - ½ krukke hver;
  • rød pære - 1 stk.;
  • grøn salat - et par stykker;
  • lugtfri olivenolie - omkring 60 ml;
  • citronsaft - et par små skeer;
  • lille hvidløg - 1 fed;
  • havs alt og kværnet sort peber – påfør efter smag.

Forberedelse af produkter

For at gøre en salat med dåsebønner lækker, skal alle ingredienser behandles omhyggeligt. Først skal du rense de røgede brysterfugle fra huden og eksisterende knogler med brusk. Dernæst skal de skæres i tern. Derefter skal du fjerne oliven og sorte oliven fra s altlagen og derefter hakke dem i cirkler. Hvad angår rødløget, så skal det pilles, skæres i halve ringe og presses hårdt, så grøntsagen bliver så blød som muligt. Til sidst anbefales det at åbne røde eller hvide bønner på dåse og dræne al s altlagen fra dem.

Forberedelse af saucen

bønnesalat med svampe
bønnesalat med svampe

Selvfølgelig den nemmeste måde at fylde sådan en salat med almindelig mayonnaise eller creme fraiche. Vi besluttede dog at bruge en speciel sauce. Det gøres ganske nemt og enkelt. For at gøre dette skal du tage et fed hvidløg og gnide det på et rivejern. Det blandes derefter med olivenolie og frisk citronsaft. Efter at have smagt saucen til med peber og s alt, anbefales det at opbevare den i køleskabet i en halv time.

Former en lækker og velsmagende snacksalat

Efter at have behandlet ingredienserne og opbevaret saucen i køleskabet, kan du trygt gå videre til dannelsen af en snackret. For at gøre dette skal du lægge følgende produkter i en beholder: dåsebønner uden s altlage, grønne salatblade revet i hånden, cirkler af oliven og sorte oliven samt røget kyllingebryst og rødløg. Når alle ingredienserne er i skålen, skal de straks smages til med kold oliven sauce. Ved at blande ingredienserne med en stor ske, bør du få en meget velduftende snack.

bønnesalat med ost
bønnesalat med ost

Korrekt servering til inviterede gæster

Har danneten velsmagende snackret, skal den placeres i en dyb salatskål. Det er tilrådeligt at servere sådan en salat til inviterede gæster sammen med rugbrød og en form for varm frokost. Den er også god at bruge som en krydret snack med alle alkoholholdige drikkevarer.

Summarize

Som du kan se, er det ikke så svært at lave en bønnesalat. Det skal bemærkes, at det kan fremstilles ved hjælp af andre komponenter. Nogen putter røget pølse, stegte pølser eller endda syltede svampe i det. Under alle omstændigheder viser det sig at være meget mørt og nærende.

Anbefalede: