Ost "Buko" - et værdigt alternativ til dyre "Philadelphia"

Ost "Buko" - et værdigt alternativ til dyre "Philadelphia"
Ost "Buko" - et værdigt alternativ til dyre "Philadelphia"
Anonim

De fleste rulleopskrifter, såvel som mange andre japanske og kinesiske retter, bruger blød flødeost. Det giver ømhed og sætter gang i den lyse smag af ingredienserne i dem. Flødeost passer især godt til fisk og skaldyr. Næsten over hele verden, når man tilbereder japanske og nogle kinesiske retter, bruges oste af mærket Philadelphia. Men deres høje omkostninger og manglende frie salg (da mængden af forsyninger er lille) tvinger os til at lede efter mere overkommelige alternativer. Buko ost er blevet en værdig erstatning for Philadelphia i dag.

buko ost
buko ost

Sammenligning af flødeost "Buko" og "Philadelphia"

Der er mange fordele ved produkterne fra dette mærke. Det vigtigste er den næsten utydelige lighed mellem de to oste i smag og tekstur. Dansk ost "Buko" har samme glattecremet tekstur, hvid farve og blød cremet smag, som Philadelphia. Samtidig er dens åbenlyse fordel dens lavere pris og tilgængelighed på salg over alt. "Buko" opbevares meget længere, og dette er endnu et væsentligt plus til fordel for dette produkt. Dette gør det muligt at bruge det til tilberedning af ruller, samt at erstatte Philadelphia med det i mange andre retter. For eksempel kan den samme cheesecake laves med tilføjelsen af "Buko" - forskellen vil ikke være mærkbar.

Hvad er Buko flødeost lavet af?

Er Buko-ost meget forskellig fra den klassiske "Philadelphia"? Dens sammensætning er næsten identisk. Dette er skummetmælk og fløde, samt s alt og mælkesyrekultur. Alle komponenter er naturlige, og der er ingen stabilisatorer, smagsstoffer og konserveringsmidler. Nogle gange indeholder ost yderligere ingredienser, der giver den en speciel pikanthed og smag. Det kan være paprika, krydderurter, hvidløg eller andet. Sådan et produkt er velegnet til lette snacks med frisk brød eller grillede grøntsager, men i madlavningen er det bedre at bruge den klassiske smag for ikke at ødelægge retten med uvedkommende smag.

buko ost kalorier
buko ost kalorier

Samme glat smag, men mindre fedt

Selv mens du er på diæt eller spiser rigtigt, kan du spise Buko-ost. Dens kalorieindhold er kun omkring 250 kilokalorier pr. 100 gram, cirka 25 gram fedt og kun 3 gram kulhydrater. Et tyndt lag flødeost på en skive rugbrød er ikke mere end 10gram, hvilket er en hel del. Ikke underligt, at mange af sorten foretrækker japansk køkken. Ruller med avocado eller agurk, laks og Buko ost - en sund, mættende og kaloriefattig ret - en god frokost til en sund kost. I østen er dette produkt højt værdsat for sin delikate smag og lave fedtindhold, selvom det er "fremmed" i både Japan og Kina.

buko ost sammensætning
buko ost sammensætning

At lave mad med Buko-ost er en fornøjelse

Buko-ost sælges i store spande (1,5 kg hver) til restauranter og kaffehuse og i små pakker til hjemmebrug. Du kan lave mad med det ikke kun sushi og ruller, men også kylling, grøntsager, skaldyr. Og for gourmetkager er det en gave fra Gud! Ostekager, tiramisu, bærdesserter - alt dette kan gøres med Buko-ost i stedet for Philadelphia og Mascarpone. Nu vil mange opskrifter, der ikke er blevet implementeret før på grund af de høje omkostninger ved komponenterne, blive tilgængelige. Tilbered dine yndlingsretter med fornøjelse og betal ikke for meget for mærket.

Anbefalede: