Stegte tærter med æg og grønne løg er lækre

Stegte tærter med æg og grønne løg er lækre
Stegte tærter med æg og grønne løg er lækre
Anonim

Sandsynligvis, så længe du kan huske, var der så mange stegte tærter med æg og grønne løg til stede i dit liv. Dette er selvfølgelig ikke et mesterværk, men retten hævder at være top ti inden for husmandskost. Det er selvfølgelig ikke det, du har brug for til en slank talje, men det er simpelthen umuligt at stoppe og ikke bare spise én tærte.

stegte tærter med æg og grønne løg
stegte tærter med æg og grønne løg

Hvad du skal bruge for at skabe et kulinarisk mesterværk

Hvis du begyndte at tilberede sådan en ret som stegte tærter med æg og grønne løg, så skal du til testen bruge 350-360 ml mælk, sukker - 5-6 spsk eller 70 g, 30-35 g af cremet smør, et æg, spsk. vegetabilsk olie, en eller to tsk. gær, en teskefuld s alt, 3 eller 3,5 dl mel og gerne raffineret olie til selvstegning. Mælk skal varmes lidt op, og en spiseskefuld sukker, gær og en lille knivspids s alt skal fortyndes i det. Vi sætter alt dette i køleskabet i cirka 20-25 minutter. I en skål piskes æg og smør (smøret skal være blødt), samt sukkeret, som vi hartilbage, og s alt. Så skal du tilsætte færdiglavet gær med mælk der. Derefter tager vi en stor skål, hælder mel i den (ca. to og et halvt glas), laver en tragt i midten og hælder vores blanding der. Alt er klar til at ælte dejen! Vi begynder på det. Tilsæt vegetabilsk olie der og ælt i mindst ti minutter. Hvis massen viser sig at være flydende, tilsæt gradvist mel. Dejen skal ikke være fyldt, men elastisk. Efter æltning, læg den i 1,5 time et varmt sted, lad den stå.

stegte æggetærter
stegte æggetærter

Forberedelse af et lækkert midtpunkt til en ret som Fried Egg and Green Onion Pies

Dejen er sorteret fra, lad os nu starte fyldet! Hvis vi vil tilberede stegte æggetærter, tager vi seks æg til dette og koger dem hårdkogte, 3 bundter løg (grønne), vegetabilsk olie (ca. 6 spiseskefulde) og s alt efter smag. Vi vasker vores grøntsag, hakker fint, s alter og klemmer let. Vi renser æggene, skåret i terninger, men ikke meget store. Så skal de blandes med løg, krydres lidt med vegetabilsk olie. Det er alt, fyldet er klar.

Processen med at skabe utroligt lækre produkter

Hvis dejen allerede er kommet op, så skal du ælte den lidt mere, klem et lille stykke af. Størrelsen af et stykke er som en lille kage. Overfladen, hvorpå vi vil skulpturere vores mesterværker, skal drysses med mel. Derefter, på et stykke, som vi allerede har knust til en lille kage, skal du lægge fyldet - en spiseskefuld. Parat? Vi gør denne kage til en pose, folder og klemmer den i midten. Når allekagerne er fyldt med fyld, i en stegepande, opvarm nok vegetabilsk olie til stegning. Stegte løgtærter koges hurtigt. Steg kun et par minutter på hver side. Alt dette sker meget hurtigt. Færdiglavede tærter skal lægges i et fad.

stegte løgtærter
stegte løgtærter

Lille konklusion

Nu vil du ikke kun være i stand til at absorbere tærter i buffeter og til en fest. Det blev tilgængeligt for dig en fornøjelse at glæde din familie og venner med denne enkle ret. Når alt kommer til alt, nu ved du præcis, hvordan du tilbereder stegte tærter med æg og grønne løg.

Anbefalede: