Restaurant "National", Moskva: adresse, menu, anmeldelser
Restaurant "National", Moskva: adresse, menu, anmeldelser
Anonim

Der er så mange steder i Moskva, hvor du kan spise morgenmad, frokost og middag. Mange restauranter og cafeer åbner sammen med hoteller og hoteller. Dette giver gæsterne maksimal komfort, fordi de kan spise uden at forlade overnatningsstedet.

hovedsalen
hovedsalen

Restauranten "National" i Moskva ligger på hotellets første sal. Både hotellets gæster og almindelige besøgende kan komme ind her.

Oversigt

Der er kun 13 sale med forskellig kapacitet i institutionen. Det maksimale antal personer i salen er 80 personer. Der er en panoramisk restaurant, et banketkompleks og en restaurant på hotellet.

værelse på anden sal
værelse på anden sal

Restaurant National i Moskva er en institution fra amerikanske film. En simpel person vil sandsynligvis endda være bange for at komme her. Ved indgangen er der en portier, som venligt hjælper med at åbne døren.

Der er internet over alt i restauranten, baren og hotellet. Også i hovedsalen er et klaver, der er et dansegulv. For yngre gæster er der en separat børnemenu.

Restaurant National (Moskva): adresse

Den officielle hjemmeside har et telefonnummer, hvor du kan ringe og bestille et bord eller værelse til en bestemt dato. Du kan også fortælle administratoren et par timer i forvejen, at du skal spise middag med dem, og de vil efterlade dig et bord. Hotellet ligger ligesom den nationale restaurant i Moskva i det centrale distrikt på Mokhovaya Street, 15, bygning 1. Der er tre store metrostationer i nærheden: Okhotny Ryad, Ploshchad Revolyutsii og Teatralnaya. Det er praktisk at komme til restauranten både med egen transport og med offentlig transport. Hvis du ikke ved, hvor du skal tage hen i Moskva i weekenden, kan du overveje denne mulighed til frokost.

Image
Image

haller

Restauranten "National" i Moskva ser prætentiøs ud både udefra og indefra. Alle sale er lavet i samme stil - "kongelige kamre". Dette er et virkelig smart og dyrt sted, i det mindste med hensyn til interiør og atmosfære.

bord til 6 personer
bord til 6 personer

Lyssale med udstillingsvinduer med udsigt over Kreml er højdepunktet i dette etablissement. Søjler, en masse frodige tekstiler, hvide duge og malede servietter med broderi – alt dette finder du i restauranten. Og en masse smart og glans.

Alle haller er luksuriøse og rige. Der er et interiør i lilla og røde toner, der er et rum med luftige hvide stole og borde - alle er ideelle til festligheder og familiemiddage.

Menu

Den gennemsnitlige check i en virksomhed er 2500-3500 rubler. Gæsterne bestiller retter fra russiske, europæiske og italienske retter. Restaurant "National" i Moskva, hvis menu omfatter retter fra fransk køkken, har også sin egen konfekture, som producerer desserter. Kokken forbereder mange originale forfatters mesterværker, som ikke kan smages andre steder.

Cutting

Laks fra Fjernøsten, størlaks, røget laks vil koste gæsterne 500 rubler. Der er kogt flæsk, tunge, fiskefad, samt roastbeef, and og kyllingerulle. Gæsterne tilbydes en ægte russisk ret - salo.

pålæg
pålæg

Pickles og marinader

Flere typer kål i prisklassen op til 400 rubler pr. portion (surkål, let s altet, provencalsk, gurisk). Restauranten byder på syltede tomater, svampe og hvidløg. Prisen på retter overstiger ikke 500 rubler.

Sild

Arkhangelsk fad, gennemblødt i fløde, B altic, i en rødbedepels - du kan prøve enhver ret for 300-400 rubler. Sådanne interessante sorter af fisk, såsom i sennepssauce eller vinmarinade, serveres til besøgende hver dag til en pris på 340 rubler pr. portion.

Caviar

Sort og presset størkaviar serveres i portioner, 50 og 100 gram til en værdi af 2600 rubler. Der er geddekaviar og sildekaviar med grønne løg i en pandekage. Restauranten "National" i Moskva sætter moderate priser for kaviar - fra 600 rubler per skål. Oftest købes de med mousserende vine.

Pandekager

Det er svært at møde sådan et udvalg af disse russiske kager. Omkostningerne ved en servering er fra 150 rubler. Du kan bestille pandekager som dessert eller snack.

Koteletter

Gæsterne tilbydes en ret med tre typer kød samt koteletter i Kiev, Pozharsky, vildt med tyttebær, kyllingzrazy med porcini-svampe. For elskere af fisk og skaldyr serverer restauranten geddekoteletter samt kongekrabbe og torsk. Pris - fra 400 til 850 rubler pr. portion.

Julienne

Julienne af porcini-svampe, krabber og krebsehalse samt vagtler og oksetunge tilberedes her. Prisen for dikkedarer er fra 400 til 650 rubler.

Dumplings

Gæster kan vælge deres yndlingsret med et ret usædvanligt fyld. For eksempel med vildt, and, krabber og svampe. Der er et udvalg af dumplings serveret med smør og creme fraiche. Prisen på retter - fra 300 rubler til 900 rubler.

Kashi

Her serveres grød hele dagen. De kan smages til forskellige typer kød, skaldyr, samt oksehale og røget kød. Sådan en usædvanlig ret koster omkring 600 rubler pr. portion.

Kød

Kylling serveres her i næsten alle varianter. Omkostningerne ved en fugl er op til 600 rubler per portion. Mere raffinerede retter af okse- eller kalvekød kan selvfølgelig koste lidt mere.

Fisk har en særlig plads på menuen på dette etablissement. Fjernøstlig helleflynder med honningskorpe, grillet muksun med hjemmelavet lecho eller Murmansk torsk med granatæblesauce er retter, som alle gæster bestemt bør prøve. Fisk og skaldyr koster fra 600 til 1300 rubler pr. portion.

supper

Restauranten serverer både kolde og varme forretter. Alle vælgernoget efter din smag. For eksempel er okroshka, rødbeder og botvinya med krebsehaler traditionelle kølede supper. Hvad kan man ikke sige om russisk kålsuppe eller ukrainsk borsjtj, som tilberedes i restauranten helt fint. Der er også hodgepodge og fiskesuppe og græskarflødesuppe. Den gennemsnitlige pris for et første kursus er 400 rubler.

græskarsuppe
græskarsuppe

Tærter, tærter og tærter

Til dessert kan du vælge ethvert wienerbrød i etablissementet. Det er værd at bemærke, at det at have dit eget bageri markant øger efterspørgslen efter disse produkter. Velsmagende og friske tærter smages ivrigt af både voksne og små børn. Pris - fra 50 rubler.

Restaurant National i Moskva: anmeldelser

Restauranten ligger i hjertet af hovedstaden. Det er efterspurgt både blandt hotellets gæster og byens beboere. Baseret på beskrivelsen af institutionen (den blev præsenteret ovenfor), bliver det klart, at almindelige arbejdere ikke kommer her. Dette etablissement henvender sig hovedsageligt til det høje samfund.

Gæster er blandede i deres anmeldelser. De fleste bemærker det fremragende interiør, som er svært at supplere med noget. I anmeldelserne siger gæsterne, at "National", eller rettere en festsal, er ideel til at fejre bryllupper og fødselsdage. Haller behøver ikke at dekorere og dekorere. De er fuldt ud forberedt på at modtage gæster. Et varieret køkken og et udvalg af drinks kan tilfredsstille gourmeters smag. Men tjenesten lider lidt. Institutioner af denne type skal levere tjenester på højeste niveau. Tjenerne i restauranten kender ikke reglerne for etikette,at være uhøflig.

sal til 8 personer
sal til 8 personer

I anmeldelserne siger kunderne, at de kiggede forbi restauranten til morgenmad. Buffeten til 2100 rubler er noget fremragende (som gæsterne skriver i anmeldelserne). Et stort antal retter samt lækker og velduftende kaffe, som du kan drikke så meget du vil - alt dette glædede de besøgende. Kunder bemærker, at hygiejnerummet her er lavet i samme stil som hallerne, og det ser simpelthen så lækkert ud.

Toilet i en restaurant
Toilet i en restaurant

Morgenmad serveres i restauranten indtil kl. 11.00 i weekenden og indtil kl. 10.30 på hverdage, men efter dette tidspunkt bliver gæsterne ikke smidt ud af salen. Du kan sidde stille og roligt og nyde udsigten fra vinduet med en kop kaffe eller te. Derfor, hvis du ikke ved, hvor du skal tage hen i Moskva i weekenden, så tag til restauranten på National Hotel.

Anbefalede: