"Ritter Sport" med marcipan: beskrivelse og sammensætning

Indholdsfortegnelse:

"Ritter Sport" med marcipan: beskrivelse og sammensætning
"Ritter Sport" med marcipan: beskrivelse og sammensætning
Anonim

Søde elskere har sikkert allerede hørt om den usædvanligt velsmagende og møre chokolade "Ritter Sport" med marcipan. Produktet præsenteres for os i form af mørk bitter chokolade, ideelt kombineret med et cremet fyld med et strejf af marcipan.

Produktionsvirksomhed

Ritter Sport er et tysk chokolademærke kendt over hele verden.

Virksomheden begyndte sin historie i 1912 og har siden da ikke mistet sin førende position til nogen. Det allerførste sted, hvor repræsentanter for denne virksomhed åbnede en konfekturefabrik, var byen Bad Cannstatt. Og i 1974 dukker en farvet pakke op, som giver dig mulighed for at skelne mellem smag og type af chokolade.

År går, produktionsteknologien ændrer sig, og allerede i 1976 blev den originale emballage frigivet. På grund af dets design kunne chokoladebaren let åbnes kun ved at knække selve baren.

Chokolade "Ritter Sport" med marcipan: beskrivelse og sammensætning

Dette produkt præsenteres for os i form af en firkantet form, som er opdelt i 16 lige store skiver. Der er to typer emballage i verden: lille og stor. Mestlejligheder er små chokolader tilgængelige i små sæt med begrænset smag.

slags chokolade
slags chokolade

"Ritter Sport" med marcipan er en temmelig usædvanlig chokolade, og ikke alle søde tand vil kunne lide det. Sagen er, at selve fyldet er delikat og behageligt i smagen, i perfekt harmoni med mørk chokolade, men eftersmagen er ret ubehagelig. Børn går uden om sådan chokolade, men voksne kvinder og mænd - tværtimod.

Inkluderet i dette produkt:

  • kakaosmør;
  • liquor spiritus;
  • sukker;
  • invertsirup;
  • malede mandler;
  • sojalecithin.

Tysk chokolade "Ritter Sport" er en kombination af mørk elitechokolade med et delikat marcipanfyld, inklusive californiske mandler og små kerner, der afgiver en let bitterhed.

Produktenergiværdi

Næringsværdi pr. 100 g:

  • proteiner - 6,7 g;
  • kulhydrater - 53 g;
  • fedtstoffer - 27 g;
  • kalorier - 493 kcal.

Moderat forbrug af chokolade "Ritter Sport" med marcipanfyld stimulerer mental aktivitet, øger effektivitet og koncentration. Derudover styrker antioxidanterne i dette produkt vores immunforsvar og bremser ældningsprocessen.

Kakao indeholder theobromin, som stimulerer produktionen af endorfiner, det såkaldte "lykkehormon". Takket være dette forbedres vores humør og vores velvære generelt.

bitter chokolade
bitter chokolade

Men overdreven indtagelse af slik kan føre til fedme og diabetes.

Anbefalede: