Ananassalat til enhver lejlighed
Ananassalat til enhver lejlighed
Anonim

Ananas på dåse er et alsidigt produkt, da de ikke kun kan bruges i desserter, men også i salater og endda i varme retter. Mange tror måske, at det simpelthen er umuligt at kombinere denne frugt, kød og mayonnaise. Faktisk viser en lignende ananassalat sig at være meget velsmagende og tilfredsstillende. Du kan eksperimentere med produkter og få nye og usædvanlige retter.

Option 1

Til denne salat skal du tage følgende ingredienser: et halvt kilogram kylling (en hvilken som helst del, f.eks. filet, bryst eller kyllingelår), du skal også bruge en krukke med ananas og majs, 3 æg, ca. 120 g ost og mayonnaise til dressing.

Tilberedningsproces

Interessant nok kan denne salat lægges i lag eller bare bland alle ingredienserne. Overvej den første mulighed.

  1. ananas salat
    ananas salat

    Den valgte del af kyllingen skal koges, skæres i små tern og lægges i bunden af salatskålen. Det øverste lag er smurt med mayonnaise.

  2. Dræn væsken fra majsene, læg ovenpå kyllingen og pensl med mayonnaise igen.
  3. HvisHvis du har købt ananas i ringe, så skal de skæres i skiver, og hvis du har købt dem allerede hakkede, så læg dem straks ud i det næste lag. Pensl igen med mayonnaise.
  4. Næste lag er kogte æg hakket på et stort rivejern og mayonnaise igen.
  5. Dernæst kommer revet ost, og smør igen med mayonnaise. For at undgå at ananassalaten bliver fedtet, brug lidt mayonnaise og køb en light version.
  6. Brug din fantasi for at dekorere. Du kan for eksempel lægge flere hele ringe, majs og grønt ud. Sæt den færdige ret i køleskabet i et par timer for at gennemvæde salaten.

Option 2

Denne ananassalat med ost er meget mør og let. Den tilberedes enkelt og hurtigt. Til denne ret skal du tage følgende ingredienser: en krukke med dåse ananas og svampe. Derudover skal du bruge 3 kyllingebryst, ca. 150 g ost, krydderurter og mayonnaise. Hvis du ikke bruger sådan en dressing, så udskift den med creme fraiche.

ananas salat opskrift
ananas salat opskrift

Tilberedningsproces

Denne salat kan serveres på helt andre måder, vi foreslår, at du gør den i portionsskåle.

  1. I denne version er kyllingen ikke kogt, men tilberedt i ovnen. For at gøre dette skal du først s alte og peber brysterne og derefter sende dem i ovnen i 35 minutter, som skal opvarmes til 180 grader.
  2. Alle ingredienser skal hakkes fint. De er lagt ud i denne rækkefølge: svampe, ananas, kylling, ananas, svampe, krydderurter, lidt mayonnaise og hakket på et fint rivejern ovenpåost.

Option 3

Krabbe- og ananassalat er til stede på mange familiers festlige bord. For at tilberede denne ret skal du tage følgende produkter: en stor krukke med ananas, 4 æg, ca. 120 g ost, samme mængde krabbestænger, salat, krydderurter og mayonnaise.

krabbe og ananas salat
krabbe og ananas salat

Tilberedningsproces

  1. Ost, krabbestænger og kogte æg skal skæres i mellemstore tern. Hak dilden fint. Vi blander alle ingredienserne og smager til med mayonnaise. Hvis du vil pifte det op, så brug et fed hvidløg.
  2. Salaten er lagt ud på en usædvanlig måde. Læg ananasringene på et fladt fad, salatblade på dem og så de øvrige ingredienser. Top med lidt kværnet sort peber.

Option 4

Ananassalat, hvis opskrift vi nu vil overveje, er meget frisk og velsmagende. Denne ret vil helt sikkert glæde mange. For denne mulighed skal du tage følgende ingredienser: frisk ananas, 320 g pillede rejer. Til optankning skal du bruge: 2 spsk. spiseskefulde citron og samme mængde appelsinjuice, 3 spsk. skeer olivenolie, bogstaveligt t alt en dråbe honning, krydderurter, s alt og peber.

ananas salat med ost
ananas salat med ost

Tilberedningsproces

  1. Ananas skal skæres i to og med en skarp kniv eller ske fjernes midten. Det er vigtigt, at væggene forbliver intakte, da dette bliver vores "plade".
  2. Ananas frugtkød skal skæres i tern. Det vigtigste er at fjerne det hårdekerne.
  3. Rene rejer skal s altes og derefter steges i olivenolie i to minutter på hver side.
  4. Forbered nu dressingen separat. For at gøre dette skal du blande appelsin- og citronsaft, honning, sukker, hakkede urter, lidt olivenolie, s alt og peber. Saucen skal blandes grundigt, indtil den er jævn.
  5. Kombiner rejer og ananas i en skål, tilsæt dressing og rør rundt. Læg derefter en halv ananas i. Denne ananassalat kan også serveres med almindelig mayonnaise.

Option 5

Denne ananassalat ligner den tidligere version, men den er lidt sværere at tilberede. Til denne ret skal du tage følgende ingredienser: frisk ananas, 25 kongerejer, en lille peberfrugt, avocado, porre og rucola. Til optankning skal du bruge: 3 spsk. spiseskefulde citronsaft, 100 ml olivenolie, 3 teskefulde sennep og samme mængde revet ingefær, s alt og peber.

Tilberedningsproces

  1. Som i den forrige version skal du skære og skrælle ananassen.
  2. Skær frugter og grøntsager i tern og løg i halve ringe.
  3. Rejerne skal koges, det vil tage dig omkring 4 minutter.
  4. Kombiner ingredienserne til dressingen i en krukke, luk låget og ryst et par gange. Dresssalat med tilberedt sauce.
  5. Læg rucola på bunden af ananas og salat ovenpå.

Anbefalede: