Original og velsmagende madlavning: ostemasse lavet af hytteost og andre ingredienser

Original og velsmagende madlavning: ostemasse lavet af hytteost og andre ingredienser
Original og velsmagende madlavning: ostemasse lavet af hytteost og andre ingredienser
Anonim

Ostekage er en velsmagende og nærende ret lavet af et naturligt fermenteret mælkeprodukt. Det er også tilberedt i form af en speciel tærte med tilsætning af mel, semulje eller ris, med tørrede frugter eller krydderier. Vi gør dig opmærksom på adskillige behagelige og interessante opskrifter, der længe har eksisteret i det russiske og ukrainske nationale køkken.

Sød hytteost med rosiner

hytteostmager
hytteostmager

For at lave sådan en hytteost skal du forberede en blød, luftig masse af hytteosten. For at gøre dette føres den enten gennem en fin rist på en kødkværn eller forsigtigt males gennem en hårsigte. Eller kværn det i en blender. Produktet kræver cirka 1 kg. Den tilberedte hytteost anbringes i en gryde, sukker (350 g) hældes i den, en knivspids s alt tilsættes, hvorefter massen skal koge over medium varme i halvandet minut. Så, i fremtiden ostemasse fra hytteost, lidt afkølet, er det nødvendigt at køre 2 kyllingæg. Massen er godt æltet, bedre i hånden, og igen sat på gas for at varme op. På dette stadium tilsættes de resterende produkter til emnet: 2-3 spiseskefulde oliecremet, et par håndfulde vaskede og tørrede rosiner, 100 g kandiseret frugt, skåret i stykker.

tilberedning af ostemassekomponenter
tilberedning af ostemassekomponenter

Igen skal halvfærdig hytteost fra hytteost blandes for at fordele komponenterne jævnt. Hæld vanillin, omrør, opvarm i 5 minutter i et vandbad. I slutningen af madlavningen lægges hele ostemassen på et fad, en kegle dannes af den med en ske og en spatel, anbragt i en halv time på et køligt sted. Færdig cottage cheese ostemasse hældes med sursød bærsirup eller en blanding af sirup og cremefraiche og serveres.

Ostekage med spidskommen

Hvis du foretrækker krydrede retter, finder vi en god opskrift til din smag. Analogt med tilberedningsmetoden beskrevet ovenfor, kan du lave en anden delikatesse, kun ikke med rosiner, men med spidskommen.

hvordan man laver hytteostpandekager
hvordan man laver hytteostpandekager

Vi tror, det vil appellere til dem, der spekulerer på, hvordan man laver ostemassekager af hytteost med urter og krydderier. Det fermenterede mælkeprodukt (500 g) tilberedes som i den første opskrift. Det varmer op, s alt, malede krydderurter og 3 spsk smør tilsættes. Derefter fjernes emnet fra ilden, afkøles. 15 g spidskommen hældes i ostemassen, finthakket dild, presset hvidløg (3-4 fed), lidt sort peber blandes. Endnu en gang æltes og afkøles et køligt sted. Hældt hytteost med mayonnaise og sennepssauce, serveret som en krydret forret.

Ungarsk ostemassekage

hvordan man laver hytteostpandekager
hvordan man laver hytteostpandekager

Vi t alte om, hvordan man laver hytteostpandekager uden mel. Lad os nu tale om bagning. Til en ny ret skal du bruge: 300 g hytteost, et glas mel, 3-4 spiseskefulde sukker, skal af en halv stor citron, 50-60 gr. fløde, 2 æg, lidt s alt. Ostemassen knuses. Æggenes blommer og hvider adskilles. Blommerne lægges straks i hytteosten, sukker og s alt, vanillin, citronskal tilsættes der, fløde hældes i, alt blandes godt. Separat skal du piske proteinerne i et stærkt skum og forsigtigt blande med ostemassen. Sæt det på en bageplade, sæt i en varm ovn, bag til det er gyldenbrunt.

færdiglavet hytteost
færdiglavet hytteost

Server med hytteost, efter ungarsk skikke, en salat af friske agurker og radiser med creme fraiche og grønne løg.

God appetit til dig!

Anbefalede: