Hvor skal man spise middag? Liste over restauranter i Grozny

Indholdsfortegnelse:

Hvor skal man spise middag? Liste over restauranter i Grozny
Hvor skal man spise middag? Liste over restauranter i Grozny
Anonim

Grozny er hovedstaden i Den Tjetjenske Republik. Beboere og gæster i byen er meget glade for at tilbringe tid på restauranter med godt køkken. Vi vil fortælle om dem i dag. Du vil finde ud af, hvor de er placeret, i hvilken tilstand virksomhederne er åbne, og hvad du kan bestille fra menuen.

Byen Grozniy
Byen Grozniy

Vincenzo Restaurant

Adressen på restauranten i Grozny: Akhmat Kadyrov Avenue, 40. Den blev åbnet af det største firma i Nordkaukasus, Mercada Group. Gæsterne inviteres til at smage europæiske, italienske og middelhavskøkken. Etablissementets åbningstider: dagligt fra 10:00 til 21:00. Der er mulighed for levering samtidig. Det udføres for ethvert beløb, den gennemsnitlige tid er 60 minutter. Tjenesten er gratis for ordrer over 900 rubler.

Vincenzo Restaurant
Vincenzo Restaurant

Lad os se nærmere på menuen og fortælle lidt om de retter, der tilbydes her. Ørred serveres med citron og grøntsager. Prisen for en servering er 360 rubler. Du kan også bestille kyllingefilet med asparges - 260 rubler, oksekødmedaljoner - 440 rubler, roastbeef - 320 rubler, svampesuppe til 170 rubler, pasta med karrykylling - 270 rubler.

PALAZZO Restaurant

Restauranten ligger i Grozny på følgende adresse: Putin Avenue 11. Åbningstider: dagligt fra 10.00 til 23.00. Ordrer accepteres efter samme tidsplan.

Palazzo Restaurant
Palazzo Restaurant

Menuen indeholder følgende retter:

  • kød på fransk (320 g) for 320 rubler;
  • Spansk kylling i flødesauce (260 g) til 220 rubler;
  • 3 typer saj til 980 rubler;
  • fetuccini med kylling til 230 rubler;
  • Cæsarsalat med rejer til 260 rubler.

Gæster bedømmer det positivt. På foraerne kan du finde anmeldelser, der fortæller, at restauranten har nogle problemer med leveringen, men køkkenet her er utrolig lækkert, og kunderne er klar til at vente lidt. Som et kompliment og en undskyldning for forsinkelsen inkluderer ordren ofte en gratis dessert.

Zolotoy Dvorik restaurant

Adressen på restauranten i Grozny: Khamzat Orzamiyev street, 11. Gæster inviteres til at prøve retter fra det europæiske og japanske køkken. Gratis forsendelse er tilgængelig for ordrer over $500. Gennemsnitlig leveringstid 50 minutter. Restauranten er åben syv dage om ugen fra 11:00 til 22:50. Ordrer udføres i samme tilstand.

Image
Image

Lad os se nærmere på menuen. Udgifterne til californiske ruller med laks vil koste gæsterne 250 rubler. Du kan også bestille manti til 180 rubler for 1 portion. På menuen kan du også finde sådan et element som græsk salat til 180 rubler. Du kan også bestille Firmniy salat for 220 rubler.

Anmeldelser om restauranten i Groznyj er 70 % positive. Nogle gæster klager dog over, at leveringen er for lang. Især om aftenen. Der er ingen klager over kvaliteten af retterne.

Bukhara Restaurant

Restauranten i Grozny ligger på følgende adresse: Putina Avenue, 2. Gæsterne tilbydes retter fra det nationale og usbekiske køkken, grill, italienske retter, sushi. Levering i gang. I dette tilfælde skal du bestille for et beløb over 500 rubler, og for ordrer over 1.200 rubler vil levering være gratis. Gennemsnitlig leveringstid 50 minutter. Restauranten er åben fra kl. 10.00 til 22.40.

Overvej menuen. Gæster kan bestille en sådan ret som kaurma lagan til 310 rubler, tehuspilaf til 290 rubler, dolma til 220 rubler, arabisk kylling til 220 rubler. Tilgængelig på bestilling og laks med ost til 460 rubler. Den fulde menu kan findes på institutionens officielle hjemmeside, samt direkte i selve restauranten.

Paradise Restaurant

Paradise restaurant i Grozny er placeret på adressen: Kalashnikova street, 26. Åbningstider: dagligt fra 11:00 til 23:00.

I restauranten kan du bestille banketter, bryllupper, festligheder. Gæsterne vurderer etablissementet til 4,5 point ud af 5. Menuen byder på retter fra nation alt, kaukasisk, europæisk køkken.

Det er vigtigt at bemærke, at arrangementer skal bookes på forhånd, især i sæsonen. For at gøre dette skal du kontakte institutionens administrator. Kontaktnummeret kan findes på siderne af sociale netværk på internettet.

Anbefalede: