Hvor skal man spise morgenmad i Skt. Petersborg: en liste over caféer og restauranter, topvurderinger, menuer, tips og tricks

Indholdsfortegnelse:

Hvor skal man spise morgenmad i Skt. Petersborg: en liste over caféer og restauranter, topvurderinger, menuer, tips og tricks
Hvor skal man spise morgenmad i Skt. Petersborg: en liste over caféer og restauranter, topvurderinger, menuer, tips og tricks
Anonim

Hvor skal man spise morgenmad i Skt. Petersborg? Faktisk er der masser af steder i Ruslands kulturelle hovedstad, hvor du kan starte dagen med en lækker morgenmad tilberedt af byens bedste kokke. Lad os tage et kig på listen over de bedste restauranter at besøge om morgenen.

Liste over de bedste etablissementer

Før vi overvejer de bedste steder i Skt. Petersborg at spise morgenmad om morgenen, bør vi tale om vurderingen af restauranter og caféer, som blev oprettet på baggrund af feedback fra byens indbyggere, der foretrækker at spise et morgenmåltid i cateringvirksomheder. De tre bedste steder til dette er restauranterne CHARLIE, Tours og Du Nord, som byder på de tidligste morgenmad i hele storbyen. De anførte virksomheder har ret høje ratingplaceringer - omkring 9,5 point ud af 10, hvilket er en glimrende indikator for niveauet af madlavning, dens præsentation oggæsteservice.

På lavere positioner i den vurderede vurdering er sådanne etablissementer som cafeer "Dreamers", "Itali", "Banshchiki", samt "Nasha Dacha", "Bonus-Trek" og I ER TAKNEMLIG FOR I DAG. Lad os overveje alle disse etablissementer mere detaljeret, med de vigtigste funktioner i den traditionelle service for dem.

Dreamers

Hvor skal man spise en lækker morgenmad i Skt. Petersborg? I betragtning af listen over de bedst egnede etablissementer til dette, bør du være opmærksom på cafeen "Dreamers", som har en separat morgenmadsmenu, som er gyldig hver dag fra åbningstidspunktet (8:00) til middag.

Det pågældende etablissement tilbyder fremragende forfatterkøkken samt fremragende kompleks morgenmad, hvis pris nødvendigvis inkluderer varm kaffe.

Det skal forstås, at for at besøge sådan et sted, skal du først bestille bord til dig selv, da stedet er meget populært blandt byens beboere. Dette etablissement skylder sin popularitet ikke kun til den oprigtige atmosfære, der hersker inden for dets mure, men også til en behagelig pris - den gennemsnitlige pris for en bestilt komplet morgenmad er omkring 400-500 rubler.

The Dreamers cafe ligger i Skt. Petersborg, på bredden af Fontanka-floden, 11.

Hvor skal man spise morgenmad i St. Petersborg
Hvor skal man spise morgenmad i St. Petersborg

CHARLIE

Det vigtigste ved CHARLIE-cafeen er, at alle dem, der kommer til dens vægge under morgenmaden, har ret til et glas mousserende vin som gave. I deresBeboere i St. Petersborg siger, at de i CHARLIE ikke kun tiltrækkes af lækker mad, men også af det originale interiør, hvor opmærksomheden henledes på den lyserøde væg dekoreret med flamingo-malerier.

Morgenmenuen, der præsenteres på etablissementet, har flere muligheder for retter fra kokken. Faste gæster hos CHARLIE bemærker meget ofte i deres anmeldelser den fantastiske smag af korn, der serveres i cafeen, hvoraf mange er tilberedt med tilsætning af frugt. Her kan du endda bestille en kilogram cheesecake, designet til en stor gruppe gæster. Selvfølgelig indeholder den foreslåede liste et udvalg af klassiske røræg og toasts med forskellige tilføjelser.

CAFE CHARLIE er placeret på bredden af Griboyedov-kanalen, 54, som er i gåafstand fra Sennaya Ploshchad og Spasskaya metrostationer.

Hvor skal man spise morgenmad i St. Petersborg om morgenen
Hvor skal man spise morgenmad i St. Petersborg om morgenen

GASTROLI

Hvor kan jeg spise morgenmad i Skt. Petersborg? Mange borgere bemærker, at dette kan gøres på restauranten GASTROLI, som ligger nær metrostationerne "Gostiny Dvor" og "Chernyshevskaya", langs Pestelya-gaden, 7.

Det vigtigste ved denne institution er, at dens morgenmad i 2018 blev anerkendt som den bedste i hele byen. Morgenmadsmenuen i denne cafe er lille - den er samlet på ét ark og består af flere varianter af grød, hytteost, røræg, cheesecakes og croissanter. Hvad angår priserne på menuen i dette etablissement, er gennemsnitsprisen for morgenmad her omkring 400 rubler, hvilketret acceptabelt.

Til alle dem, der planlægger at besøge dette etablissement for første gang i den varme årstid, råder erfarne GASTROLI-gæster mindst én gang til at sidde på dens åbne terrasse, som har en fantastisk udsigt over St. Panteleimon-kirken, selvom det regner.

Hvor man kan spise en lækker morgenmad i St. Petersborg
Hvor man kan spise en lækker morgenmad i St. Petersborg

ITALY

Når du bor i Petrogradka, bør du helt sikkert besøge restauranten ITALIEN bare for at smage den fremragende morgenmad, der serveres her. Morgenspecialiteter her er korntoast med avocado og rejer, røræg "Verde Verde", sort trøffelscramble og eksotisk frugtdessert med yoghurt og chiafrø. Den gennemsnitlige pris for en morgensnack her er omkring 600 rubler, men de fleste besøgende bemærker, at smagen af de serverede retter virkelig er det værd.

På hverdage serveres morgenmad her fra kl. 11, og derfor anbefaler byens indbyggere ofte dette sted til alle dem, der planlægger en gåtur rundt i byen. Mange regelmæssige besøgende på ITALY Cafe råder gæster til at blive i området med panoramavinduer med udsigt over den travle Bolshoy Prospekt.

ITALIEN-cafeen ligger på Petrograd-siden, på Bolshoy Prospekt, 58.

Badeassistenter

Hvor kan jeg spise morgenmad i Skt. Petersborg? Til dette formål er restauranten "Banshchiki" ideel, som tilbyder et bredt udvalg af retter tilberedt i stil med russisk køkken. I anmeldelser efterladt af besøgende ominstitution, siges det, at restauranten "Banshchiki" serverer meget velsmagende mad, hvis smagstræk ikke kan kaldes kedeligt, og præsentationen er forældet.

På den pågældende institutions morgenmadsmenu er kun angivet 20 retter, hvoraf de mest populære er cheesecakes, comboen "Leningrad breakfast", varmt stegt kød med røget vildtkød, semuljegrød med karamel og valnødder, samt tomater og ærtegrød. Til alle dem, der ønsker at besøge dette etablissement om morgenen, anbefaler mange erfarne gæster at smage hjemmelavet marmelade, som præsenteres i et bredt udvalg. Kommentarerne indikerer også ofte, at den mest behagelige atmosfære i denne institution hersker ved bordene langs vinduerne.

Restauranten "Banshchiki" ligger i gåafstand fra metrostationen "Ploshchad Vosstaniya", langs Degtyarnaya-gaden, 1a.

Hvor man kan spise morgenmad i centrum af St. Petersborg
Hvor man kan spise morgenmad i centrum af St. Petersborg

DU NORD

Hvor i Skt. Petersborg skal man spise morgenmad tidligt om morgenen? Selvfølgelig i DU NORD, hvor de tidligste morgenmad tilberedes. Denne institution har eksisteret i meget lang tid og har et fantastisk ry - forretningsmøder og datoer er ofte planlagt her.

DU NORD tilbyder et fremragende udvalg af morgenmad, blandt hvilke lokale croissanter er anerkendt som meget populære, som er ideelt kombineret med varm chokolade. Her kan du også smage havregryn, flere muligheder for røræg, samt kartoffelpandekager.

Kendte mennesker anbefaler meget oftebesøg konditoriet, som ligger i DU NORD: det arbejder døgnet rundt. Det tilbyder et bredt udvalg af aromatiske signaturkager samt varme drikke.

Restauranten ligger på Ligovsky Prospekt 41. Ikke langt fra dette sted ligger metrostationerne Ploshchad Vosstaniya og Mayakovskaya.

Hvor skal man spise morgenmad i St. Petersborg tidligt
Hvor skal man spise morgenmad i St. Petersborg tidligt

JEG ER TAKNEMLIG FOR I DAG

Fra kl. 10.00 til kl. 21.00, JEG ER TAKKELIG FOR I DAG serverer en morgenmadsmenu, der består af lette internationale retter. Institutionen tiltrækker besøgende med sin fantastiske atmosfære, energigivende og positiv resten af dagen. Desuden bemærker mange besøgende, at i den varme årstid åbner vinduerne i restauranten, hvorfra Griboyedov-kanalen er synlig - bordene i nærheden af dem er norm alt optaget. Midt i hallen er det i øvrigt heller ikke dårligt - det samfund, der besøger restauranten er så venligt, at man, når man sidder i centrum af etablissementet, nemt kan stifte nye bekendtskaber.

Når vi taler om menuen i restauranten, JEG ER TAKNEMLIG FOR I DAG, skal det bemærkes, at der på dens sider er flere populære positioner, som er belgiske vafler med søde tilsætningsstoffer, en signatur engelsk morgenmad, samt en laksecroissant anbefalet af mange. -Fransk.

Restauranten JEG ER TAKKELIG FOR I DAG ligger på Gorokhovaya Street 24, ikke langt fra Nevsky Prospekt, Admir alteyskaya og Sadovaya metrostationer.

Hvor kan jeg spise morgenmad i St. Petersborg
Hvor kan jeg spise morgenmad i St. Petersborg

KlubMorgenmad

Hvor skal man spise morgenmad i Skt. Petersborg, i centrum af Vasileostrovsky-distriktet? Den ideelle mulighed for dette er en lille cafe "Breakfast Club", som er placeret på et ret tilgængeligt sted (ikke langt fra metrostationen "Sportivnaya" og "Vasilevsky Island"). Institutionen tilbyder en masse interessante budgettilbud, som selv studerende har råd til. Her kan du for lidt over 320 rubler bestille en enorm morgenmad i engelsk stil, som vil omfatte røræg, kartofler, bønner, svampe og tomater.

Morgenmad på en cafe i St. Petersborg
Morgenmad på en cafe i St. Petersborg

Hvad angår det indre af institutionen, er den indrettet i stil med en skolecafe: her kan du se små runde borde, en masse skabe, som er indretning, og bløde og meget behagelige stole er tilvejebragt. siddende gæster. For at understrege tilstedeværelsen af et skoletema blev der brugt plakater, bøger, klokker og nogle andre attributter i institutionens indre.

Den pågældende cafe er placeret på den første linje på Vasilyevsky Island, 42.

Anbefalede: