Cafe "Baloven" på Paveletskaya: anmeldelser
Cafe "Baloven" på Paveletskaya: anmeldelser
Anonim

Der er mange cateringvirksomheder i Moskva, som er placeret i nærheden af metrostationer. Dette er praktisk for kunderne. Cafe "Baloven" på "Paveletskaya" har været i drift siden 2000. I løbet af denne tid er mange besøgende på restauranten blevet faste kunder i denne institution. Her kan du holde en banket, samt en lækker frokost eller middag.

etablissementets udseende
etablissementets udseende

Cafe "Baloven" på "Paveletskaya": adresse

Restauranten åbner dørene for besøgende på Valovaya-gaden, hus 11/19. I nærheden ligger metrostationen "Paveletskaya". På hverdage er institutionen åben fra 09.00 til 23.00. Og på lørdage og søndage - fra 11:00 til 23:00. Et bord kan reserveres på forhånd via telefon (tilgængelig på den officielle hjemmeside). Du kan også bestille online der.

Image
Image

Cafe "Baloven" på "Paveletskaya": hvordan man kommer fra metroen

Hvis du går fra metrostationen "Paveletskaya", så er institutionen mindre end 300 meter væk. Du skal gå lige ad Valovaya Street. Der vil være en lille bygning til højre. I stueetagen i denne tre-etagers bygning kan duDu vil se et stort skilt med navnet på cafeen. Dette er det rigtige sted.

Interiør

Indretningen er meget hyggelig. Ved indgangen bliver gæsterne mødt af en figur af en engel, som straks muntrer alle op. Hallen er opdelt i zoner med forskelligt antal pladser. Så du kan vælge vidunderlige borde nær vinduerne. Bag dem kan du drikke te eller andre drinks og se Moskvas travlhed.

interiør i hallen
interiør i hallen

Salen i cafeen "Baloven" på "Paveletskaya", som anmeldelser vil være nedenfor, er ret rummelig. Alle møbler er i mælkeagtige og lyse beige toner, som visuelt forstørrer rummet. I hjørnerne er der afsondrede steder med sofaer, som kan rumme et venligt selskab eller en stor familie. Der er små borde i midten af rummet. Flere af dem er omgivet af en gennemsigtig skærm, som tilføjer mystik og komfort til stedet.

borde ved vinduet
borde ved vinduet

Menu

Siden 2000 har hele personalet på cafeen "Baloven" på "Paveletskaya" gjort alt for at gøre gæsterne tilfredse. Komfort og hygge - det skal restaurantbesøgende føle.

Restaurantens menu omfatter retter fra europæiske og italienske køkkener. Der er også en leveringsservice, der bringer dine yndlingsretter direkte til dit hjem på et passende tidspunkt for dig. Alle gæster får mulighed for at få en solid og velsmagende morgenmad på etablissementet, samt nyde en forretningsfrokost på hverdage.

Morgenmad

Morgenmenuen indeholder flere muligheder for retter. Havregrød eller semuljegrød serveres med smør eller marmelade. Del af denne morgenmadvil koste 130 rubler.

Røræg eller 2-æg røræg er lidt billigere (120 rubler pr. portion). De kan bestilles med bacon, tomater, ost eller skinke. Yderligere komponenter koster 50 rubler hver.

En ekstravagant ret - ægget "Benedict", som serveres med toast og lets altet laks - vil koste gourmeter 250 rubler pr. portion. Men bagte spejlæg er de fleste mænds valg. Retten serveres med toast, svampe og minipølser. Prisen for en portion på 200 gram er 270 rubler.

Dejlige damer vælger ofte rødmossete cheesecakes som morgenret i cafeen "Baloven" på "Paveletskaya". De er tilberedt af hjemmelavet hytteost, og serveret med marmelade og creme fraiche. Sådan en morgenmad koster 180 rubler.

Pandekager er mange moskovitters yndlingsret. De serveres med marmelade og vanillecreme, samt oliven og laks. Prisen afhænger af de ekstra komponenter.

Saftig sandwich er travle menneskers morgenmad. Denne ret er ideel til dem, der har travlt (du kan tage den væk med kaffe). Tilbered varme sandwich med kylling, oksekød eller laks. Sådan en morgenmad koster fra 150 til 180 rubler.

Salater

Den mest originale ret i dette afsnit er salat med roastbeef eller ål. Den serveres i en glaskrukke med røg på elsavsmuld. Sådan en fornøjelse koster 550 rubler for 200 gram.

Auberginesalat serveret lun med valnøddesauce (koster 390 rubler). En sommersalat med friske grøntsager til en værdi af 370 rubler vil være en god start på frokosten.

Bagt salat med laks og pocheret æg vil koste gæsterne 520 rubler. Der er også flere varianter af Cæsar-salater på menuen.

Snacks

Institutionens eksklusive retter - forret "Ved geddekommandoen", julienne med porcini-svampe og krabbe, samt hakket kød og kyllingepostej med toasts.

Også kan en bagt pære med rejer (450 rubler pr. portion) eller laksetatar (520 rubler) være en ret til drinks. Restaurantens menu omfatter spinattærte, rejer i asiatisk stil og sild med kartofler. Retter i denne sektion koster fra 300 til 700 rubler pr. portion.

supper

Udvalget af første kurser i institutionen er ikke særlig bredt. Kyllingebouillon med nudler og borscht er efterspurgt blandt besøgende. På menuen er der også flødesupper lavet af tomater, græskar, svampe og rejer. Prisen for supper er fra 300 til 450 rubler per portion. Til de første retter byder tjenerne på luftige boller lavet af forskellige meltyper fra deres eget bageri.

Hovedretter

Saftig oksemørbradbøf med tomater og rosmarin koster 790 rubler. En portion vejer 380 gram. Lammekebab med løg og salat er en god kødret til frokost. En portion på 300 gram koster 650 rubler. For fiskeelskere inkluderer restaurantens menu havaborre og laks.

hovedret
hovedret

Kyllingtobak, andebryst og oksekødstroganoff - alt dette kan gæsterne prøve i cafeen "Baloven" på "Paveletskaya". Og for dem, der savner hjemmelavede dumplings, byder restauranten på denne hovedret fyldt med kalvekød. En portion på 350 gram koster 450,-rubler.

Pasta og risotto

Som nævnt ovenfor er cafeen "Baloven" på "Paveletskaya" specialiseret i italiensk køkken. Derfor kan du her prøve originale og duftende nudler og risretter. Pappardelli med porcini-svampe, tagliatelle med zucchini, farfalle med laks og spaghetti carbonara kan smages af kokken på dette etablissement. Også cafeen "Baloven" på "Paveletskaya" tilbyder sine gæster klassisk pasta med fisk og skaldyr og sort spaghetti med Buratta ost. Prisen på disse retter overstiger ikke 750 rubler.

Pizza

Mærket pizza "Baloven" koster 490 rubler for 670 gram. De tilbyder også Buffalo, Four Cheese, Lucky Plus, Margarita og Pepperoni. Alle retter vejer fra 500 gram. Den gennemsnitlige pris for en pizza er 500 rubler.

pizza i restauranten
pizza i restauranten

Desserter

Mange gæster anbefaler at prøve signaturkagen "Baloven", som koster 370 rubler for en portion på 190 gram. En varm æblestrudel eller honningkage kan være den perfekte afslutning på en frokost eller middag. Dessertpandekager med fløde og hindbærsauce efterlader ikke besøgende ligeglade.

pandekager med hindbærsyltetøj
pandekager med hindbærsyltetøj

For elskere af is og sorbet tilbyder cafeen "Baloven" på "Paveletskaya" (hvor billedet var ovenfor) disse delikatesser i et bredt udvalg. Det er også værd at spørge tjeneren, om der er en dessert "Overraskelse fra kokken" tilgængelig.kokke". Denne søde fornøjelse vil blive værdsat af alle gæster.

Forretningsfrokost

Kompleks frokost i institutionen tilberedes på hverdage fra 12:00 til 16:00. Det kan bestilles med levering til kontoret eller hjem. Omkostningerne til frokost er fra 390 rubler. Frokosten inkluderer salat (flere at vælge imellem), dagens suppe og hovedret (at vælge imellem). I stedet for salat kan du vælge sild med kartofler. Gæster kan også vælge mellem brød og drikkevarer.

kød med grøntsager
kød med grøntsager

Anmeldelser

Siden 2000 har etablissementet "Baloven" fået et stort antal faste kunder. Gæster besøger denne institution med glæde, fejrer fødselsdage, jubilæer, bryllupper her. Restauranten afholder ofte temafester og firmamøder.

I deres anmeldelser sparer gæster på institutionen ikke på komplimenter. De siger, at enhver ret, der serveres på en cafe, er så smuk, at selv almindelig toast ser ud til at være den lækreste i verden. Tjenerne er altid høflige og venlige. I cafeen "Baloven" på "Paveletskaya" er der en særlig atmosfære af varme og komfort. Interiøret i blide farver er fortyndet med røde lamper. Alt er hjemme-stil (varmt og godt).

Positive anmeldelser er også efterladt af de kunder, der fejrede festlighederne her. Institutionen har et meget interessant interiør, som ikke kræver yderligere dekoration. Menuen er fremragende, og priserne er gennemsnitlige. På nuværende tidspunkt er det svært at finde en sådan institution i Moskva, der ville kombinere alle de ovennævnte kvaliteter. Det gode udvalg af drinks i baren suppleres perfekt af de mange lette snacks på menuen. Desserter er en afbehagelige accenter i fejringen. Gæsterne kunne selv vælge, hvilken sød ret de kunne lide. Og Chef's Surprise var en behagelig overraskelse.

festbord
festbord

Gæster i anmeldelserne siger, at de ofte går på cafeen "Baloven" på "Paveletskaya" (hvordan man kommer dertil - beskrevet ovenfor) til frokost. For en gennemsnitspris kan du få et velsmagende og tilfredsstillende måltid på en institution. Et stort plus er, at du kan vælge retterne. Det bør ikke ignoreres, at hver klient kan bestille levering af deres yndlingsmad til deres hjem eller kontor. Dette er et stort plus for enhver virksomhed.

Besøgende i anmeldelserne udtrykker deres taknemmelighed over for administrationen for, at cafeen glæder sine kunder. Alle vil gerne se flere sådanne steder i Moskva. Cafe "Baloven" på "Paveletskaya" (adressen og anmeldelser er angivet ovenfor) er et atmosfærisk etablissement med en hjemlig atmosfære og lækker mad.

Anbefalede: