Røreæg med ost. En enkel ret på en ny måde

Røreæg med ost. En enkel ret på en ny måde
Røreæg med ost. En enkel ret på en ny måde
Anonim

Denne ret anses for at være den nemmeste. Måske kan endda et barn lave mad. Det kaldes også bachelorretten. Dette er et spejlæg. På trods af sin enkelhed kan denne kulinariske kreation præsenteres i et helt nyt lys. Det kan tilberedes på forskellige måder afhængigt af de anvendte produkter. Men hovedkomponenten i sådan en ret er selvfølgelig æg.

Spejlæg
Spejlæg

Lad os tage nogle originale retter. Rumænsk røræg er meget usædvanligt og velsmagende. Vi tager en gryde, der ikke er særlig høj, og hælder vand i den. Vi sætter beholderen på ilden og venter, indtil den koger. For at forberede denne ret har du brug for meget friske æg. Tilsæt en spiseskefuld eddike til vandet, så blommen og proteinet er jævnt fordelt.

Når vandet begynder at koge, skal du reducere ilden en smule. Knæk æggene et efter et i en skål og kom dem i det kogende vand. Lad dem koge i en gryde, dækket med låg, i cirka 3 minutter. I løbet af denne tid vil proteinet koge grundigt, og blommen forbliver flydende indeni.

Vi fåræg fra vand til fad. Smelt smørret og hæld det over æggene. Drys med krydderurter eller ost på toppen.

Stegte æg med ost
Stegte æg med ost

Røreæg og ost kan se så flotte ud, at de vil pynte på ethvert bord. Men den er ikke kun smuk, men også lækker. Skær løget i tern og steg på en pande.

Blancherer samtidig tomaterne, så de frigøres fra skrællen. Skær dem i tern og kom dem i løggryden.

Pisk æggene i en separat skål og kom dem sammen med ost i tern. Når tomaterne er let stegt eller endda stuvet, drysses dem med s alt og peber. Hæld derefter æg og ost i gryden. Retten skal ikke røres. Når røræggene med ost er klar, hældes det hakkede grønt ovenpå. Sluk for ilden og dæk gryden med et låg. Efter 10 minutter serverer vi retten på bordet.

Røræg med løg
Røræg med løg

En anden original ret er røræg med løg og surmælksost. For at tilberede det skal du tage 5 æg, 100 gram surmælksost, 50 gram nødder, 2 løg, 2 fed hvidløg, koriander og myntegrønt, valnøddeolie eller noget andet.

Til at begynde med skal du rense og hakke løget fint og stege det i en stegepande med olie. Surmælksost skåret i tern og tilsæt der. Bræk æggene hver for sig i en skål og pisk dem let. Når osten er lidt stegt, hældes dem i gryden. Stegte æg med ost koges på 2 minutter. I mellemtiden passerer vi hvidløg, krydderurter og nødder gennem en kødkværn. Tilsæt denne blanding til æggene. Retten er klar. Den kan serveres med adjika eller evtsauce baseret på tomat eller tomater.

Røreæg med ost tilberedes enkelt og hurtigt. Dette er en fantastisk morgenmadsret, let og nærende på samme tid. Du kan tilføje alle ingredienser til det. Steg for eksempel finthakkede løg, tomater, sød peber og hæld dem med sammenpisket æg. Drys hakkede krydderurter ovenpå. Som en ekstra ingrediens kan du bruge pølse eller pølser. Denne ret har ikke en specifik opskrift, som skal følges. Alle komponenter steges på skift og fyldes til sidst med æg. Meget enkelt, men hvilket resultat!

Anbefalede: