Lækker fisk på grillen

Lækker fisk på grillen
Lækker fisk på grillen
Anonim

Grillning er en af de bedste måder at fiske på, især dem med fast, fedt kød. Der er mange forskellige måder at tilberede fisk på grillen, men de deler alle den samme fordel - ved sådan stegning fjernes overskydende fedt, og der opstår ikke forbrændingsprodukter, der er karakteristiske for en stegt skorpe. På dit bord er lækker og tilfredsstillende mad, der ikke skader kroppen.

Fisk på grillen
Fisk på grillen

Derudover kan fisk på grillen tilberedes med forskellige marinader og saucer. Takket være denne ret vil din familie og venner ikke kede sig i lang tid.

Rød fisk på grillen

Opskriften kræver følgende produkter til madlavning: otte hundrede gram laks, en halv liter vand, saft af en halv citron og en halv lime, lidt revet ingefær, en kvist timian, limeskal, sukker, en halv spiseskefuld sennepsfrø, spidskommen, fennikel, chili, en teskefuld s alt. Til en citronmarinade skal du bruge vand, citron- og limesaft, limeskal, sukker, timian og ingefær. Bland alle ingredienserne til marinaden og varm på komfuret i cirka fem minutter. Hæld laksen med den resulterende sauce og lad den stå i femogfyrre minutter. Tør krydderierne i en stegepande uden olie og kværn i en morter, drys fisken med dem. Steg laksen på komfureteller på grillen til de er gyldenbrune. Det bedste tilbehør ville være kartoffelmos med creme fraiche og friske krydderurter. Hvis du ønsker en original kombination, kan grillet fisk serveres med frisk spinat og mango.

Flunder med grønt smør

Lækker fisk på grillen kan ikke kun være rød.

Rød fisk på grillen opskrift
Rød fisk på grillen opskrift

Flunder er også meget saftig og velduftende. Tag otte fisk, hundrede og firs gram smør, et halvt bundt grønne løg og persille, to citroner, hundrede gram smør. Fløde smør med hakket persille og citronsaft, tilsæt peber og lad det stå i køleskabet i en time. Skræl skrubberne og skær skrå snit på skrogene. Mariner fisken med vegetabilsk olie, grønne løg og citronsaft. Efter en time drænes den overskydende marinade og fisken lægges tæt på grillen eller grillen. Steg et par minutter på hver side. Færdig fisk bør serveres med stivnet grønt smør, persille og citron.

flodfisk på grillen

Hvis familien har en ivrig fisker, kan du tilberede ikke kun havfisk, men også almindelige gedder. Du skal bruge tre hundrede gram fisk, s alt, persille, dild. Tarm og skyl slagtekroppe grundigt. S alt fisken indefra og lad stå i et kvarter.

Sådan tilberedes fisk på grillen
Sådan tilberedes fisk på grillen

Efter dette tidspunkt placeres friske grøntsager i de afskårne maver. Overfør fisken til grillen og bag den til den er færdig. Som regel tilberedes fisk på grillen i cirka femten minutter. Denne ret kan serveres tilenhver tilbehør efter smag.

Krulsardiner

Denne usædvanlige grillede fisk vil glædeligt overraske dig med sin originale smag. Det vil tage et kilo sardiner, groft s alt, oregano, persille, fennikel, citron. Til marinaden skal du tage et og et halvt glas fiskebouillon, peber, s alt, majsmel, to æggeblommer og citronsaft. Skær udskæringer på skrogene, drys med s alt og krydderurter og lad det stå i en halv time. Bland alle ingredienserne, undtagen citronsaft og æggeblommer, i en gryde, rør ved svag varme i femten minutter. Hæld blommerne med citronsaft i saucen, når den bliver tykkere. Uden at bringe i kog, lad det tykne helt. Efter at have stegt sardinerne på grillen, indtil de er sprøde, serveres de til bordet med sauce og citron.

Anbefalede: