De lækreste snacks på festbordet: opskrifter, madlavningshemmeligheder

Indholdsfortegnelse:

De lækreste snacks på festbordet: opskrifter, madlavningshemmeligheder
De lækreste snacks på festbordet: opskrifter, madlavningshemmeligheder
Anonim

Hver værtinde har sine egne signaturretter, som hun tilbereder til forskellige ferier eller ankomsten af gæster. I dag tilbyder vi dig at genopbygge dette lager. Emnet for denne artikel vil være de lækreste snacks tilberedt til det festlige bord. Vi har kun valgt de enkleste og mest interessante muligheder for dig.

Krabbepinde i tarteletter
Krabbepinde i tarteletter

Lækre snacks i tarteletter

De er praktiske at spise og tjener som en fantastisk dekoration til det festlige bord. Tarteletter kan laves med en bred vifte af fyld. Vi inviterer dig til at prøve nogle enkle og lækre muligheder:

  • Ost med laks eller lyserød laks. En usædvanlig velsmagende og tilfredsstillende snack, desuden ser den meget imponerende ud på det festlige bord. Vi skal bruge en pakke fiskefileter, enhver ostemasse (du kan tage den med urter), persilleblade. Vi tager en tartelet, lægger en lille mængde ost, det er bedst at fylde den halvvejs. Skær fiskefileten i stykker. Vi lægger laks eller lyserød laks på ost, oven på et blad af persille. Fisk kan drysses med citronjuice.
  • Dine gæster vil elske svampe- og æggetarteletterne. Tag to hundrede gram champignoner (du kan vælge andre svampe). Hæld lidt solsikkeolie i gryden. Hak svampene fint og steg, du kan tilføje løg. Kog to eller tre æg, pil dem og riv dem på et mellemstort rivejern. Tilsæt derefter den resulterende masse til svampene, krydr med en skefuld mayonnaise eller creme fraiche. Fyld tærterne op. Grønt kan lægges oven på fyldet.
  • Tarteletter med krabbepinde, æg. Ingredienserne hakkes fint og blandes med en lille smule mayonnaise. Du kan tilføje majs. Tarteletter fyldes med den resulterende masse.
  • lækre snacks
    lækre snacks

Lækre snackopskrifter

Det er ikke nødvendigt at forberede et stort antal komplekse salater og andre retter til det festlige bord. Du kan købe flerfarvede spyd (som sælges i store mængder i butikkerne) og lave velsmagende og mættende snacks på dem. Vi lister kun nogle få muligheder, selvom der kan være mange flere:

  • Med druer. Hvad skal vi bruge? Druer, det er bedst at tage frøfri; hård ost; oliven eller oliven. Denne forret passer godt til enhver vin eller champagne. Druer skal vaskes grundigt, vi tager kun smukke bær uden skader. Osten skæres i små tern. Druer, et stykke ost og en oliven sættes på et spyd. Snacksen er klar. Hvad kunne være nemmere?
  • Canape med tomater, ost, rød fisk. Lad os tage et brød, du kan gøre det på sort brød. skære stykkerne af,som vi skærer i halve. Smør hver med smør. På toppen lægger vi et stykke rød fisk, derefter ost og på toppen en cirkel tomat. Vi prikker en lækker snack på et spyd og lægger den på et smukt fad.

Med røget pølse og agurk. Ikke en eneste fest er komplet uden disse produkter for mange husmødre. Skær agurk og pølse i skiver. Læg et salatblad på et lille stykke af et brød. Derefter agurk og pølse. Hvis du skærer det tyndt, kan du rulle det fint sammen. Tilsæt en halv oliven og prik på et spyd.

Lavash roll salat

Mange husmødre elsker at lave mad "Olivier" til det festlige bord. Lad os tilføje lidt variation til din yndlingsret og gøre den til den lækreste snack. Tag et stykke pitabrød og smør det godt med blød ost. Riv kogt pølse på et mellemstort rivejern og fordel det over hele overfladen. Smør med mayonnaise. Vi gnider syltede agurker, æg, kartofler. Beklæd hvert lag med mayonnaise. Drys det sidste med hakkede krydderurter. Vi ruller pitaen meget stramt til en rulle. Vi sætter det i køleskabet i flere timer. Skær derefter i små stykker med en tynd kniv.

Lavash snack
Lavash snack

Krabbestænger i butterdej

Vi inviterer dig til at prøve at lave en lækker snack (opskriften med et billede vil blive præsenteret senere). Tricket er, at på trods af at retten er tilberedt i ovnen, så smager den endnu bedre, når den er kold. Opskriften er så enkel, at selv børn kan lave den. Vi skal bruge to eller tre pakker krabbepinde, et æg, butterdej, en halv teskeer peber. Lad os gå videre til madlavning. Frigør krabbestænger fra emballagen. Det er tilrådeligt at tage dem ufrosne, for ikke at spilde tid på at afrime. Skær butterdej i lange smalle strimler. Knæk ægget og pisk med peber. Vi tager en krabbepind, vikler en strimmel butterdej rundt om den. Læg på en olieret bageplade. Når alle stængerne er klar, så smør dem ovenpå med æggeblandingen. Vi sætter i ovnen i 15-20 minutter. Krabbestænger kan også laves med gærdej, men en mere original smag opnås ved brug af puff.

Krabbe stikker i dejen
Krabbe stikker i dejen

Afslutningsvis

Opskrifterne på de lækreste snacks i artiklen kræver ikke mange penge og meget tid at forberede, men resultatet bliver simpelthen fantastisk. Dine gæster vil blive glade! Lækre snacks (ifølge billederne i artiklen er de meget nemmere at tilberede) vil indtage deres retmæssige plads på dit feriebord!

Anbefalede: