Hvordan drikker man tequila med s alt og citron?
Hvordan drikker man tequila med s alt og citron?
Anonim

For omkring fire hundrede år siden dukkede denne varme drik op i Mexico. Han er meget elsket i sit hjemland. I Rusland er han først for nylig begyndt at vinde popularitet og være efterspurgt. Blandt russerne har forbrugskulturen opnået betydelig berømmelse og berømmelse. Der er mange måder at drikke dette "kaktus-måneskin".

Tequila er en stærk alkoholholdig drik af høj kvalitet, så drik den fra små glas eller smalle glas i små portioner. Dyre varianter af varm mexicansk vodka indtages for det meste i sin rene form, fordi de har en lækker smag og fremragende aroma, der ikke behøver at blive afbrudt. Smagen af limefrugt og s alt passer perfekt sammen med mexicansk vodka.

Hvordan drikker man tequila med lime? Oftest spises tequila med lime - det er kutyme, men hvis der ikke er lime, kan det erstattes med citron. Mange betragter lime som en elitesnack og hævder, at det er bedre at drikke tequila til det.

Hvordan drikker man tequila med citron? Tequila bruges sammen med citrusfrugter, skærer det i to og fjerner frugtkødet fra det,skabe et glas. Kanterne på selve citronen drysses med s alt, tequila hældes indeni, og du kan også lægge lidt is der. Sådan et improviseret glas forbliver spiseligt, de kan spise denne alkoholiske drik.

Hvorfor drikkes tequila med s alt? Faktum er, at s alt hjælper med at skærpe fornemmelserne, aktivere smagsløgets arbejde, skaber en mere subtil opfattelse af drikkens smag, men neutraliserer samtidig den mærkelige smag af blå agave, hvorfra denne alkohol er skabt. Ved hjælp af s alt kan du få de mest behagelige noter af tequilaens forskelligartede smag frem, samt neutralisere syren i en citron eller bitterheden af en lime. Kombinationen af s alt og tequila er lækker. Hvordan drikker man tequila med s alt? En kant er lavet på kanterne af høje glas, der fugter kanterne af glasset med citronsaft og dypper dem i s alt. Tequila hældes i et glas, de drikker det i én slurk, samtidig med at de slikker s altet fra glassene. Til en snack kan du skære citrusfrugter.

Den klassiske måde

Hvordan drikker man tequila med s alt og citron? En lille smule s alt hældes på bagsiden af hånden mellem tommel- og pegefinger. Tag en skive lime eller citron i samme hånd. S alt slikkes af, et glas tequila drikkes i én slurk og spises med en skive citron.

Tequila med s alt på kanten af glasset
Tequila med s alt på kanten af glasset

Med s alt og lime

Hvordan drikker man tequila med lime og s alt? Lidt s alt hældes på håndleddet, et par dråber limesaft presses der. Derefter slikker de s altet af hænderne, drikker de et glas tequila og får en snack med et lille stykke saftig lime. Hvorfor lime? Den har en ejendommelig smag, som er meget velegnet tilbid dem med varm mexicansk vodka.

Glas tequila med lime
Glas tequila med lime

Mexicansk Ruff

Hvordan drikker man tequila med øl? En hurtigt berusende cocktail, der er populær i Amerika, kaldes "The Fog". I et glas blandes 320 milliliter let øl og 30 milliliter tequila. Cocktailen drikkes i én slurk.

Der er en anden usædvanlig cocktail, som mange vil kunne lide. Det er nemt at forberede. 150 milliliter tequila, 50 milliliter af enhver citrusjuice og spiritus hældes i et glas. Det hele blandes sammen, og så kan du tilføje is og pynte fx med en cirkel appelsin.

Tequila Boom

Hvordan drikker man tequila med tonic? På denne måde er det sædvanligt at bruge tequila blandt unge mennesker på natklubber og andre steder, hvor de drikker alkohol. Takket være denne metode kan du hurtigt muntre dig, få styrke og muntre dig selv op hele aftenen for at fortsætte det sjove. For at lave Tequila Boom blander du lige store mængder tequila og noget sød sodavand eller tonic i et stort glas.

Derefter dækkes glasset med en hånd eller en serviet, slå det let med bunden på bordet, men for ikke at knække det. Dette gøres for at opnå en opskummet kulsyreholdig væske blandet med tequila. Efter at have væltet et boblende glas, har de norm alt ikke en snack.

Med orange

Hvordan drikker man tequila med appelsin? En af de forskellige måder at drikke tequila på er traditionel i barer og klubber. Tequila hældes i en særlig høj bunke, og en appelsin skåret i halve ringe rulles i en blanding af kanel og sukker ogputtes i en skål i nærheden. Hæld en knivspids sukker og kanelpulver i et glas tequila, og bland derefter det hele godt. Drikken drikkes i én slurk og spises med en appelsin.

Tequila med citron, s alt, appelsin og kanel
Tequila med citron, s alt, appelsin og kanel

Med s alt og citron

Hvordan drikker man tequila på den mest almindelige og sjoveste måde - med s alt og citron? Denne metode blev opfundet af kulturelle europæere, der diversificerede processen med at drikke alkohol. Fremgangsmåden består i først at skære en citron i tynde skiver, og derefter hælde tequila i en bunke. Et par dråber citronsaft presses på bagsiden af hånden og et par knivspidser s alt hældes. S alt slikkes af hånden, en varm drik drikkes og spises straks med en skive saftig, moden citron.

Shots af tequila med citron
Shots af tequila med citron

Tequila Olmeca

Mexicos premium spiritus drikkes på flere måder. Hvordan drikker man tequila med s alt og lime? For at nyde den utrolige smag af denne drik er der en klassisk måde at drikke dyr alkohol på. Tequila hældes i et lille glas, en tallerken med en kvart lime og s alt sættes ved siden af. Nær tommelfingeren er der en fordybning, hvori s altkorn hældes, og et par dråber limesaft presses samme sted. De slikker forsigtigt den sure limesaft og krydrede s alt fra hånden, tømmer glasset for alkohol og spiser den hakkede limefrugt igen. Denne frugt kan nemt erstattes med citron.

Nogle mennesker tilføjer en forfriskende drink kaldet "Sangrita" til ordningen. Den er lavet af chilipeberappelsin- og tomatjuice. Sådan en læskedrik er ideel til Olmeca.

Før du drikker et glas Olmeca, så glem ikke at spise en skive lime eller citron, som først drysses med s alt.

Tequila i høje glas med lime
Tequila i høje glas med lime

Flere muligheder

Tequila er fantastisk til en række kødtyper, især fedtet stegt kød. Det kan være saftigt svinekød, lam, koteletter går også godt med denne alkoholiske drik. Der er ingen særlige krav til snacks overhovedet – tequila passer godt til næsten enhver ret. Mexicanske snacks såsom tacos, burritos eller andre som shawarma serveres også med "mexicansk vodka". Fisk og skaldyr, nemlig s altet laks, stegt sej eller muslinger, passer også godt til tequila.

Tequila er tilsat forskellige alkoholiske cocktails, på basis af det skaber de usædvanlige og unikke drinks. Sådan en populær cocktail som "Margarita" - meget krydret og rig, indeholder også tequila. Men mange hævder, at for at bevare den individuelle, fremragende smag, bør tequila drikkes pænt, ikke blandes med noget andet.

Tequila med s alt og citron
Tequila med s alt og citron

Sangrita

Ikke kun Olmeca, men også andre typer tequila skylles ned med noget velsmagende. Det kan for eksempel være den såkaldte "Sangrita". Som allerede nævnt er dette en blanding af peber-, tomat- og appelsinjuice.

Nogle mennesker drikker tequila med anden alkohol, hvad enten det er skotsk eller cognac, men sådanne blandinger er meget berusende selv for erfarne fansalkoholiske drikkevarer. Tequila er en alsidig drik, så den kan bruges på enhver måde og med alt: selv med frugtjuice, selv med s alt eller i kombination med anden alkohol - intet kan ødelægge dens særlige smag.

Tequila med lime og citronsaft
Tequila med lime og citronsaft

Gylden tequila

På grund af tilsætningen af karamel får tequila ikke kun en særlig gylden nuance, men også en utrolig let smag, en fantastisk sød og krydret aroma af karamel. Det er sædvanligt at drikke gylden tequila i sin rene form eller tilføje det til nogle cocktails. For eksempel i "Margarita", der ud over tequila indeholder limejuice eller enhver anden frugt, bær. Appelsinlikør kan være en af ingredienserne. Indholdet rystes i en shaker, og der tilsættes is.

Nogle kendere af fin tequila kan have gavn af følgende tips:

  • Tequila er uønsket at fryse og afkøle, det er bedre at drikke, når det er ved stuetemperatur, det vil sige moderat varmt. Det er bedre for smagsoplevelsen.
  • Når du først smager denne alkoholiske drik, er det bedre at strække brugen for at få tid til at mærke den krydrede smag. Den skal drikkes i små slurke. I tequila er det vigtigste smagen, aromaen kommer sidst.

Men glem ikke, at det er dårligt for dit helbred at drikke for meget.

Anbefalede: