Baconpasta - italiensk smag med russisk accent
Baconpasta - italiensk smag med russisk accent
Anonim

Baconpasta er en fantastisk ret til at diversificere en i forvejen kedelig menu. Det kan tilberedes på få minutter, og selv en nybegynder kok kan klare det.

Valgmulighed 1. Med hvidløg

For at diversificere smagen af usyret pasta skal du bruge forskellige saucer og tilsætningsstoffer. Pasta med bacon og hvidløg er ret mættende, så det kan stille din sult hurtigt og længe. Du skal tage 280 g bacon, en pakke spaghetti, 3 fed hvidløg, cirka 4 spsk. spiseskefulde olie, krydderier og 4 spsk. skeer revet ost.

pasta med bacon
pasta med bacon

Først skal bacon steges på en pande for at gøre det sprødt og derefter hakkes. Spaghetti skal lægges i s altvand og koges i 10 minutter. Derefter skal de smides i et dørslag og skylles under køligt vand, så pastaen ikke hænger sammen. Hvidløg skal presses gennem en presse og kombineres med olivenolie. Nu er det tid til at servere retten. For at gøre dette, kombinere spaghetti, bacon, olivenolie med hvidløg, s alt og peber, og drys med ost på toppen. Pasta med bacon, hvis opskrift med et billede er offentliggjort i denne artikel, viser sig at være meget velsmagende og duftende.

Valgmulighed 2. Med tomater

Pasta medbacon og tomater vil appellere til alle pastaelskere. Du skal tage cirka 130 g bacon, et løg, sellerirod, et par fed hvidløg, 1 kg tomater, 1,5 tsk af en blanding af peberfrugter, en knivspids chili, 120 g parmesan og 450 g spaghetti.

pasta med bacon opskrift med foto
pasta med bacon opskrift med foto

Først skal du skrælle tomaterne. For at gøre dette skal de lægges i kogende vand i et minut. Så skal de skæres i store tern. Næste trin: Hak bacon, løg og selleri og steg ved middel varme. Efter et par minutter sender vi tomaterne dertil og lad det simre, indtil al den overskydende væske er fordampet. Kog pastaen i s altet vand (ca. 10 minutter). Pasta med bacon serveret med sauce og ost. Denne ret egner sig ikke kun til en familiemiddag, men også til uventede gæster.

Valgmulighed 3. Med creme

Spaghetti er en af de fødevarer, der simpelthen ikke kan laves om. Takket være en række forskellige saucer kan du hver gang få en ny ret. Cremet baconpasta er en ret, som selv krævende gourmeter vil elske.

For denne mulighed skal du tage 400 g spaghetti, ca. 280 g 15 % fløde, et halvt løg, 3 fed hvidløg, 65 g ost, 120 g bacon, 8 æg (vagtel), basilikum, 4 spsk. skeer olie, krydderier og italienske urter.

hvordan man laver pasta med bacon
hvordan man laver pasta med bacon

Bacon og løg skal hakkes i tern, og champignon skæres i 4 dele. I olivenolie skal du stege baconen og derefter på den - og løget, indtil det er gyldenbrunt. Så sender vi svampe dertil og ved slutningen af madlavningenpres hvidløget ud. Næste trin: Hæld fløde i samme skål, bring det i kog og lad det simre ved svag varme under omrøring af og til. Tilsæt derefter s alt og krydderurter og kog indtil saucen begynder at tykne. Kog pastaen al dente, bland med bacon, flødesauce, æg og hakket ost. Server med basilikum.

Mulighed 4. Med kylling

Bacon- og kyllingepasta er meget velsmagende og appetitlig takket være brugen af kød og grøntsager. Til hende skal du tage 450 g spaghetti eller anden pasta, 8 skiver bacon, cirka 400 g broccoli, et par spsk. spiseskefulde olivenolie, et halvt kilo kyllingebryst, 1 spsk. mælk, 0,5 spsk. fed fløde og samme mængde ost, et par spsk. spiseskefulde mel, s alt, sort og rød peber. Hæld 1 spsk i gryden. en skefuld smør, mælk og fløde, som skal varmes op, og tilsæt så mel. Send ost, s alt og peber dertil. Kombiner pasta, broccoli, kylling og pynt det hele med sauce.

cremet pasta med bacon
cremet pasta med bacon

Pasta skal koges efter opskriften på pakken. Steg baconen ved middel varme, til den er sprød. Broccoli kan koges, indtil den er halvkogt eller kogt i mikroovnen. Separat er det værd at stege brystet, skåret i tern. Nu ved du, hvordan man laver pasta med bacon. Forresten kan du ændre denne opskrift efter din smag. Du kan f.eks. tilføje andre grøntsager.

Valgmulighed 5. Med ærter

Pasta med bacon og grønne ærter er meget velsmagende og lavt kalorieindhold. For at gøre dette skal du tage et parhvidløgsfed, fedtfattig fløde (160 ml), ca 25 g frosne grønne ærter, ca.

Pastaen skal koges i s altet vand, og tilsæt så lidt olivenolie, så den ikke klistrer sammen. For at forberede saucen skal du hakke hvidløget og skære baconet i strimler. I en forvarmet pande skal du først stege hvidløg og derefter bacon. Når alt begynder at skifte farve, tilføjer du prikker. Efter et par minutter hælder du fløden i gryden og koger dem et stykke tid. Når saucen er klar, blandes den med pasta og serveres med persille og ost.

Anbefalede: