Engelsk køkken - traditioner og opskrifter

Engelsk køkken - traditioner og opskrifter
Engelsk køkken - traditioner og opskrifter
Anonim

Det engelske køkken i dag bevarer og formidler til folk et stort antal traditionelle opskrifter fra fortiden, som er baseret på korn og grøntsager, fisk og kød. I de opskrifter, der bruges til madlavning, typiske for Foggy Albion, bruges krydrede krydderier og saucer praktisk t alt ikke. Krydderier i specielle flasker beregnet til retter bruges ved borddækning. Sure, krydrede og andre krydderier tilsættes direkte under måltiderne.

engelsk køkken
engelsk køkken

Det engelske køkken er kendetegnet ved en række kolde forretter. De mest populære i dette tilfælde er sandwicher, som som regel har en trekantet form. Supper tilberedes sjældent af indbyggerne i Foggy Albion. Bouillon er traditionel for England. Nogle gange serveres der også purerede supper.

Det engelske køkken tilberedes ved at bruge næsten alle typer kød. Det kan være kalve- og oksekød, svinekød og lam. England er det eneste land i verden, hvor låret på en tyr, stegt på et spyd, betragtes som føden i samfundets aristokratiske kredse. Kød af britiske kokke er bagt med blod. Til nogle retter steges den ikke, før den er gennemstegt, skåret i bøffer. Kødet serveres norm alt med bagte grøntsager (norm alt kartofler), pickles, samt forskellige saucer (hovedsageligt tomat).

Opskrifter på engelsk køkken til en række forskellige retter omfatter en blanding af mynteblade skåret i små stykker, sukker, vand og vineddike. Dette er en meget brugt myntesauce.

Den mest populære og foretrukne blandt indbyggerne på de britiske øer er virkelig nationale retter - bøf og roastbeef. Også berømt er svinetærter, nyre- og mørbradposter, lammelår.

En særlig plads i briternes daglige kost er optaget af fiskeretter. Laks, røget sild og torsk er særligt velsmagende. Det engelske køkken er også berømt for sine blæksprutte- og hummerdelikatesser.

Engelske retter
Engelske retter

Buddinger og stege er særligt populære. Ikke mindre kendt er også kartoffelgryderetter med hakket kød eller fisk. Jeg vil især tale om buddinger. De er blevet en slags kendetegn for Foggy Albion. Kød-, grøntsags- og kornbuddinger spiller rollen som andenretter, mens søde retter spiller rollen som dessert.

Engelsk køkken inkluderer opskrifter, der kun serveres på helligdage. For eksempel tilberedes blommebudding traditionelt til jul. Den består af brødkrummer og spæk, rosiner ogmel, æg, sukker og diverse krydderier. Fyldt kalkun med et tilbehør med grøntsager betragtes også som en festlig ret. Krydsboller bages traditionelt til påske, og pølser med kartofler tilberedes til Guy Fawkes Day.

Den mest almindelige drik i det engelske køkken er te. Beboere i Foggy Albion drikker det seks gange om dagen. Desuden vælges tevarianten afhængigt af tidspunktet på dagen.

Opskrifter på engelsk køkken
Opskrifter på engelsk køkken

Engelske kager er kendt over hele verden. Britiske kiks og muffins, kiks og safranboller er særligt populære. Kager, såvel som mælk, serveres bestemt ved bordet under det traditionelle teselskab.

Fra alkoholholdige drikkevarer foretrækker briterne fadøl. Rom og gin, portvin og whisky er også populære.

Anbefalede: