Fem måder at lave hurtig suppe på
Fem måder at lave hurtig suppe på
Anonim

Suppe er en vigtig ret på enhver persons menu. Det vil trods alt ikke være en hemmelighed for nogen, at det er nødvendigt at spise flydende kogt mad, hvilket hjælper dit fordøjelsessystem til at fungere bedre. Men ofte kan det tage lang tid at tilberede denne ret. Denne artikel vil diskutere, hvordan man tilbereder en "hurtig" suppe fra en lille mængde produkter.

Mulighed 1. Med æg og vermicelli

suppe hurtigt
suppe hurtigt

Dette er en meget enkel, men ret velsmagende suppe, der tilberedes meget hurtigt. Først skal du forberede ingredienserne til retten. Først og fremmest skal du koge 4 hårdkogte æg, afkøle dem og skære dem i tern. Dernæst tilberedes løget: to ret store løg skal hakkes til den ønskede tilstand og steges i smør indtil en behagelig gylden farve. Så begynder hoveddelen af arbejdet - den "hurtige" suppe er ved at blive tilberedt. Først, som sædvanligt, skal du koge vand i en gryde (disse proportioner er til 3 liter suppe), læg derefter vermicelli der og kog indtil næsten klar. Nu skal du sænke de stegte løg ned i vandet, koge suppen lidt. På dette stadium er alt s altet efter smag, du kan tilføje krydderier. Sidste fase- æg lægges i fadet, suppen slukkes og efterlades på komfuret til afkøling under lukket låg. Det er alt, den ønskede ret er klar!

hvordan man laver hurtig suppe
hvordan man laver hurtig suppe

Mulighed 2. Cheesy

En anden måde at lave en "hurtig" suppe på, så den bliver meget velsmagende. Først skal du forberede alle de nødvendige ingredienser: kartofler skæres i terninger, løg skæres i halve ringe eller blot hakkes, gulerødder rives, også gnides på et fint rivejern og smeltet ost med en hastighed på 50 g pr. Først steges løg lidt i en gryde, så tilsættes gulerødder der, alt er klar (du kan springe dette trin over - kom rå løg og gulerødder i suppen - og suppen bliver bare mager, dvs. mindre fedt og rig). Nu skal du koge vand, læg kartofler der, bring det i kog, fjern skummet. Dernæst tilsættes løg-gulerodsstegning til suppen, alt koges lidt ind til kartoflerne er helt kogte. På dette stadium tilsættes revet smelteost til suppen, og alt koges, indtil osten er smeltet. Og først efter det er retten s altet eller krydret (trods alt er selve osten s alt, så du skal gøre dette for ikke at overs alte maden). Det er alt, suppen er klar.

hvordan man laver suppe hurtigt
hvordan man laver suppe hurtigt

Mulighed 3. Med krabbepinde

En anden måde at lave "hurtig" suppe af en meget lille mængde ingredienser. Så til dette skal du skære kartofler i terninger, rive gulerødder, hakke løg. Skær også i små tern.krabbestokke. Alt tilberedes efter det velkendte princip: først anbringes kartofler i kogende vand, igen bringes alt i kog, skummet fjernes. Næste trin: løg og gulerødder lægges i vandet, som om ønsket kan forsteges. Når suppen er næsten klar tilsættes krabbestænger der, alt s altes og krydres efter smag. En teskefuld dild - tørre urter - passer harmonisk ind i suppen. Suppen er klar til at spise!

lav suppe hurtigt
lav suppe hurtigt

Mulighed 4. Fisk (med dåsemad)

En anden måde at tilberede "hurtig" suppe på. Det bliver fiskesuppe, men ikke fra fisk, men fra fisk på dåse. For at gøre dette skal du skære kartofler i tern, rive gulerødder, hakke løg. Du skal også bruge to dåser dåsemad (det er bedre at vælge sardiner) for at forberede 3-4 liter suppe. Kartofler lægges i kogende vand, efter kogning fjernes skummet, løg og gulerødder tilsættes suppen (evt. stegt på pande i smør). Alt koges næsten til kartoflerne er klar, nu tilsættes kun lidt dåsemad, hakket med en gaffel, med alt indhold (vand). På dette tidspunkt er det vigtigt ikke at glemme at s alte og peber suppen, kog i yderligere 4-5 minutter og sluk for den. Suppen er klar til at spise.

Mulighed 5. Ært

Ærtesuppe er en meget velsmagende ret, men at tilberede den er et helt problem, fordi hovedingrediensen er ærter - det tager så lang tid at tilberede! Og de fleste husmødre ønsker ikke at hænge omkring komfuret i en halv dag. Lad os nu tale om, hvordan du hurtigt kan tilberede ærtesuppe takket være en speciel forberedelse.hovedingrediens. Altså koge ærter. Først skal det skylles grundigt (det skal slibes og poleres), derefter hældes alt med koldt vand på omtrent en fingers tykkelse, koges til vandet er næsten helt kogt væk. Så tilsættes igen koldt vand til ærterne på fingeren, alt koger væk. Du skal gøre dette tre gange, hvorefter hovedingrediensen er helt klar! Og det tog kun en halv snes minutter. Dernæst knuses ærterne og lægges i kogende vand. Forberedte kartofler, løg og gulerødder tilsættes skiftevis der, alt s altes og krydres efter smag. Suppen koges til kartoflerne er færdigkogte, derefter slukkes alt, lukkes med låg og infunderes. Suppen er klar til at spise!

ærtesuppe hurtigt
ærtesuppe hurtigt

Simple hemmeligheder

Nogle damer vil være interesseret i at vide, hvordan man laver suppe hurtigt. For at gøre det mere rigt kan du forkoge bouillonen, det er ikke nødvendigt at gøre det hele på én gang. Så forberedelsen af selve suppen på den færdige bouillon vil tage meget mindre tid. Det er bedre at s alte og krydre de første retter tættere på slutningen af madlavningsprocessen, så de bliver lækrere. Tip om, hvordan du hurtigt tilbereder tomatsuppe: de skal tilføjes til retten næsten til allersidst. Når alt kommer til alt, hvis du tilføjer tomater tidligere, vil de sænke tilberedningen betydeligt, og alt kan tage meget længere tid. Nå, hovednuancen: altid efter kogning af kartoflerne skal du fjerne skummet, fordi det koger unødvendige stoffer ned, som bedst fjernes fra retten på forhånd.

Anbefalede: