Nyttig opskrift. Kalkunfilet og flere muligheder for tilberedning

Nyttig opskrift. Kalkunfilet og flere muligheder for tilberedning
Nyttig opskrift. Kalkunfilet og flere muligheder for tilberedning
Anonim

Har du brug for endnu en interessant og velsmagende opskrift? Kalkunfilet koger hurtigt og er meget gavnligt for kroppen. Det harmonerer perfekt ikke kun med grøntsager og svampe, men også med tørret frugt, så det vil altid være lækkert og usædvanligt.

Hvad skal man lave mad med kalkunfilet?

kalkunfilet opskrift
kalkunfilet opskrift

Start med en simpel gryderet. Kog den del af fuglen, vi skal bruge, i s altet vand, indtil den er kogt (den kan deles i stykker). Tilsæt hakkede gulerødder, sød peber og løg i halve ringe. Kog i 20 minutter, kom derefter lidt mayonnaise, et par fed hakket hvidløg og hakket grønt. Lad os ikke glemme krydderierne. Server så snart grøntsagerne er blevet bløde. Hvis du ønsker det, kan du bruge andre ingredienser, såsom tomater, selleri, kartofler og så videre.

Tilberedning af kalkunfilet

hvad man skal lave med kalkunfilet
hvad man skal lave med kalkunfilet

Og lad os nu prøve at lave en runde. Du skal skrælle løget, vaske svampene, hakke begge ingredienser og sende til stegning med tilsætning af vegetabilsk olie og s alt. Pisk hvidt kød godt, smør med krydderier og drysrevet ost. Kom den stegte blanding på fileten og rul sammen. Brug eventuelt tandstikker eller tråd til at sikre. Slib hvidløget, tilsæt lidt paprika, vegetabilsk olie, beklæd rullen på alle sider. Kom det i en smurt form, top med kviste timian og rosmarin. Bag i cirka en time, sørg for at toppen ikke brænder på og ikke tørrer ud, tilsæt evt vand eller lidt olie på bagepladen. Efter at have slukket ovnen, skal du få fadet og skære i tynde cirkler, servere med grøntsagssalater, korn eller som en solid og usædvanlig snack. I stedet for svampefyld kan du bruge æbler eller svesker - det bliver endnu mere origin alt og lækrere.

Nyttig opskrift. Kalkunfilet til suppe

tilberedning af kalkunfilet
tilberedning af kalkunfilet

Det er nødvendigt at rive gulerødderne og skære løget i tern, stege dem i vegetabilsk olie, imens koges kødet i et par liter vand med tilsætning af s alt, laurbær og peber. Efter kalkunen er klar, dræn bouillonen, tilsæt de stegte grøntsager. Skær fileten i små strimler eller tern, vend tilbage til væsken. Kog indtil ingredienserne er helt kogte. Fem minutter før du slukker, tilsæt nogle nudler og hakket grønt.

Opskrift på marineret kalkunfilet

kalkunfilet i ovnen
kalkunfilet i ovnen

Bland følgende ingredienser i en praktisk beholder: to spiseskefulde dijonsennep, den samme mængde honning, et par knuste (passeres gennem en presse) hvidløgsfed, en skefuld citronsaft og et par spiseskefulde oliven olie, samt hakket persille. Sætteen knivspids s alt og peber. Kødet skal vaskes og tørres, godt belægges med marinade, lægges i en beholder, hældes over igen med en blanding af krydderier og stilles i køleskabet natten over. Om morgenen skal du smøre en bageplade, lægge kalkunen på den. Dæk med folie og bag i ovnen i 20 minutter. Duftende filetstykker kan serveres med grøntsager eller toast til morgenmad - det bliver solidt og velsmagende.

Konklusion

Enhver opskrift på kalkunfilet tilberedes ganske enkelt, og alt sammen fordi kødet er godt, jævnt og meget hurtigt bagt, stegt eller kogt. Du skal bare vise din fantasi, og du kan lave en lækker salat eller lave en duftende gryderet.

Anbefalede: