Puff kyllingetærte: trin for trin opskrift
Puff kyllingetærte: trin for trin opskrift
Anonim

Tærte er en ret, der indtager en særlig plads i madlavningen. Når alt kommer til alt, uanset hvad de er: om det er med kød, hytteost, grøntsager, marmelade - disse produkter er altid velkomne på vores spisebord. Og helten i vores dagens artikel er kyllingetærte. Flaky, med en fantastisk aroma og en uovertruffen smag. Vi vil fortælle dig om flere måder at forberede denne ret på. Mere præcist, om påfyldningsmuligheder, takket være hvilke hvert produkt vil have sin egen gejst. Så kyllingetærte er puff, usædvanligt velsmagende og hurtig at tilberede. Vi tilbyder en detaljeret trin-for-trin opskrift.

puff kyllingetærte
puff kyllingetærte

Trin et

Og du kan lave den i to retninger. Gå i butikken og køb et færdiglavet halvfabrikat - butterdej. Eller saml dit mod og gør det selv. Den første mulighed er meget mere produktiv i den forstand, at det ikke tager meget tid, især hvis butikken er tæt på hjemmet. Den anden er selvfølgelig sværere. Ikke desto mindre vil han give værtinden tillid til, at hendes kager vil være af virkelig høj kvalitet i alle henseender.

Næste, taler om, hvordan man tilbereder puff chicken pie,vi vil ikke længere nævne hvilken dej vi skal tage. Valget vil være op til ejeren. Men for en sikkerheds skyld, vil vi tilbyde dig den enkleste opskrift på det.

At lave dej

Bland et halvt kilo godt mel med s alt, tilsæt et glas kogt vand og halvtreds gram smør, forsmeltet smør. Vi ælter omhyggeligt det fremtidige grundlag for vores tærte og sender det pakket ind i en film i en time i køleskabet. Så tager vi det ud, skærer det (som kronblade) i fire dele, ruller det ud.

butterdejstærte med kylling
butterdejstærte med kylling

Læg tre hundrede gram smør (blødt) smør i midten, dæk det med "kronblade", lav en slags konvolut. Og så, strengt taget i én retning, rul den ud. Det resulterende lag foldes i tre, måske fire lag, sendes igen til køleskabet. Og igen i en time. Du bliver nødt til at lave fire sådanne ruller mere, og sørg for at gøre det i forskellige retninger hver gang. I lang tid? Ja! Men du ville have, at dejen skulle være din egen, hjemmelavet. Så du må ikke mumle. Og når alt er klar, kan du begynde at tilberede kyllingsmørdejstærten.

Trin to: Forbered fyldet

Kyllingefilet (dens mængde vil afhænge af størrelsen på dit fremtidige mesterværk, men norm alt er et par stykker nok) mine og skæres i små stykker. For at gøre fyldet saftigere kan du også skære et lille stykke bryst. Peber-s alt. Vi steger alt. Vi tager det af bålet. Tilsæt finthakkede to kogte æg og hakket grønne løg. S alt.

Trin tre: Tilberedning af tærten

Vi tagerform, læg to tredjedele i den (som allerede nævnt tager vi enten butik eller vores egen) dej, så den går på siderne. Så - fyldet. Dæk det med den resterende tredjedel, klem kanterne. Vi laver punkteringer med en gaffel eller kniv. Hvis det ønskes, smør (naturligt, rå) blommen. Vi sender det til ovnen. Den optimale temperatur er hundrede og firs grader. Om cirka fyrre minutter er din puff chicken pie klar.

lagkage med kylling og kartofler
lagkage med kylling og kartofler

Med kylling og kartofler

Som du måske har bemærket, tilberedes butterdejstærten med kylling ganske enkelt og hurtigt, især hvis du ikke selv laver dejen. Udover at lade kyllingen være hovedingrediensen, kan du diversificere fyldet. Desuden både på bekostning af de enkleste produkter og ved at tilføje mere raffinerede ingredienser. Lad os tage den enkleste løsning - lad os prøve at lave en lagkage med kylling og kartofler.

Hvordan? Ja, meget simpelt. Stort set det samme som sidste gang. Den eneste forskel er, at vi udelukker æg fra fyldet, men tilføjer kartofler. Du kan også tage ikke en filet, men f.eks. benkød.

tærte butterdej kyllingsvampe
tærte butterdej kyllingsvampe

Så, tre hundrede gram kyllingekød hakkes igen med en kniv, steges sammen med et vilkårligt hakket løg. Skær tre store kartofler i strimler. Steg i en separat pande. Vi fordeler dejen på samme måde som sidste gang, i en form, fyldet - i lag. Kød + kartofler. Vi lukker, kniber, gennemborer. Vi satte i ovnen på samme måde som første gang,temperatur. Efter femogfyrre minutter tager vi den ud, dækker vores kage med et rent linnedhåndklæde. Efter cirka tyve minutter kan du fortælle dine pårørende, at det er tid til at nyde vidunderlige kager.

Hvad kan man ellers lave sådan en tærte med?

Mørdej + kylling + svampe - en fantastisk kombination! Sådanne tærter er solide, velsmagende, de kan lide af alle uden undtagelse.

For at lave en puff kyllingetærte med svampe kan du for eksempel tage de samme champignoner som sidstnævnte. Skovgaver er også perfekte - honningsvampe, kantareller. Faktisk er der ingen strenge regler her. Det du har i køleskabet er det du putter i fyldet. Og til dens forberedelse skal du tage de samme få stykker kyllingefilet, hakke det fint og stege sammen med løget. Hvad angår svampe, kan du skære dem, som du vil. Eller endda tage hele svampehætter. Bare glem ikke at stege dem også, så de ikke slipper saften ud, mens kagen koger.

lagkage med kylling og ost
lagkage med kylling og ost

Smør derefter (eller beklæd med bagepapir) din bageplade, rul dejen ud. Læg farsen i midten. Og på to hjørner af dejen laver du små snit med en kniv. Træk derefter de modsatte kanter af laget ind i dem. Som et resultat får du en smuk konvolut. For at gøre det endnu mere attraktivt efter tilberedning, bør du pensle toppen med pisket blomme. Og send dit produkt i 30 minutter i ovnen. Alle ved samme temperatur over - hundrede og firs grader.

Hvis du ønsker det, kan du drysse fyldet med fintrevet (hårdt sort) ost. Til sidstfå en lagkage med kylling og ost og svampe. Dette mælkesyreprodukt kan i øvrigt stort set tilsættes til ethvert fyld. Med den vil kagen kun smage bedre. Det eneste, der ikke skal overses, er, at selve osten er ret s alt, og derfor er det bedre slet ikke at smage resten af ingredienserne til med "hvid død".

Konklusion

Det er selvfølgelig ikke alle opskrifter på at lave sådan en tærte. Der er et stort antal af dem i kulinariske specialisters sparegrise. Men dem, vi har leveret, er grundlæggende, på grundlag af hvilke du kan oprette din egen. Det vigtigste er ikke at begrænse din egen fantasi.

Anbefalede: