Krabbesalat med agurk: opskrift med foto
Krabbesalat med agurk: opskrift med foto
Anonim

Da verdens fødevareindustri opfandt krabbepinde, revolutionerede det budgetmadlavning. Selv folk med ikke særlig store penge var i stand til at prøve salater med udsøgt smag. Krabbesalat med agurk har slået rekorder for popularitet i det tidligere Sovjetunionen, nogle gange overgået endda russisk salat og sild under en pels. Derfor vil vi her overveje forskellige muligheder for denne snack. Men for at være ærlig er disse salater meget bedre, hvis du bruger ægte krabbekød i stedet for stænger, som stadig er lavet af hvid fisk. Så bliver deres smag helt unik! Derudover er disse salater meget lette. En budgetmulighed kan tilberedes i det mindste hver dag, og de festlige glæder gæster eller serverer dem til en slags fest.

Salat af agurker og krabbestænger
Salat af agurker og krabbestænger

De vigtigste hemmeligheder bag succes

Agurkekrabbesalat er blevet så populær af forskellige årsager. Det er meget nemt at gøre. Når alt kommer til alt, er næsten alle produkter taget for hamallerede klar. Selvom du bruger krabbekød, vil det højst sandsynligt være på dåse. Derudover er dens hovedingredienser perfekt kombineret med hinanden. Det vigtigste - du skal hakke alt fint, blande og krydre. Det grundlæggende grundlag for sådanne salater er det samme. Men nogle produkter tilføjes, og nogle fjernes. Og den kan ændre smagen af din yndlingsret, så den ikke når at blive kedelig. Og desuden åbner tilberedningen af denne salat uendelige muligheder for at eksperimentere.

Krabbesalat med agurk: en klassisk opskrift. Påkrævede ingredienser

Denne forret er kun en redning for værtinden i tilfælde af en uventet ankomst af gæster. Hvis du har en dåse majs på dåse, og en frisk agurk og en pakke krabbepinde i køleskabet, så kan du med tillid sige, at festen lykkes! Det er også godt at tage et par æg. På bare et kvarter bygger du en lækker salat. Og hvis du forbereder dig på ankomsten af gæster på forhånd, kan du købe alle de produkter, der er nødvendige for at forberede dens klassiske version. Dette er ikke kun æg, pinde, agurker og majs, men også grønt, løg og mayonnaise. Som regel findes sådanne basisprodukter i ethvert køkken. Når du dresser salaten, skal du ikke overdrive det. I princippet skal en halv dåse mayonnaise være nok til det, så det ikke virker tørt, men heller ikke føles et overskud af sauce.

salat agurk krabbe stikker æg
salat agurk krabbe stikker æg

Sådan laver man en klassisk forretteropskrift

For at lave krabbesalat med agurk, tag 250 gram stænger, men gode, frarigtige fisk. De skal trækkes ud af filmen og skæres i tern. Tilføj nu to eller tre stilke grønne løg. Der skal ikke meget til for at salaten ikke bliver bitter. Hak fint og send til stængerne. En hakket bundt dild vil også gå der, hvilket vil give salaten ikke kun smag, men også duften af friskhed. Skær 3-4 hårdkogte æg og tilsæt til vores snack. Nu er turen kommet til majs - vi skal have en halv dåse af det. Det vigtigste er, at det ikke skal være for sødt. Og til sidst hakkes to friske agurker fint. Vi blander alle produkterne, drys med sort malet peber og s alt. Smag til med mayonnaise blandet med creme fraiche. Men dette er tilfældet, hvis du skal spise en snack med det samme. I køleskabet opbevares denne salat bedst uden krydret. Så flyder det ikke og udskiller ikke saft.

Krabbesalat med opskrift på agurk
Krabbesalat med opskrift på agurk

Sådan diversificerer man en klassisk opskrift

Grundlæggende agurkekrabbesalat kan tilberedes anderledes. I stedet for grønne løg kan du bruge hvidløg. Det er bedst at klippe den lille forårsgrønne stilk. Men en knust nelliker duer. I stedet for en af agurkerne, tag et surt æble. Men den skal ikke være for saftig. Derudover tilføjer nogle husmødre hakket Beijing-kål og/eller avocado til sådan en salat. I sidstnævnte tilfælde krydres forretten med creme fraiche, ikke mayonnaise. Så kommer det ikke så kalorierigt ud.

Hærlig opskrift

Hvis du ønsker, at en klassisk salat (krabbestænger, majs, agurk, æg) skal blive meget nærende, bør ris medtages på listen over produkter. Vil du have sådan en forretpå bordet så særligt smukt og lyst ud? Tag rigtige landsbyæg. De skal bruge omkring 5 stykker. Vi koger dem, skræller og hakker dem fint. Skyl en halv kop ris med koldt vand. Kog det separat og afkøl det. Det er bedre at tage løse sorter. Så kommer risene ud ufordøjede, lige tilpas til salat. 400 gram krabbestænger og to friske agurker finthakkede. Vi lægger alle produkterne i en salatskål. Lad os nu åbne en dåse majs på dåse, dræne væsken og tilføje indholdet til de øvrige ingredienser. Hvis du vil have et friskt præg, kan du hakke lidt grønt løg og dild. S alt, peber, smag til med mayonnaise.

Krabbesalat med majs og agurk
Krabbesalat med majs og agurk

Med ris og pickles

Den samme solide salat kan varieres. Den er især god om vinteren og til det festlige bord. Opskriften på krabbesalat med majs og agurk ligner selvfølgelig den forrige. Dens ingredienser omfatter ris og fiskepinde. Men udover friske agurker vil vi tilføje syltede her, også peberfrugter. Skær en pakke krabbestænger i tern. Kog en halv kop ris. Efter afkøling tilsættes stavene. Skær nu i tern lys - gul eller rød - peberfrugt. Han vil også gå til salatskålen. Vores forretter vil ikke kun være lys, men også saftig. Hak to stykker friske og syltede agurker fint. Prikken over i'et er majs på dåse (indholdet i en dåse rækker) og 1-2 hakkede grønne løgstilke. Vores salat vil funkle med alle regnbuens farver! Toppet med mayonnaise. Kan serveres isalatskåle eller serveringsskåle. Og hvis du tilføjer 150 gram revet ost til forretten, vil dens smag tilfredsstille enhver gourmet.

Ømhed

Det er tid til at fortælle dig, hvordan den lagdelte salat er lavet. Agurk, krabbepinde, æg - alle disse ingredienser vil være til stede i det. Men de passer forskelligt. 200 gram krabbestænger, 2 friske agurker, tre hårdkogte æg og 150 gram hård ost, skåret i tern, men må ikke blandes. Nu tager vi en flad tallerken, som vi vil bygge en salat på. Læg først et lag agurk på bunden. Smør let med mayonnaise. Så er der krabbepinde. Derefter æggene, de rådes til at s alte dem ovenpå. Derefter sætter vi ost, og på det - dåse majs. Hvert lag er mættet med mayonnaise. Og helt til tops presser vi denne franske sauce fra en wienerbrødssprøjte eller bare fra en pose, så vi får et smukt mesh. Du kan pynte med grønt. Hvis salaten serveres i portioner, drys toppen med æggeblomme eller revet ost.

Krabbe agurkesalat med ost
Krabbe agurkesalat med ost

Krabbesalat med agurk og ærter

Ikke alle kan lide majs på dåse. Især hvis du får en sød en. Derfor foretrækker nogle kokke at bruge gode gamle ærter i sådan en salat. Sådan en appetitvækker viser sig forbløffende forår, især i farve. Så tag en pakke krabbepinde af enhver størrelse efter smag. Befri dem fra filmen, skåret i tern. Lad os gå videre til greens. Vask, tør og hak et lille bundt løg, persille og salat. Lad os blandemed pinde. Vi vil gøre det samme med to friske agurker. Tilsæt halvdelen af indholdet i glasset med dåseærter. Det er tilbage at s alt, peber og smag til med mayonnaise, bland alle ingredienserne godt.

Salat med krabbestænger, agurk og ærter
Salat med krabbestænger, agurk og ærter

Med tomater

Disse oversøiske grøntsager tilsættes ikke ofte til en salat med krabbestænger med agurk. De passer dog perfekt. Tag 10 krabbepinde. Lad os skære dem i små stykker. Vi hakker to friske agurker og tre kogte æg i tern. Vi skærer også 4 stærke salattomater. Du kan tilføje nogle hakkede grønne løg og dild. Bland det hele i en salatskål og smag til med mayonnaise. Forretten er meget god i slutningen af sommeren. Hvis du vil have en mere tilfredsstillende mulighed, kan du gnide 100 gram hård ost ind i denne salat. Desuden vil det i kombination med tomater gøre denne ret meget krydret.

Gourmet

Men dette er en rigtig krabbesalat med agurker og æg. Den bruger et minimum af produkter. Ikke desto mindre kommer salaten meget tilfredsstillende ud og samtidig udsøgt. Vi tager en krukke med dåse krabbekød, dekanterer den overskydende væske, ælter med en gaffel. Hak et hvidt salatløg og to friske agurker fint. Tilsæt 4 kogte æg, skåret i små tern. Vi blander alt. Vi krydrer med mayonnaise. Kom i en salatskål med en rutsjebane.

Asterisk

Fransk version af krabbesalat med majs og agurk er en rigtig bombe til en fest eller ferie! 200 gram afkølet kogt fisk og skaldyr vil tjene osbasis. Del krabbekødet i fibre med hænderne. Tag nu et bundt salat og hak det fint. 3 kogte æg, frisk agurk og 3-4 cherrytomater skåret i små tern. Vi fordeler det hele i en stor dyb tallerken. Tilsæt nu tre spiseskefulde majs på dåse, samt to af hver langkornet kogt ris og olivenolie. Sidstnævnte kan erstattes med god mayonnaise. Vi blander alt godt. Men dette er kun den første fase. For at forbløffe gæsterne skal salaten serveres. For at gøre dette skal du lægge de vaskede blade af salat eller kinakål på et fad i form af en stjerne. Tag en rød eller gul peberfrugt, skær stilken, frøene ud. Nu vil vi lave lange trekanter, der vil tjene os som stjernens "stråler". Vi sætter dem på en grøn salat. Nu lægger vi vores forret i en rutsjebane midt i retten. Og i midten påfører vi et tyndt lag rød eller sort kaviar. Du kan i stedet lægge et par stykker lets altet laks eller ørred. Drys salaten med dild. Nu er den klar til servering.

Festlig salat med agurk og krabbestænger
Festlig salat med agurk og krabbestænger

Tips før du inviterer gæster til bords

Enhver salat af agurker og krabbestænger opbevares bedst i cirka en time i køleskabet før servering. Så bliver alle produkter mættet med dressing og får en unik smag. Men salaten skal heller ikke omlægges. Ellers vil friske agurker og løg, som er til stede i forretten, frigive juice, og retten vil ikke have en særlig behagelig lugt. Og fyldet kan stratificere. Oftest er disse salater dekoreret med grønt, revet æggeblomme eller mayonnaisemønster. Hvordan serverer man en snack? Det kan være i en stor smuk vase, det kan være i portioner. Nogle gange er retten til servering dækket med grønne salatblade, der tidligere er drysset med isvand. Dette giver forretten et særligt præg. Det er især smukt, når gennembrudte blade stikker ud fra siderne af pladen. Skålen selv til snacks er bedre at tage hvid, uden et mønster. Dette vil bringe lysstyrken af salaten frem. I nogle tilfælde er det drysset med croutoner. Denne salat er god både om vinteren og sommeren. I koldt vejr vil dens friske smag minde dig om varmen, og i varmt vejr vil den virke let, som om den er luftig. Dette er på trods af tilstedeværelsen af meget nærende ingredienser.

Anbefalede: