Klassisk no-bage cheesecake med hytteost
Klassisk no-bage cheesecake med hytteost
Anonim

Sommer, varme… I sådan et vejr vil du bare ikke tænde for ovnen. Når alt kommer til alt, vil køkkenet så blive til en varm butik af et smelter. På den anden side vil jeg forkæle mig selv og mine kære med en lækker hjemmelavet dessert. Der er en udgang! Dette er en cheesecake med hytteost uden bagning. Menneskeheden har samlet en masse opskrifter på sådan en ret. En anden ting er, at disse cheesecakes tilberedes (som navnet antyder) med flødeost. Men her ændrer vi den klassiske opskrift og vil bruge hytteost. Dette vil reducere prisen på retten og reducere dens kalorieindhold fra 600 kcal til 400 pr. portion. Den klassiske hytteostkage er en to-lagskage. I den er det nederste lag "dejen", og det øverste lag er en mør soufflé. Den perfekte dessert til et sommer-teselskab!

Ostekage med hytteost uden bagning
Ostekage med hytteost uden bagning

Grundlæggende opskrift

Franskmændene tror, at den første cheesecake med hytteost uden bagning blev født af dem, i provinsen Normandiet. Briterne bestrider dette og hævder, at opskriften på kølet cheesecake blev opfundet i Foggy Albion. Hvorom alting er, men en dessert, som det er nødvendigt at fylde op med en stor mængde fed ostemasse og fløde til, kunne kun fødes i det område, hvor folk færdes på de endeløse grønne engetalrige besætninger af fede køer. I Amerika bages cheesecake, men i den gamle verden tilberedes den uden brug af ovn. Til det nederste lag tager vi 250 gram sandkager og kværner det til små krummer ved hjælp af en kagerulle eller blender. Varm en halv pakke smør. Hæld krummerne over og bland. Vi fordeler massen i en rund form med aftagelige sider og tamper godt. Denne bund bruges til alle cheesecakes, inklusive amerikanske, som derefter bages.

Cheesecake fra småkager og hytteost uden bagning
Cheesecake fra småkager og hytteost uden bagning

Idéer til testbase

Grundopskrift (almindelige sandkager og smeltet smør) kan suppleres. Chokolade passer godt til hytteost. Du kan gnide fliserne i krummer, hæld olie, bland. Den nemmeste mulighed er at bruge chokoladekager. Bær med hytteost er en klassiker i genren. Lad os sætte det på kagen. Tilføj en håndfuld blåbær eller hindbær til blenderskålen og mal dem med småkager. Her er endnu en idé lånt fra den italienske dessert Tiramisu. Savoiardi-kager (eller enhver tør kiks) dyppes et sekund i brygget naturlig kaffe med spiritus. Vi fordeler vores cheesecake-bund i en firkantet form. No-bage-opskriften med hytteost indebærer, at du allerede har det øverste lag klar. Vi spreder ostesuffléen og sætter kagen til afkøling i køleskabet i flere timer. I løbet af denne tid bør savoiardi opblødt i kaffe indgå i en stærk forening med ostemassefyldet.

Cheesecake opskrift uden bagning med hytteost
Cheesecake opskrift uden bagning med hytteost

Ostelag

Pres juice i et glasen citron. Tilsæt tre teskefulde gelatine. Vi sætter i et vandbad, indtil krystallerne opløses. Tilsæt derefter en kvart kop sukker. Fortsæt med at røre, indtil det er opløst. Pisk to kopper tung fløde, tilsæt gradvist 225 gram mascarpone og 250 gram flødeost. Til sidst hældes en pose vanilje ud. Vi kombinerer den cremede masse med gelatine opløst i citronsaft. Bland det hele godt og fyld det nederste lag. Glat overfladen med bagsiden af kniven. Sådan laves cheesecake. Den klassiske no-bage hytteostopskrift giver dig mulighed for at erstatte to dyre ingredienser med et pund hytteost. Det skal dog være så fedt som muligt. Og inden piskning skal den gnides igennem en sigte. Efter afkøling kan kagen pyntes med melis eller bær.

Cheesecake opskrift klassisk fra hytteost uden bagning
Cheesecake opskrift klassisk fra hytteost uden bagning

Cherry no-bage kiks og hytteost cheesecake

I princippet tilberedes bundkagen i enhver opskrift på denne dessert på samme måde. Vi smelter smørret i en gryde og hælder det over de smuldrede småkager. Mængden og faktisk tykkelsen af det nederste lag afhænger af dig. Hvis du holder øje med din figur og vil lave den letteste dessert som muligt, så tag 200 gram fuldkornskiks. For at det kan skabe et stabilt lag, er 90 g smør nok. Vask fire citroner og skær skallen med et fint rivejern. Pres juice i en separat skål. Bland skallen med en pakke ricotta ostemasse og seks spiseskefulde sukker. Pisk hundrede og halvtreds milliliter madlavningsfløde, kombiner med ostemassen. Bland med en træske! Tilsæt tre og en halv spiseskefuld gelatine til citronsaft, og bring som i den forrige opskrift til en fortykkelse i et vandbad. Vi forbinder de to komponenter, hæld på kagen. Når cheesecaken har stået i mindst to timer i køleskabet, går vi i gang med at tilberede kirsebærsaucen. Kog fire hundrede gram bær i sirup ved svag varme, indtil væsken er fordampet med tre fjerdedele. Når saucen er helt afkølet, hældes den over kagen og sættes tilbage i køleskabet.

Ostekage fra hytteost med gelatine uden bagning
Ostekage fra hytteost med gelatine uden bagning

Chocolate Strawberry No-Bake Cheesecake with Cottage Cheese

Vi forbereder grundlaget for kagen på samme måde, kun tre chokoladebarer til småkagerne. Udblød 30 g gelatine i et halvt glas koldt vand. Mens det svulmer, kværnes 400 gram fed hytteost med et glas sukker. Lad os varme endnu en chokoladebar med to spiseskefulde mælk ved svag varme. Hæld i ostemassen og bland med en blender. Vi sætter en skål gelatine i et vandbad og rør, indtil krystallerne opløses. Separat pisk 400 g fed creme fraiche. Uden at stoppe røremaskinen tilsættes ostemassen og gelatinen hældes i. Kom lidt fyld ovenpå kagebunden. Vi nivellerer. Vi lægger hele jordbær på ostemassefyldet. Hæld forsigtigt det resterende fyld over bærrene. Ryst formen eller slå den i bordet – så kommer de ekstra luftbobler ud og kagen forbliver flad. Lad det stå i køleskabet natten over.

Stribet cheesecake

Når bunden er klar, tør du et halvt kilo hytteost gennem en sigte. Vi ælter den samme mængde creme fraiche med 300 gram sukker. Tilføj tilhytteost. Mos tre hundrede gram blåbær. Kom halvdelen af hytteosten i bærpuré, bland. Lad os forberede gelatinen. Tilsæt det ligeligt til begge portioner ostemasse. Læg nu på skift souffléer i forskellige farver på basis af cookies. Da lilla er mere flydende i strukturen, skal den være på toppen og dække hvid med sig selv. Vi gemmer den stribede blåbærcheesecake med hytteost uden at bage i køleskabet i fem timer. Pynt med flødeskum.

Strawberry no-bage cheesecake med hytteost
Strawberry no-bage cheesecake med hytteost

Coffee Cheesecake

Hytteost (400 g) tør gennem en sigte. Vi tilbereder kaffe fra to skeer opløseligt pulver og en minimum mængde kogende vand. Tilsæt et glas creme fraiche, en pose vanillin og tre spiseskefulde sukker til ostemassen. Hæld kaffe og et glas spiritus (bedre af alle Baileys). Pisk denne masse med en mixer i ti minutter. Fordel på en bund af smørvædede kiks. Vi sætter kaffecheesecaken med hytteost uden bagning i køleskabet i 2-6 timer. Tre halve stykker mørk chokolade med store chips. Vi pynter vores dessert med det. Hvis det ønskes, kan du drysse toppen og siderne af vores dessert med pulveriseret sukker.

Ostekage med slik "Korovka"

Til fyldet lægges 30 g gelatine i blød i et halvt glas koldt vand. Efter 20 minutter sættes opvasken i et vandbad og røres, indtil krystallerne er opløst. For at geléen ikke fryser, lad opvasken stå i kogende vand. Vi renser to hundrede gram "Korovka" fra etiketter, læg det i en gryde, hæld et halvt glas mælk. Hæld en pose vanilje og seks spiseskefulde sukker. Vi sætter gryden på ilden og rør indtil massenbliver ikke homogen. Pisk 400 g hytteost, 200 g fed creme fraiche med karamelmasse. Hæld den opløste gelatine i. Pisk igen. Hæld fyldet på kagebunden. Vi fjerner cheesecaken fra hytteost med gelatine (uden bagning, som du kunne se, er det ret nemt at forberede det) i køleskabet til natten.

Anbefalede: