Bagning med bananer: opskrifter
Bagning med bananer: opskrifter
Anonim

Bagning med bananer er meget populært i dag. Moderne kulinariske opskrifter tilbyder mange måder at tilberede søde retter med denne eksotiske frugt. Sådanne tærter, småkager og kager kan gøre en ferie eller et teselskab med familien endnu sjovere. Flere interessante muligheder diskuteres i artiklens afsnit.

Rul med bananer og chokolade

Denne dessert er et glimrende valg til børnefester som f.eks. fødselsdage. Det vil helt sikkert glæde både de små gæster til begivenheden og fødselaren.

bananrulle
bananrulle

Derudover er denne ret meget bekvem at spise - du kan spise den med hånden.

For at lave denne banankage skal du bruge:

  • 100 gram mørk chokoladebar.
  • Samme mængde hvedemel.
  • Teske revet citronskal.
  • 250 milliliter tung fløde.
  • 4 æg.
  • 100 gram og en spiseskefuld granuleret sukker.
  • Fire bananer.
  • Juice presset fra en halv citron.
  • 2 kantinerskeer kakaobønnepulver.
  • Lidt ko-smør.

Bagning med en banan efter en opskrift af denne art tilberedes på denne måde. Æg skal piskes sammen med sukker. Citronskal tilsættes til denne blanding. Massen skal ligne løst skum. Det kombineres derefter med kakaobønnepulver og hvedemel. Den resulterende dej skal lægges på pergament dækket med et lag ko-smør. Den koges i ovnen i 10 minutter. Hæld 2 store skeer sukkersand på det varme lag dessert, rul rullen sammen. Herefter lader man kagen køle af. På dette tidspunkt skal du fjerne skrællen fra bananerne, bland disse frugter med citronsaft ved hjælp af en blender. Herefter piskes fløden. Chokoladebaren skal knuses. Disse ingredienser kombineres med en bananmasse. Derefter skal du udvide dejlaget og dække det med det forberedte fyldstof. Form rullen igen og skær den i skiver.

Tærtebanan med karamel: ingredienser

Sammensætningen af fyldet til denne dessert omfatter følgende produkter:

  • 100 gram granuleret sukker.
  • 50 g ko-smør.
  • Bananer (6 stykker).

Til testen skal du bruge:

  • En halv kop hvedemel.
  • Teske bagepulver.
  • 100 gram usødet yoghurt uden tilsætningsstoffer.
  • Samme mængde ko-smør.
  • Æg.
  • 2 spiseskefulde granuleret sukker.

Processen med at lave denne banankage vil blive diskuteret i næste afsnit.

Hvordan laves desserten?

Mel er nødvendigtsigt med en sigte, kombiner med bagepulver, sukker, æg og yoghurt. Kosmør skal smeltes. Tilsæt til resten af ingredienserne. En kugle dannes af den resulterende masse, som skal pakkes ind i madfilm og sættes i køleskabet i en halv time. Fyldet til sådan bagning med bananer tilberedes som følger. Kosmør skal smeltes i en tærteform, kombineres med sukkersand og holdes ved ild under omrøring fra tid til anden. Når massen får udseende af gylden karamel, fjernes den fra komfuret. Bananer skal skrælles af. Derefter skæres frugten i halve og placeres på overfladen af fyldstoffet. Dejen til dessert skal tages ud af køleskabet, dannes af den til et tyndt og jævnt lag, som bruges til at dække fyldet. Delikatessen skal koges i ovnen i cirka 25 minutter. Derefter afkøles den, vendes og lægges på en tallerken.

banan- og karameltærte
banan- og karameltærte

Denne kage anbefales serveret med fløde eller et stykke is.

fastelavn med banan og pære

Denne ret indeholder følgende ingredienser:

  1. Et glas hvedemel.
  2. 100 g chokoladebar.
  3. Samme mængde sukkersand.
  4. Halvt glas vand.
  5. 3 bananer.
  6. 50 gram nøddekerner.
  7. 2 spiseskefulde appelsinskal.
  8. Nogle s alt og vaniljepulver.
  9. 2 pærer.
  10. Halv kop vegetabilsk fedt.
  11. En lille ske bagepulver blandet med eddike.

Forbereder godbidder

I dag betragtes det som populær bagning med en banan efter opskrifter uden tilsætning af animalske produkter. Denne tærte hører til sådanne varianter af dessert.

bananpæretærte
bananpæretærte

Det er forberedt som følger.

Nøddekerner skal ristes let. Derefter knuses de med en blender. Dette produkt skal kombineres med bananer og gnides igen. Du skal få en masse med en ensartet tekstur. Tilsæt knust appelsinskal, sodavand med eddike, granuleret sukker, tavst bords alt, vaniljepulver, vand og vegetabilsk fedt til blandingen. Melet sigtes med en sigte, kombineret med resten af produkterne. Dejkomponenterne blandes grundigt. Derefter skal du hælde en forsmeltet chokoladebar i den resulterende masse.

Pærer skrælles og frøfries. Frugt skæres i små firkanter og kombineres med dejen. Denne banankage tilberedes i ovnen i cirka 45 minutter.

Havregrøddessert

Denne ret inkluderer:

  1. 150 gram hytteost.
  2. 2 spiseskefulde hvedemel.
  3. Samme mængde honning.
  4. Stor banan.
  5. Et glas havregryn.
  6. 50 gram ko-smør.
  7. Samme antal chokoladebarer.
  8. Teskefuld creme fraiche.

Denne ret er en anden velkendt mulighed for magert banandej.

banan chokolade chip cookies
banan chokolade chip cookies

Hans opskrift er beskrevet i det næste kapitel.

Sådan forbereder man godbidder

Skallen fjernes fra bananen, frugten skæres i mellemstore skiver og gnides med en blender sammen med hytteost. Den resulterende masse skal kombineres med mel og forknuste flager. Tilsæt honning og vegetabilsk fedt til massen. Dæk dejen med madfolie og sæt den i køleskabet i 60 minutter. Derefter skal den tages ud og deles i mellemstore kager, som lægges på overfladen af formen. Dessert tilberedes i ovnen i cirka et kvarter. Bananmagre kager: småkager, tærter, muffins er en god mulighed for dem, der ikke spiser animalske produkter.

Dessert med tørrede frugter

Denne ret inkluderer:

  1. 220 gram hvedemel.
  2. 3 teskefulde bagepulver.
  3. Samme mængde bagekrydderier.
  4. 100 g sukkerbrunt sand.
  5. Tre bananer.
  6. 50 gram tørret frugt.
  7. 70 g vegetabilsk fedt.

Denne ret er en fantastisk mulighed for at bage med bananer i en fart.

Forbereder dessert

Ovnen er forvarmet. Bananer skal skrælles af. De æltes med en gaffel, kombineres med sukkersand og ko-smør. Den resulterende masse skal blandes med hvedemel, bagepulver, krydderier og tørrede frugter. Kagen lægges i en speciel form og bages i ovnen i cirka 40 minutter. Denne bananopskrift er hurtig og lækker.

banankage
banankage

Han er fantastiskvelegnet som en godbid til tedrikning og kræver ikke megen indsats og tid.

flødeskumstærte

For at lave denne dessert skal du bruge følgende ingredienser:

  1. 100 gram ko-smør.
  2. Samme mængde sukkersand.
  3. 2 æg.
  4. 10 gram bagepulver.
  5. 150 g creme fraiche.
  6. To bananer.
  7. 200 g mel.

Forbereder dessert

Denne enkle banankage laves som følger.

Bananer skæres i tynde skiver, males med en blender. Kombiner dette produkt med blødgjort ko-smør. Komponenterne skal blandes i 20 sekunder. Derefter tilsættes æg, granuleret sukker, creme fraiche og bagepulver til dem. Derefter skal du tilføje mel og male alle produkterne. Den resulterende masse skal have en ret flydende struktur. Den lægges i et bradefad. Dessert tilberedes i ovnen i 40 minutter.

banan creme fraiche tærte
banan creme fraiche tærte

Denne banankage er en hurtig og lækker opskrift. Selv en uerfaren kok kan klare denne delikatesse.

Konklusioner

I dag er der mange måder at tilberede søde retter derhjemme. Bagning med bananer betragtes som en fremragende mulighed for en festlig dessert, som både voksne og børn kan lide. Tærter, småkager, rundstykker, muffins og kager med tilsætning af denne frugt kan laves ret hurtigt, de indeholder enkle og overkommelige ingredienser.

banankage
banankage

For dem, der ikke indtager animalske produkteroprindelse tilbydes fastelavnsopskrifter. Sammensætningen af sådanne retter inkluderer ikke mælk og æg, og vegetabilsk fedt bruges i stedet for ko-smør. Bagning med bananer kan suppleres med andre ingredienser: chokolade, tørret frugt, nøddekerner, pærer. Denne frugt passer også godt sammen med karamel.

Anbefalede: