Nem salatopskrifter med rød fisk
Nem salatopskrifter med rød fisk
Anonim

Røde fisk er altid lyse retter, der kan dekorere selv en kongelig fest. Dette produkt har længe været betragtet som en delikatesse. Det har en behagelig og rig smag og aroma, delikat tekstur, er en kilde til Omega-3, som aktiverer processen med genopretning og foryngelse af kroppen. Dette er en fantastisk mulighed for at blive sund. Og opskrifterne på salater med rød fisk er virkelig smarte varianter. Hovedingrediensen er god i kombination med tomater, agurker, andre grøntsager og rodfrugter og skaldyr. Og disse retter vil på passende vis dekorere både et festligt og hverdagsmåltid for gæster derhjemme eller som er kommet til dig. Vi gør dig opmærksom på kun nogle få opskrifter på salater med rød fisk fra det bredeste udvalg af menuer. Nå, lad os prøve at lave mad?

skær fileten
skær fileten

Nemmeste rød fiskesalatopskrift

Hvis vi taler om enkelhed, såher er hun foran dig! For at tilberede denne snack behøver du kun noget: 3 smelteost, 150-200 gram let s altet laks (filet), en halv pakke frosset smør, 3 æg og mayonnaise. Og også: et par fed hvidløg, grønne løg og persille med dild - ja, det er primært til at dekorere lækkerier. Så nok den nemmeste opskrift på en lækker salat med rød fisk!

madlavning

  1. Hårdkogte æg, afkøles og hakkes fint.
  2. Riv ost og smør groft.
  3. Skær udstenet laks i små stykker.
  4. I denne røde fiskesalatopskrift er en af de vigtigste ingredienser dressingen. For hende renser vi hvidløg, knuser og blander med mayonnaise og krydderier.
  5. Mine greens, tørre og hakke.
  6. Bland ingredienserne i en stor beholder og krydr dem med mayonnaise. Hvis du gør klar til servering på et festligt bord, så kan du lægge salaten ud i lag uden at blande. Og top med revet blomme og dildkviste. Hvis den er tilberedt som smørepålæg på sandwich eller fyld til tarteletter, så bland salaten grundigt, indtil den er jævn, og brug den derefter som fyldstof.
serveringsmulighed
serveringsmulighed

Sushisalat med rød fisk: opskrift med foto

For at smage minder denne ret vagt om sushi. Det er nok derfor, den har fået sit navn. Så vi tager: rød fisk - 300 gram, den samme mængde ris, et par friske agurker, en større gulerod, 4 æg, et løg, en flok grønne løg (du kan roligt bruge andre grønne). Vi har også brug for:Japansk wasabi peberrod (pulver) og Provence mayonnaise til dressing.

lagdelt salat med rød fisk
lagdelt salat med rød fisk

Sådan laver man mad

  1. Først og fremmest skal mayonnaise blandes med wasabi. Denne masse vil blive brugt som en dressing til udtværing af lag.
  2. Ris koges som til at lave sushi. Vi gør det på denne måde: vi vasker kornene, fylder dem med koldt vand i forholdet 1 til 2 (en del af ris til to dele af væsken), sætter på en stærk ild for at koge (ca. 5 minutter). Reducer varmen til et minimum, og kog i 15 minutter. Fjern fra komfuret og lad det trække i en halv time under låg.
  3. Kog gulerødder. Æg også. Mens delen koger, forbereder du resten af ingredienserne: skær den røde fisk i stykker, og skær agurkerne i tern. Løghak mindre.
  4. Kogte gulerødder, tre æg på et groft rivejern. Bland æg med grønt (som også skal hakkes på forhånd) og smag til med mayonnaisesauce med wasabipulver.
  5. Og den sidste ting: vi lægger ingredienserne i lag og fordeler dem med wasabi-mayonnaise. Du kan også drysse revet ost ovenpå, hvis du ønsker det. Vi giver salaten med rød fisk (se opskriften med billedet ovenfor) til at stå i bunden af køleskabet - i en time. Og så serverer vi en festlig ret til bordet.

Olivier med laks

Meget velsmagende salatopskrift med rød fisk - som den velkendte Olivier. Der bruges kun lets altet laks i stedet for pølse. Vi skal bruge: 5 mellemstore kartofler, en krukke grønne ærter på dåse, rødløg, 3 syltede agurker, let s altet laksefilet - 300gram, gulerødder, s alt og peber og saft af en halv citron, syltet ingefær og mayonnaise til dressing. Lad os også tage friske grøntsager - til at dekorere retten.

mulighed for salatdressing
mulighed for salatdressing

Sådan laver man mad

  1. Kog gulerødderne med kartofler, lad grøntsagerne køle af.
  2. Præl agurkerne.
  3. Skær grøntsager og pickles, løg, fisk - alt sammen i små tern.
  4. Hak grønne løg tilfældigt. Læg en kvist grønt (dild, persille, koriander) til side til at dekorere fadet, hak resten fint.
  5. Åbn en krukke med dåseærter og kom den i et dørslag for at fjerne overskydende væske.
  6. Bland alle tilberedte ingredienser i en passende beholder.
  7. Vi bruger mayonnaise som dressing (du kan også lave denne sauce selv), kombineret med saften af en halv citron (lime) og syltet ingefær, som vi skærer i tynde strimler.
  8. Tilsæt s alt og peber efter smag. Vi giver salaten med rød fisk (se opskriften med billedet ovenfor) til at stå i bunden af køleskabet. Og så serverer vi en festlig ret til bordet, dekorerer salaten med kviste af grønt og revet æggeblomme. Du kan også bruge ost (enhver hård variant, der er i køleskabet). Eller læg ud i en cirkel med grønne ærter. Du kan lægge ingredienserne ud i lag. Generelt er alle måder at dekorere på er gode, det vigtigste er at produkterne kombineres med hinanden.

Anbefalede: