Hvordan tilbereder man hurtigt en salat med kinakål og bønner?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan tilbereder man hurtigt en salat med kinakål og bønner?
Hvordan tilbereder man hurtigt en salat med kinakål og bønner?
Anonim

Læseren inviteres til et udvalg af salater med kinakål, bønner, kylling, majs på dåse, ost og andre produkter, der er tilgængelige i køleskabet. Et karakteristisk træk ved sådanne retter er den minimale tidsforbrug, ganget med mæthedsfornemmelsen, mens en ny ingrediens kan ændre smagen af salaten til ukendelighed, hvilket gør retten ny hver gang.

Bachelor Express-opskrift

Beijing-kål- og bønnesalat er klar på få minutter, fordi alle ingredienser er rå grøntsager eller dåsemad, hvilket gør den perfekt til den altid travle kontormedarbejder eller ungkarl, der nogle gange gerne vil lave noget velsmagende og tilfredsstillende derhjemme.

kinakål
kinakål

For at forberede salaten skal du bruge:

  • halv gaffel kinakål;
  • én hver - frisk agurk og tomat (én ting er muligt);
  • 300 gram god kvalitetsskinke, pølse eller blot kogt kyllingefilet;
  • 100 gram hver af dåsebønner og majs;
  • halvt sødt løg eller lillebundt grønne løg;
  • mayonnaise efter smag.

Tomater og agurker skæres i tern, skinke i tern og kål i tynde strimler. Det er ønskeligt at skære løget tyndt, og hvis der ikke er nogen Y alta (sød) - det gør ikke noget! Kan erstattes med syltede løg. Alle ingredienser blandes i en salatskål, krydret med mayonnaise, men hvis du ikke kan lide det, kan du smage til med en blanding af olivenolie og citronsaft i forholdet 3:1. Salat "på fem minutter" er klar: enkel, hurtig og meget tilfredsstillende!

For vegetarer

Beijing-kål- og bønnesalat kan tilberedes uden brug af kød, skaldyr og andre lignende ingredienser, som ikke spises af tilhængere af vegetarbevægelsen. Salaten tilberedes på den enkleste måde og indeholder følgende produkter:

  • to hundrede gram hver af dåsebønner, majs og friske tomater;
  • 100 gram Beijing-kål, det er tilrådeligt at bruge toppen af gaflen;
  • 50 gram hver ketchup og mayonnaise, og eventuelt kan du tilføje et par fed hvidløg, knust i en morter.
salat til veganere
salat til veganere

Væsken drænes først fra dåsemaden, tomaterne skæres i tern, og kålen i tynde strimler. Alle ingredienser blandes i en salatskål, klædt med en sauce opnået ved at blande mayonnaise og ketchup med hvidløg. Mayonnaise kan bruges vegansk, som sælges i alle økologiske butikker, det er meget sundere end dets fede modstykke fra klassiske produkter.

Leversalat

Varm salat medBeijing kål, bønner og lever vil appellere til alle mennesker, der ikke er ligeglade med indmad. Forberedelsen er ret enkel:

  1. Tre hundrede gram okse- eller kalvelever, kog indtil det er mørt og skær i strimler.
  2. Et stort løg finthakket og stegt i vegetabilsk olie, indtil det er gennemsigtigt, tilsæt en revet gulerod og fortsæt med at sautere, indtil det bliver blødt. S alt og peber efter smag, du kan tilføje lidt muskatnød for smag.
  3. Hak et halvt hoved af kinakål, bland med lever og brunede grøntsager, tilsæt mayonnaise efter smag og bland. Server mens den stadig er varm, drysset med sesamfrø.

For mozzarellaelskere

Du kan også lave en salat med Beijing-kål, men tag aspargesbønner, ikke bønner. Det anses for at være den nemmeste af alle de muligheder, der er beskrevet her. Kog tre hundrede gram friske aspargesbønner i tre til fem minutter og lad det køle af; Hak den tredje del af en kinakålgaffel fint, tilsæt ti cherrytomater, skåret i halve, og 300 gram mozzarella i stykker.

kinesisk kål salat
kinesisk kål salat

Tilsæt lette sesam- eller chiafrø til salaten (drys med en teske), du kan også bruge lidt finthakket dild. Dernæst tilberedes dressing: Pres saften fra en halv citron og bland med to spsk. spiseskefulde olivenolie, tilsæt en knivspids tørrede Provence-urter. Rør rundt og lad saucen stå i et par minutter (for at afsløre smagen) og hæld først derefter over denkogt salat.

Crispy Salat

Meget interessant salat med bønner, kinakål og kiks: den kombinerer behagelig lethed og giver samtidig en behagelig mæthedsfornemmelse i lang tid. Dette er en af de få kålsalater, som børn tager godt imod, sandsynligvis på grund af deres yndlingscroutoner.

En lille gaffel kinakål finthakket, tilsæt 350 gram dåsebønner (glem ikke at fjerne væsken), 100 gram hård ost, revet på et fint rivejern (hvis du har parmesan, så brug det), og lidt hvidløg til smag knust med en presse.

salat med majs
salat med majs

Tilføj en pakke (80 gram) kiks til massen, cirka fem spsk. skeer mayonnaise og bland det hele grundigt. Hæld i salatskåle og server. Det er tilrådeligt at forberede en sådan salat med Beijing-kål og bønner lige før spisning eller ankomst af gæster, for hvis den står i mere end en time, vil croutonerne i den blive gennemblødt af saucen, og smagen bliver helt anderledes - det vil ikke længere være så storslået og attraktivt.

Anbefalede: